loove :D

Jag är kär!


VA?!

Efter en kort händelserik och jäkligt rolig helg har, tråkigt men sant ,verkligheten kommit ikapp en!!! Jobb hela veckan, dygnet runt typ! men men nog om det..
Helgen var kanon! =) Styrdans å grejer.. ltie för lite mintu.. men annat drickbart så det rack=) Biljetten in till hotellet eller vad klan det var... kostade kring 400.. elin tjänade verkligen in den kan jag lova... totalt MAX 3 timmar ute ! =) Själv gjorde jag någonting vettigt av pengarna.. dansade en hel del styrdans, kramade sångaren i Barbados och drack shots som smakade sate ! =)
Tack för en kanon helg.... =)) Det ska göras igen.. men fler dagar plus att vi ska åka snowboard!

Fredag är det IDol med mamsen! :D Titta efter en INGO SKYLT hahahaha

stick

vemdalen imorron!

Fyra dagar av ledighet är nu påbörjad.. vilket känns jäkligt skönt! =) Imorron åker jag Elin och André till Vemdalen.. där blir det fest, dansband och mintu =)) trevlig trevligt!

aja ska bränna skivor och packa nu :D

stick!


standing by the window..-eyes upon the moon..hoping that the memory will leave the spirit soon

Efter en lång och jobbig jobbarhelg så är jag äntligen hemma i bureå... borta bra men hemma är fan alltid bäst! Nog för att jag för det mesta längtar bort från balla bure så är det underskattat ibland..  som idag, kommer hem efter jobbet.. är  dödstrött, maten står på bordet, mamma och pappa har städat ur min bäddsoffa och dylikt...Ravelli visar stor glädje över att hans favvo matte äntligen har kommit hem... ett bättre välkomnade kan man inte önska sig....synd att inte varje dag kunde vara så här... fast då skulle man nog inte uppskatta det lika mkt... aja..
En vecka kvar till Östersund och Vemdalen.. blir en jäkligt rolig helg skulel ajg tro!! Laddat i tre veckor.. så sugen på fest är bara förnamnet.. och tillsammans med två underbara ösundsgrabbar.. en hel go Elin och en alltid lika seg men partyfrisk André så kan nog inte helgen bli annat än rolig!
Helgen efter det blir det Stockholm med familjen! Blir en trevlig resa det med.. kanske idol på fredagen, om jag lyckas med att firra nå biljetter.. shopping och mamma mia på lördag.. god mat och lite vin.. sen kanske några shots i vår Isbar på hotellet :D

Någonting som jag började fundera på idag var vad jag ska göra på nyår.. ??? Aja.. längtar till nästa år iaf =) för då har jag inget jobb.. så då är det bara att börja fundera på vad klan man ska göra av året...! wiiiiie!

standing by the window...eyes upon the moon,hoping that the memory will leave the spirit soon..