splittrad!

Varför blir det alltid så här!!
Vet som inte hur jag ska göra... vad jag känner eller hur jag ska bete mig!! Är så jävla splittrad...

Jag är verklingen så jävla less this shit town och allt vad det innebär... !! Känner mig så instängd...jag vill göra så mkt.. se så många saker och träffa nya människor.... hatar att alla känner alla i denna håla och att man aldrig kan få ha Någon för sig själv... Känns som att jag snart håller på att explodera .....vet varken ut eller in... ingen som heller riktigt förstår tror jag...
Vad som suger mest är att NÄSTAN alla mina närmaste tjejkompisar bor "borta".... vilken suger.... vill att alla ska vara samlade.. var så mkt roligare på den tiden...

Jag måste även hitta mig en ny hobby.. eller en hobby överhuvudtaget.... jag vill typ börja med en sport eller nått?

aa va fan.. ska typ på stranden eller nått nu...

bajbaj!!

:P

vilken dag!!slutade jobbet kl 10 sen var det dags för gummibåtar och lapning av sol! =) äckligt att vi ska sola kl 06-12 imorgon ?=) haha efter det skulle det ju regna?... får se hur det blir med den saken! =)
Ikväll har vi varit på falkträskberget och grillat..så fitn det var.. =) måste dit någon fler gång!!

aja,,, nykter vecka i vecekan =) tror det iaf=)) haha... men nästa onsdag tycker jag att vi kör personal grill och fest? hos Håkke!! kul att nån svarar..hah.. tur att helle e på =))

nu e det lite mys i soffan sen god natt =)

kombi imorgon!=)


ingopuss till snerro.. som har fått ont i axeln igen....hoppas att dom hittat felet.. efter ca 10 år!! puss!

semestern är slut

semestern är slut... känns lite både och.. som tur e jobbar jag bara två dagar denna vecka=)) så det går nog bra det=)
känns dock segt att måste byta pass det första man gör... men jag vill ju vara med när micke har sin avskedsfest=)

jag har haft det underbart dessa veckor jag varit ledig.. bara gjort roliga och mysiga grejer! =) känns jätte trist att måste sova ensam inatt... första natten på 3 veckor! galet...

aja ska tvätta vidare.. sen blire typ sol på balkongen.. sen må jag dra mig te jobbet !!

love u patchew!! =)

galenpanna


=) baaaaaaaaaaajs väder idag faktiskt.... men imorgon må vi hoppas på fint för då fyller mitt hjärtegull år ju =))
har inte tid att skriva mer för vi ska ner på stan.. hade iaf en jäätte trevlig dag igår.. först mys i lukas stuga med grill brännboll å bad.. fest för övriga men ej för oss.. sen hem till stan .. då blev det film med elin och mange,. å goooo tårta=))
tasch!
iiida snart snack va=)

ejo!

haha vilken vecka som sagt=)
skriver som vanligt i fyllan.. hah vad sker!!
hatar när folk bara somnar sådär EFFTER DET DÄR hahah orka orka orka orka somna nhuu jag e pigg iaf efer alltig fest å allt.. fick världen ballaste mms ida igår=) vad hände gumman=)) vem var karln du skciade på bild`=) ring mig imorgon förstår att du jobbar nu så vi hörs sen va=)) har mkt att berätta eller?=) haha mjo,
 tack iaf för en kväll som inte var meningen med fest.. ballen sög iaf.. ALDRIG MEEEEEEEEEEEEEEEEEER. fyy! men annars så=)pussen går til snertan som ej var med.. och  anna plus lisa som var king=)) haha liove u andré..


hshs btw så gilllar jag ej pär som vann i kluns... jag vinner nästa... annars får du bjuda =) puss

Snibben

Igår tog vi oss en öl i det underbara vädret! Första gången på länge man kunde sitta ute sent på kvällen utan att frysa!
Hade verkligen jätte skoj... har inte varit bakis heller! föränn nu typ... eller så är det hungern som spökar.. väntar iaf på math nu och det ska bli såå jävla gott!! GALET.
blir inge lanternan ikväll... nope..  blir nog hellre lite trästocks i helgen... inge fest.. men musik och langos iaf=)

aja snart ska jag lägga upp bilder på pixbox... dålig på att uppdatera =)

puss snibben!

trött men hurtig

Fasiken vad hurtig man e idag da... kl sju satte jag igång två tvättar och gick sedan iväg för att möta elin.. gick med henne till jobbet.. sen hem igen=).. var bara tvungen att få mig ut... pallar inte vara ute när det e varmt =) Så efter kl 12 e jag redo för sooooool ! =)
Igår blev det volleyboll .. spelade till ungefär elva... då häll regnade det...  var ej så torr när man kom hem.. haha.. men vi kunde bara inte sluta spela !=)

Ikväll blire kanske fest?.. eller kanske imorgon.. eller söndag.. får se hur det blir! beror lite på....

Aja...BAJBAJ


buure

Vilken start på veckan då=) Kanonväder plus en heldag med härliga "klassbrudar" plus tobbe (emil och peter), kubb, EN ÖL, god mat och roliga spel=) Kanon kväll alltså!
Idag befinner jag mig i bure.. vi sov ju nämnligen här i natt.. så idag umgås jag med mor och far.. solar lite.. sen har jag även kört bil!! Måste ju passa på när man e hemma.. inte varje dag man får köra en vettig bil, eller bil överhuvudtaget! =)
Ikväll blir det suringar och sen vill jag spela volleyboll? kaaaaaaaaaaaansche!...

Fick höra en tråkig sak idag... Belin slutar hos oss... sämst faktiskt.. men jag förstår... men det var kul så länge det varade!! En pärla som vän och arbetskamrat! puss*

nee nu ska jag ut och gå med far! =) Hurtgubbe haha...

pusspuss på ida som snart ehamma igen. å sorry att jag e segast på att boka.. men det får bli lite senare i sommar/höst... även DU SNEEEEEEEEEERRO,,, kul tjej som drar till utlandet två helger som jag kunde komma! blir senare da!! pussa lucky!

nu e det jprommis som sagt sen jordgubbar!

loooove

jag e aldrig onykter när jag skriver0)) ellre?=)hahah.. har just kommit hem fråm brllop..... man mp ju få skriva en rad eller två eller?=)
det har varit unerbart!! jag älskar bröllop! mam blir så kär och glad att jag inte kan fatta varför man inte alltid e glad och kär.. altid e det nått... jag förstår torsdag..d et spårdae.. men de okej "OKEJ E DET VERKLIGEN"
men ikväll och idag.. det hra varit underbart.. jag älskar sånt-'...villoxå gifta mig...... linnea e dock givén om två veckor=)) hahha klart=)) tur att jag eledig=))) jag har iaf haft em undeerbar kväll och dag=)med underbar människor och ett underbart bröllop i överlag=))) jag e kär och jonas..hahah borren plus trappan e king=)) ses på statt haha pussen e eran!!älakar andre och e glad över att jar har världen underbarste  eva eraland linnea och wahlberg=))) PS max och sofia var snyggast ikväll?===))))

kyssssss(ERICAHÅNGEL)

erica-hågel jue=)) tänk gumman=))

jag har just kommit hem från byske=) En hemsk trevlig kväll.. men lite snack och så...men det må ju vara...
det e okej!!! e hemma nu iaf..jag drar mig från att lägga mig---- orka väcka!!!

jag e glad.. och på nått sätt ledsen.. ingen vet... full och dum.. men ingen vet! INGEN VEEEEEEEEEEEEEEEEEEET!
puss på mamma som jobbar och svarar när jaf gåpr hem ensam! osh sussie som vääägrar svara när det e " cp" nummer=)-.,,puss även till metroploen, eva.jeppe, micke och söta erro..även cp elin som ej scvara när man rinfer i fyllarn=)))KYSS

jooru

Grattis gubben på din namnsdag=) du e bäst jue!=) ) Skulle inte byta  ut dig mot någon i hela världen! =) Never!

Ikväll blire byske för hela slanten!! kommer bli skoj=)) sen i helgen så är det efterlängtade bröllopet!! wiie!

Allt känns verkligen gött....=)
sen e jag verkligen lite töntig ibland.. jag kan bara säga att jag itne tycker att du e sär.. tror att vi e rätt lika eg... inga agg mot dig hörru! haha... .=) Måste ju börja bete mig.. =)

ingopuss till (snerro snertan erro tjoppa )som e skadad i foten =) tackar så mkt för E H!!

=)

designen blev förjävlig=) men det ordnar sig.. jobbar inte på tre veckor nu.. så jag kommer nog inte orka fixa den !=) Det är en grej man bara kan gör på jobbet..  :P

Bott i falkan nu några dagar.. inatt var vår sista natt..trist.. men ändå skönt att få sova i sin egna säng!.. gick från falkan till stan, shoppade, gick hem till getberget.. i regn.. inte torr alltså.. det är så segt med regn.. må ju hoppas de tblir bättre väder snart! iaf till lördag.. för då är det ju bröllop!! Måste dock ta en fusksolning innan det tro jag.-. kan ju inte vara blek när man ska på en sådan tillställning=))

nu äre math! puss puss på erro.,.. som e skadad i foten=) *blååååser*

wiie=)

4 h kvar till semester=)) jag lääängtar!!!

mohaha

haha ida jag spårar=)) så går det när man jobbar !=)) har mkt att göra du vet=)) rings imorgon da=))
å du snerro.. jag närmar mig=)

det börjar likna nått

haha det börjar då likna något iaf=) Men det tar fan tid..hha... det ska bli bättre.. det ska det =)) måste hitta nån bra bild och färg.. det löser sig=)

jobb nu oxå.. ! Hade en lite paus på 6 h iaf, då var det mys i falkan å  så=).. Nu är det verkligen inte länge kvar till semester ! =)
Jag längtar.. gjorde som sagt ett jävligt värt byte... så jag blir ledig nästan en hel vecka extra!

Vi flyttar till falkan några nätter nu =) Blir en liten semester! .. sen e det inte långt kvar till bröllop.. det ska bli skojigt=)

aja ska fortsätta jobba =)

pussen.. skriver mer sen typ

wiie!

galet ful är verkligen rätt ord för hur ful min blogg är nu! =) Eftersom jag jobbar imorgon oxå har jag tid över att göra nått så ovärt som just det =)

har just sett klart filmen. vilken kärleksrulle! =) MKT bra val babe! =))
Snackade för ett tag sen med erroo... ska snart planera in åreresan... kommer bli skit skoj!! Då blire bad, cykling, vine och massa skoj! =) Längtar till er !

Jag har fått bort mitt onsdagspass wiiieeho!! och fredagen är jag ju lovad så det får vi då klan hoppass.. i och med det så går jag på semester redan tisdag kl. 16.00 ! ´g  a  l  e  t skönt!!


saknar min lillgris!

haha

jag håller just på att ändra design på bloggen.. haha går så jävla dåligt.. den är galet ful just nu....  men jag lägger ner för ikväll.. ska se film nu,, filmen som andré kom med =).. puss på dig gubben!..  du är bäst =)
 den kommer bli king.. min kommer se ut som din snerto hahaha


Dylan på svenska!

Vilken dag va! trodde verkligen inte att det skulle sluta med jobb.. men det må ju va!! Man må ju tänka på tjopppa oxå!
Får iaf vara ledig på fredag.. så det blir semester liite längre =) Hur bra känns inte det då?=)
Igår var det volleyboll igen, 4 timmar .. gaaaaalet.... men så jävla skoj!!! vi ägde=)

haha jag finner inga ord.. jag är road.. skönt att det är som jag tror? eller?=) 

Imorgon ska jag våldgästa hos elin och mange.. kl 10.00 är det dags=) bara att stiga upp haha.. ! :P Bli då frisk kvinna...! För på måndag är du min hela dagen.. blire mys i falkan ! =)

jag orkar verkligen inte lägga energi på dig! och det ska jag inte heller... vet egentlinge inte varför.. det är nått bara.. nått som inte gillas!  Så geeee dig bara... gåååå bara! =)

Jag e världens gladaste tjej va ! =)
puss på embla som är världens fan av "DYLAN PÅ SVENSKA" HEJ

tomt

Det känns så otroligt tomt just nu.. jag har haft två jätte roliga veckor , med underbara vänner och finaste pojkvän, vi har gjort så mkt roligt, varit med om många trevlig små äventyr och tagit vara på alla tillfällen!
Allt känns så naturligt när alla  är samlad och bara är.... jag tycker att ni  ska flytta  hem igen.. eller måste jag komma till er... synd bara att INGEN av er bor på samma ställen.. kan tyvärr inte klona mig....
så jag tycker att Emma ska ta en sväng förbi stan innan hon blir duktig student, även att ida ska komma hem till oss som behöver dig.. och att erica plus jojja tar sitt förnuft till fånga och inser att stan inte är så dålig som den kanske verkar=)....


Nu ska jag se csi, simpsons eller något annat trevligt jag hittar på internet... mkt bra med internetsidor som visar gratis serier.. pallar inte ladda hem på jobbet.. funkar typ ej!

nu börjar nedräkningen till semester... g e  m i g  b a r a.....!!

grattis i efterskott lucky och erro...!! b r a  r i n g t   i g å r ! love u!

Sluuuuta bara

sluuta bara...!

Sol och fint väder idag... underbart.. började dagen med en "broarnaruntsväng" med LLU! Trevligt att få träffa kvinnan.. =)... åker ju snart tillbaka till oslo, vilket suger... men men.. vi styr imorgon på stan oxå..
efter det blev det jobb med elin och H... skönt att få vara ute , trots jobb.. imorgon är jag ledig.... förutom två timmar.. då vi ska ha möte med chefen.,, kan bli spännande... får se vad som sägs... hoppas bara på god stämning!
Imorgon blir det även volleyboll.. det e fan gaaalet skoj... vi var och spelade i 4 timmar igår..! =)

Helgen blir la lugn.. lite jobb... men inge fest.. pallar ej! Vi tar det te veckan... och två veckor frammåt! För då har man ju semester!! =)

annars så vill jag bara säga att "allt mitt e inte ditt.. men allt ditt e klan mitt.. " 

Puss på klanen! =)

siii claro

har just kommit in från en prommis tillsammans med mike! härligt att få prata om helgen och även att få röra på sig lite=)
Jag är så djuriskt trött alltså,.kunde inte sova igår.. ida har smittat mig med nå "kanintesova" sjukdom haha! TA TILLBAKA!
imorgon åker embla hem till oslo igen.. fy klan vad trist... måå typ ta och dricka viiine ikväll.. eller? Grillat först.. men sen kommer jag typ förbi er...
Om exakt en vecka går jag på semster-... om  jag nu får bort fredagspasset.. det blir klan underbart.. bröllop på lördagen... blir supernice!=) Bröllop är så underbara.. man blir såå kääär när man är på en sån tillställning!! puss på tjopppe! =))

nee vad klan.. jag måste ta och göra nått vettigt idag..typ tvätta eller städa.. men det e så trist när man inte är motiverad... mååå ta en powernap.. ladda batterierna lite va!

pöss


"din lus kvalster bekymrade lusling"

Hur ska jag då summera denna helg......eller dessa dagar som passerat utan att jag nämnt en av dom..
onsdag blev jag och elin iaf bjudna till bureå på  middag.. Embla stod som värdinna för kvällen och lyckades mkt bra med maten... efterrätten... och allt godis plus filmen! =) en kanon kväll med klanen.. tasch!! =)

Torsdag var första dagen av tre på stadsfesten, för min del iaf. Vi började med en härlig förfest hos Lucky, vi gick ut rätt sent.. men vi hann ändå med en hel del... tappade givetvis bort både embla, maja, andre och övriga direkt vi kom in på området.. tur att jag träffade min gullegris Ida!.. Vi hade en kanon kväll! =) Blev mkt bilddagboken .. men det får man ta... tack du =)

Fredag , tja vad ska man säga om fredag.. haha blev lika dragen som dagen innan.. vi hade fest här på getberget.. sprutade bara folk.. haha helt galet.. men skoj hade vi!! =) fredagen var min och idas kväll IGEN!.. det var dags att ta fram dom där rååå hääärliga brillorna från glitter.. haha dom var stormfula...men jävligt coola trots allt... jag tror att dom flesta under hela jäkla fredagskvällen/natten.. fick prova dom åtminstonde EN gång.. haha.. det slutade med att vi tappade bort dom.. eller att någon gick iväg med dom.. ingen vet.. men skoj var det... Europe blev et såklart... elingumman och jag var längst kvar av alla vi stod med.. träffade offe tillslut.. rockade lite lätt med han.. efter carrie fick det var nog.. eller om vi såg nån till låt... aa vette fan.. vi träffade pertan en snabbis.. även han fick låna brillorna.. klooockrena! Kvällen var så kort så strax efter det blev det mathj.. å sen hemgång... jag jobbade lördag vilket var heeemskt segt.. men tur att jag mådde bra till klockan tre.. föär då hade jag och H kommit tillbaka från stan och jag fick viiiilla... var dock jäävligt tungt att börja om på lördagen... vaaaar heemskt trött.-. typ som lukas haha... men efter en snabb drink och lite annat så var tröskeln överstigen och jag var på g igen=) haha.-.- mysig förfeerre hos adam.. sen blev det tidigt utgång och allt vad det innebar.. fick se mkt av krutov.. wallmans med elin och sara.. mkt öl .. mkt math.. men blev nästan lite less utav att vara ute så länge=) men det var skoj =) kallt när man skulle hem men det må ju vara=))
tack till Belin oxå.. du e king !=)

tjaa.. igår hade vi även tjejdag/kväll... blev först bad och sånt i majas stuga.. sen math och sånt hos embla i bureå.. kanon! blev sent.. kom hem tidigt imorse-- men nu e jag snart pigg igen.. och ska till jobbet.. tur att h ska ut och gå idag!! kanon väder jueee=)

snart snart snart... snart har jag semester.. då ska jag njuta!!

tack för i helgen då alla sköna människor som  jag träffade under helgen!!

sen så

idag ska det skrivas=) men hag tar det sen... e hos embla nu.. tjejkväll igår... galet! aja... hörs sen