Kallt i sinne Håll er INNE

Shoppingen gick hyfsat. Emma hittade en jättesnygg klänning att ha nästa helg(o juldan). Själv fann jag "bara" två fina tröjor och en blus. Men ingen klänning?Men jag hittar nån till dag att gå på stan:)
--
Jag har inget kul att skriva förutom att det är svinkallt här i storstan. Måste hitta mig ett par vinterskor nu!
--
O varför förlorade Saik idag??

Första advent(igår)

Helgen har varit klockren!
Fredagen bjöd på glögg o lite godis plus Idol( fattar inte att Minnah fortfarande är kvar).
På lördagen blev det shopping under dagen sen fort hem för att göra sig klar för att sedan åka in till stan igen för lite god mat plus en iskall öl. Direkt efter det var det dags för revy på China Teatern:)
Ugglasrevy får 5 pilotbrillor av 5 möjliga:)
Att vi även satt på första raden fick skaka hand med Annika Andersson, kommentarer av Uggla himself plus en sjukt rolig Per Andersson gjorde inte kvällen sämre:)

Igår var det första advent. Vi kunde inte ha fått en mysigare söndag.
Vi gick både i gamla stan och i kungsan för lite julmarknad. Sjävklart hann vi med lite shopping oxå! O god mat o massa fika.
En underbar helg är nu slut. Men tack gubben för den här helgen!

Idag är det måndag och Stockholm bjuder på underbart väder idag! Solen skiner, det är vindstilla och termometern står på minus -6. Kan det bli bättre?

Imorgon blir det shopping för MIN och Emmas del. Vi har lite att fixa före den 11 :) O Nee vi är EGENTLIGEN inte ute i tid. Vi har bara ingen annan dag som passar. Så jag hoppas att vi hittar det vi ska, annars blir det tight att hinna:)

--
Måste bara få dela med mig av den goda nyheten! Den 10 Maj nästa år blir det bäbis!
o Ne det är inte jag som ska ha bäbis utan min fina "syster", klanenmedlem, Knatte(eller var du Fnatte el Tjatte?) som ska få en liten skrutt:)
O vad tant Ingrid ska skämma bort dig! Stackare :)
---

Nu jobb sen träning ikväll. Känner NOLL motivation. Men jag måste dit. Mindre än en månad till jul..o jag kommer fortfarande inte i mina favvojeans!  Kan vara allt godis jag her i mig som jag borde sluta med haha. Men nee hur ball är det då?:)



RUGGUGGLA

Uggla var kung!
Nu julmarknad:)

Skumtomte

Imorgon är det äntligen fredag! Jag är ledig HELA helgen vilket känns helt underbart. Imorgon ska jag och Emma köpa lite julpynt, glögg osv. Äntligen ska vi få lite julstämning här hemma:)
Patchew kommer även hit imorgon! Så imorgon blir det fredagsmys här hemma med Familjen. På lördag blir det stan, sen hem för att göra sin fin eftersom vi ska ut o äta och sen på China teatern för att se Ugglas Revy. På söndag blir det julmarknad i Gamla stan. Kan man få en bättre helg? Neee!
O nu har vi vinter kan jag gode lova. Massor med snö vilket jag, trots all kaos i trafiken, ÄLSKAR :)
Jag måste däremot köpa mig ett par rejäla vinterskor.
Nu måste jag försöka sova:)
Alltså seriöst. Är det nån som vet varför det inte går göra mellanrum mellan styckerna?? Jag gör mina mellanrum men när jag publicerar inlägget så åker allt ihop??
Börjar bli lite irriterad?? nån som vet vad jag kan ha gjort för att det ska ha blivit så här???



vinterland

Blev ingen träning idag. Helt slut i både kropp o själv.
Så idag har jag städat o fixa lite i mitt rum.
Om en timme ska jag dra mig in till stan och Hötorget för att gå på ansiktsbehandling! Såååå gött!
Några kort från Bure i början av november!
Underbart!

Mindre än EN månad kvar

Mindre än En månad kvar tills jag är hemma i Bure igen. Längtar så mycket till både julafton och juldan såklart.
Under dagen/eftermiddagen ska mamma,pappa, Gunilla och Bosse hitta på nå bus tillsammans med mig o Jojje! Vi får inte veta vad det är heller:) Men jag är säker på att det kommer att bli jättekul som vanligt!
Vintern har kommit till Stockholm, på riktigt den här gången! När Ingo tar på sig dunjackan är det vinter kan jag lova. Dom snackar om 1,5-2 dm snö nu i dagarna vilket, om det stämmer, kommer att innebära KAOS. Jippie!
Nu är det sömn för fröken. Sjukt trött idag. Det märktes på gymmet om jag säger så. Noll motivation plus att jag var trött i hela kroppen. Måste ha varit spinningen igår kanske?
Däremot var Lars Frölander där och tränade. Lite kul! :)
xoxo
ps. varför var det inget GG idag!?
haha är det jag som är sämst eller?
Men varje gång jag uppdaterar sidan så åker hela texten ihop?
Mina mellanslag försvinner alltså!?

:)

Det verkar som att jag får läsa kurserna ändå! Tjoohooo:)
Nu på med dunjackan sen ut i snöstormen. Huvva!

grr

Min dag som började så bra slutade sämre! Riktigt less nu!
Dags för tvätt!

"Vad säääg du?!"

Helgen har som sagt bestått av jobb, Empe, Harry och HOCKEY!

Men vi börjar med gårkvällen..
Långt samtal med min fina Erica. Vid 18.00 mötte jag upp Emma i Gamla stan för att sedan ta oss vidare till Hötorget o Uppdrag MiddagpåenvettigrestaurangttillbraprisenLördag.
Det gick väl sådär.
Vi hamnade till sist på ett pizzahak som verkade helt okej till en början men ack så fel vi hade. För trött att gå in på det men den hamnar inte på min ToppHundralista om jag säger så.
Att vi aldrig ska lyckas hitta nån vettig restaurang?
Sen var det dags för bio på sturegatan. Eftersom vi var ute i god tid så passade vi på att gå en liten sväng i hopp om att hitta ett Ica eller liknande. Vi fann ett CoopExtra o gick in för att köpa lite bio-ister. Allt gick bra tills jag kom fram till kassan o skulle betala drickan o tuttifruttipåsen.
-Hej sa en trött kassörska
-Hej sa jag och fortsatte surra med Emma
-32kr blir det
På dom få sekunderna hinner jag skena iväg med tankarna o hörde inte alls vad hon sa o hinner inte alls med mig själv och svarar på riktigt skelleftemål:
-Vad sääg du??!!
-32 svarade en lite irriterad kassörska
-jaaaha okej sa jag o sträckte fram pengarna.
-Mynten ska dit! muttrade hon och nickade mot början av kassan.
jag smålog och märkte att Emma håller på att dö plus att killen framför mig tittar på mig som om jag vore knäpp i skallen.
O jag var  nog det igår haha. Vem svarar som jag gjorde? Lät drygt som fan! Vad hände med: Ursäkta vad sa du?

(Jag inser även att det inte alls låter lika kul  när jag skriver om det som det EGENTLIGEN var:)
Men va fan jag får ihop några fler rader än vanligt)


Bion var jättebra. Gillar verkligen Harry.
Hände även en liten chokladincident á la Fröken Andersson. Vi har nu lärt oss att bio-ister är till för att ätas under bion annars kan det smälta och lämna tråkiga spår efter sig på diverse kläder.
Men tack gumman för en lyckad lördag. Flummigare än vanligt men vad gör det då vi alltid har så jäkla skoj:)
jag som harry!! Bild från Erica
Min söndag har bestått av sömn och nu jobb. Vi var på hockey nu ikväll.. Skell mot Aik. Och som vi har laddat inför denna match!
S trodde på vinst för Gnaget med 5-3 o jag 4-3 till Skellefteå. S var tyvärr inte helt ute och cyklade då slutresultatet blev 4-2 till Gnagarna.
Domarskandaenl bidrog givetvis till den sura förlusten då vi egentligen spelade bättre(i både andra och tredje perioden iaf)än stockholmslaget. Men nästa gång är det jag som går där ifrån med ett leende på läpparna:)
Jobb till kvar över fyra imorgon sen träning! Haft ledigt lördag-söndag så nu är det dags igen. Måndag-fredag är målet denna vecka.Imorgon får vi även veta vad det är för gåva vi ska få från Sats. Vi hoppas på en väska!
Nu sova sova sova, säng säng säng, SOVA, SÄNG, SOVA, SÄNG.
OCH VARFÖR GÅR DET INTE GÖRA MELLANRUM DÄR JAG VILL!!!! BLIR GLAAAAAAAAAD! Hatar när det ska jävlas! Men nu skiter jag i det här o lägger mig o sover!

Empe o Harry

Fredag i sinne o jag sitter INNE. Men imorgon blir det Emma o  Harry i sinne!
dagen har gått fort. Jag slutade jobbet halv nio o började om kl 16. Jag hann hem en snabbis för att möta upp Emma äta lunch sen åka till Globen för att träna.
Min kväll här på jobbet har varit jättebra. Kul att vi såg Idol. Jay var ruggig ikväll!
--
K O N S T I G T !
Känns inge kul detta.
--
Nu goomusik innan jag ska sova. Somnar väl vid 2-3 som vanligt. Börjar bli less detta..
Vad vore livet utan musik?

HELG:)

Ingen som tyckte att klippet på katten var roligt?:)
Jobbar just nu. Återkommer senare ikväll:)
Men det är helg mina damer o herrar! DET ÄR HELG!

uppdatering torsdag

Jag dör!
KOLLA HÄR!

Torsdag

Jag och Ida lyckades tillslut! Stor applåd till oss. Nu ska vi bara försöka fortsätta såhär:) Men tack för detta samtal gumman! :)
--
Jag har verkligen ingenting att komma med idag heller! Vad är det med mig?
Kan berätta att jag och Empe ska gå och se HarryP på lördag:) Sen funderar jag på börja fota mer. Måste ju börja lära mig hur min nya kamera funkar:)
Skönt med vinst mot HV idag:) Detta ska Linda få höra haha!
--
Thai-09
Ball blogg? skärpning.

Klockan är efter tolv så idag är det Pappas dag:)

Min fina underbara pappa fyller år idag men varken jag eller simon är hemma och kan fira honom..tur att vi gjorde det när vi var hemma, men ändå! Hade varit kul att få ge dig en stor födelsedagskram o fira dig igen! Du är värd att firas. Tur att mamma är hemma o kan fira dig iallafall:)

Hade ett långt samtal med finaste ElinH nu på kvällskvisten.. du är bara för fin gumman!
Ne nu har jag inget mer att komma med..
Återkommer imorgon med ,förhoppningsvis, mer spännande läsning.

onsdag

.....


Tisdag

Jag har haft en riktigt bra dag idag! Emma är toppen, hon följde med mig på mina tråkiga uppdrag plus att hon fick mig att skratta som bara hon kan:) Under kvällen åkte vi som sagt till axelsberg. Vi gick  på en långprommis tillsammans med elin sen blev det mys med alla tre axelsbergstjejerna:) Vi har nu planerat vad som kommer att ske under decembermånad. Jag är övertygad att det blir succé som alltid:)
Längtar redan till nästa midsommar:)
Saknar min bästa Ida idag.. ringer om varandra hela tiden! Typiskt oss. Men imorgon finner vi förhoppningsvis tid för varandra:) <3

tss..

Har jätte myket att göra idag..Håll tummarna att allt går vägen. Vill verkligen börja läsa mina kurser i januari inte i mars..
Ikväll blir det nog mys i träning o sen mys i axelsberg..
återkommer ikväll.
lyssna o njut:)
l

Friskförklarad

Min måndag som började kasst(flänn, lite sömn, lite mat o REGN) kunde inte sluta på ett bättre sätt. Min dator är friskare än någonsin, tack vare bästa Nicke! Fått en uppgradering från vista till windows7 och det har hittills levererat som det ska:) Även träningen o kroppkakorna gjorde susen plus en efterlängtad teledejt med Freddan(ca.500 dagar sen sist).. Du får en alltid på bra humör:)
O självklart du Emma. Vad vore jag utan dig:)
Nu ska jag ladda ner spotify o lyssna på lite gomusik innan läggdags.
Godnatt från Tyresö!

...


Bloody sunday

Är för tillfället ensam här på jobbet o passar på att låna datorn en stund..Eftersom min fortfarande är sjuk! Imorgon måste jag bara få hjälp me den.. Så trist att inte kunna använda sin egna dator.

14h timmar kvar nu av mitt jobbpass:.... Imorgon måndag har jag en hel del att göra.. jag ska bland annat dra mig till gymmet. Ska försöka få mig dit varje dag i veckan... nu ska dom där extrakilona bort. Jag har nämligen några fina byxor som ligger o väntar i garderoben.. det är dags nu!:) O jag känner mig riktigt taggad faktiskt:) Sjukt sugen att dra o simma, men det lär väl dröja om jag känner mig rätt:)

--

Jag gillar inte att fundera på saker som jag inte kan göra någonting åt. Vissa saker är bara som dom är.
Jag måste fokusera på allt bra som Våren har att erbjuda. Så nu gäller det att hålla i slantarna o spara till
Åre, Paris(jag måste dit), Elit o Hemavan, o helst en resa till Usa eller kanske något varmt land i asien?Sen fyller jag 25år också..vilket måste firas! Jag ska även läsa två kurser, plus att jag ska jobba häcken av mig o hinna träffa alla fina här i Stockholm o bara njuta av storstadslivet. Kan bli en tuff uppgift att hinna med allt, så jag blir nöjd om jag hinner med hälften:)

Men först gör vi jul mina vänner o den kommer att bli bra det lovar jag!
Vi ska göra julfint i Tyresö, ha julfest med fina vänner, julbaka, åka till bror i Halmstad, gå på julmarknad o massa massa mer:)

Imorgon blir en bra dag..jag känner det på mig:)

Nu måste jag börja jobba igen!

Skriver imorgon..(från förhoppningsvis min dator, annars får det bli från min bästa sambos)


xoxo




....

bara 20 h kvar nu...gah...!!



uppdatering: Stort grattis till min fina far oxå:) Du e bäst!

jomen jo

Emma är tillbaka i Stockholm o det firade vi med EmmaIngoFredagsMyskväll. Vi såg idol och solsidan plus att vi åt en jättegod fruktsallad med glass:)

Snart ska jag bege mig till jobbet men först lite träning.. jobbar ett långt pass idag..men å andra sidan e jag ledig några dagar i rad nästa vecka..vilket jag egentligen inet vill..men jag får passa på söka extrajobb(BLÄ)..



Träning o häng med Elin till veckan tjoohoo:) (o Emma såklart)


Survinter

Datorn är fortfarande sjuk. Attans säger jag bara! Känns drygt att jobba dygn utan dator! Hur ska jag nu kunna sova?:)
Måste försöka fixa den ihelgen..eller jag ska be Daniel o Niklas försöka fixa den.. jag har faktistk gjort allt jag kan för att få den att bli gladare igen dock utan något bra resultat..
Min torsdag har varit den segaste på länge.. kändes då bra att jag fick mig till gymmet..behövde verkligen träna:)
Just nu sitter jag på jobbet.. drygt 20 timmar kvar nu:)

Sen måste jag säga att jag inte har kommit in i storstadslivet än..det krävs inte många dagar i norr för att få en att glömma all stress, jon till människor o denna survinter som kommit till stockholm. Men det går nog över snart. Snart gillar jag Stockholm igen:)
Tur att fick äta mina kroppkakor till middag iaf..nästan som att vara hemma:)

Nu JOBB


Hemma från Hemma

Hemma i Storstan igen efter en superduper vecka hemma i Bure.(Förvirrande med två Hemma)
Igår hann jag som sagt med att göra en hel del.. typ att vara hemma o göra ingenting, fika, åka förbi Elin o Mange, fika med familjen plus Gunilla, Bosse o Black:) Jag hann även med en lägenhetsvisning o lite häng hos Herr Wiklund.
O idag under min sista dag i Norr blev det lite stan o lunch med bästa Elit:)
så tack alla ni för i veckan! Jag har verkligen haft det såå mysigt hemma i staaan! ses om 6 veckor igen


Imorgon är det jobb igen!Ska bli skönt att få jobba lite faktiskt..men då på måndag är det återigen dags att söka mer jobb.. vill verkligen börja jobba mer, men då måste jag söka mer också...men det är svårt att motivera sig när ingen nappar..  Så snälla chefer..  befinn er på jobbet i veckan..jag vill prata med er:)
Måste ju få in lite extrapengar så jag har råd med alla planer jag har i vår!

NU MÅSTE JAG SOVA!

På fredag är det fredagsmys med Empe.. Men före det blir det träning i sinne..(måste ha gått upp flera kilon i veckan haha) o jobb såklart!

Ps. Min dator mår återigen kast men den här gången går den nog inte att fixa... HJÄLP!
NU SOVA!


Gubben i lådan

Kan inte fatta att jag varit hemma i nästan en hel vecka! Men vad vi har hunnit med att göra saker.

Onsdagen: Mys i Bure, invigde min nya kamera!:)
Torsdagen: Tandläkaren i Umeå, Hockey, Tre stycken "Husobarnbesök" hos Sara,Fredde, Ida,Anders och Elin o Mange i Bure:)
Fredagen: STAN, träffade sjukt många vänner, lite seg i skallen pga min underbara förkyldning, Idolmys hos Suz tillsammans med fina damer.
Lördagen: BURE, LiveHockey med Elin Emma o Elina, fest i Falket med goda vänner:)
Söndagen: Suringar i Bure med hela familjen, film hos Lucky o Anna.
Måndag: Besök hos Lindy(blev lika bra som vanligt), mysdag, André åkte hem..
Idag: Tog mig en välförtjänt sovmorron, sett DH, nu funderar jag på att he mig ut i det underbara vintervädret..ikväll blir det att träffa Elin lite..
Imorgon: Hem till Stockholm igen.. Men under dagen ska jag hinna med att träffa både Elit, shoppa lite grejer sen mysmiddag med mamma o pappa. Sen får vi hoppas att det inte är nå oväder imorgon så jag får mig iväg med flyget.

Bilder från veckan får komma senare:)



snart :)

12h kvar tills jag sitter hemma i bure o myser!:)

Snart hemma..

Härligt med vinst AIK! Tyvärr fick jag inte se matchen eftersom jag befinner mig på jobbet..men på torsdag borde jag  väl ändå kunna se den?
Inte många timmar kvar nu tills jag är hemma i Bure:) Jag längtar!



Nu ska jag söka några kurser till våren. Hoppas det går vägen:)

xoxo

Ingolainen

Blair för en dag..

...det hade jag inte tackat nej till! Jag och Erica kollade just på GG,på olika håll i Sverige, och kom fram till exakt samma sak.. tänk att få vara Blair för en dag o vara med om "allt det där"  det hade vi kunnat göra allt för! Jo man tackar ja!

Min dag hittills har bestått av tvätt, GG,HIMYM,Greys.. nu funderar jag på att packa färdigt å sen kanske he sig ut för en prommis eller nått? tror att jag skippar sats eftersom det blir så jäkla omständigt..

Skriver mer ikväll:)


Jo då!



Jo TACK!:)

Min dator är fortfarande sjuk men jag kan vara inne på internet iaf:)


Elins dag!

Helgen har gått lika fort som den alltid gör då man har roligt!
Fredagen bjöd på lite shopping, fin vänder, gomiddag o tre underbara tjejer, plus tre tvspelande killar som occuperade vardagsrummet vilket innebar hänga inne på Emmas rum med datorn som tv:) En mysig fredag med mycke skratt!
Lördagen bestod även den av shopping, gomiddag, sämre väder o lite vin! Lite för mycket för vissa men det var kul ändå! Först begav vi oss till Elin o Mika sen var det tänkt att vi skulle he oss ut men vi la ner det, vilket var lika bra:) Kul ändå!
En kanonhelg är alltså slut tur att vi ses snart igen:)

Idag fyller mina bästa Elin år! 24bast fyller lilltjoppan, ja jag får kalla henne det eftersom jag snart fyller 25!!
Så i veckan ska du firas gumman:)

Två dagar kvar nu! TJOOHOO!

Idag e det jobb til 16.15 sen träning. Jag måste även formatera om min dator eftersom den börjar ge upp!=/ Internet funkar ej! Så det måste vi åtgärda ikväll..hur ska det annars gå?:)