hatar datorer

picknicken idag var iaf hur soft som helst! jävligt trevligt, det enda som vi saknade var en kall 3,5% men det kommer fler tillfällen i sommar !=)

Sitter just och väntar på att folket ska dra sig från olles å ringa dingo så vi kan göra nå trevligt! har såå tråkigt =)
Min lillgris e å jobbar... sämst!

vill även gratulera erica idag! =) Jag är impad! G A L E T faktiskt =) den dagen jag kommer få det kommer nog aldrig infinna sig1 Love!

Puss på alla söta

picknick!

Imorgon e det träning och picknick som gäller för hela slanten! =) Hoppas att det blir kanonväder.. då ska jag ha klänning! wiie!
ps..Elin du får picknick en annan dag ! =) 

Det har varit en mkt bra dag idag!. Började med sol på balkongen sen glass och prommis på jobbet=).. Har även sett Hairspray haha vilken jävla film.. men bra var den.. jag må typ se den igen.. bara för att musiken e king, travolta är mamma och danserna är så jävla sköna..så jag säger bara det embla, på midsommar är det bara det som gäller haha,...
Om bara en månad är det festival! Kan inte fatta att det har gått så här fort.. 2 månaders sen vi var i thailand.. och snar tkommer MIKE hem! Då har människan varit ute i vida världen ett helt halv år ! Nå är man liiite avis ändå... ge mig modet och pengarna till att åka ut och resa eller flytta eller vad fan man nu ska hitta på,., man måste ju klan göra nått.. man är ju bara ung en gång ! =) man MÅÅÅ ju!
Kanske flytta till Erro i åre`?=) Kanske fastnar för åre nu när vi kommer ner å hälsar på haha.,,LÄNGTAR!!

Nu är det väl dags att styra upp lite Stieg Larsson... är inne på andra boken nu.. har varit väldigt dålig på att läsa nu ett tag..  icke looov säger jag..


men som sagt...picknick imorgon!! =)
 sov sött..

♥du e iaf söt...♥

Viiiine

Igår hade vi alltså tjejkväll, med vin, god math och trevligt sällskap!! Tackar tackar..!! =)
Vad som är nackdelen med just vin är att man blir så jävla tärd dagen efter!.. Hur lite man än dricker så hänger huvudet lika mkt dagen efter.. haha.. men det må ju va!
Vaknade rätt sent idag.. halv elva fick jag mig upp. gick ut och lapade sol på balkongen... men nu är snart solen borta  så det passa bra att jag ska bege mig till jobbet strax! Ska tvinga H att vara ute i sinne idag ! =) man får ju passa på när det är soligt.. vet aldrig hur länge vi kommer få ha kvar fin vädret.. kan ju bli en repris från förra sommaren.. så man ska inte ta något för givet=)

Imorgon blir det nog volleybolldebut! Eller vad sägs? Kommer vara kanonväder verkar det som.. då kan man ju inte låta bli!!

KONSTIG DRÖM INATT MED!... måste sluta drömma.. det blir fan bra sjukare å sjukare haha...

Puss på ida som är hemma i sverige! wiie=))

Bullar och mraz

Tacka vet jag tjejkväll! Känns bra att det är det som gäller imorgon! Kan bli volleyboll oxå! Om dom e sugna.. annars så skippar vi det å dricker vin å gör annat istället! För mig kvittar det.. jag vill då bara vara ledig å ha det roligt! =)
Känns typ konstigt att vara på jobbet.. varit ledig ett bra tag nu.. men det var som vanligt.. inge större förändringar här inte.. tycker dock att det är dags för en personalfest snart igen !! =) VI hade ju så trevligt sist...!

Annars då..ja annars så vet jag  fan inte vad jag ska skriva.. har så många tankar och funderingar att jag inte ens vet vart jag ska börja..
Sitter och lyssnar på gamla goooodingar! Lite jason mraz, som inte är så ny som många tror! Vi hade ett långt samtal om det i fredags, att man har lyssnat på människan i nästan fem år .. känns konstigt på nå sätt att kalla han nykomling typ.. haha kände nästan att man blev lite förbannad.. nog om det.. lite jason iaf.. hittade lite jimmy eat world låtar haha ej nytt.. sen massa andra.. klan vad många låtar har kopplingar till händelser och personer som har passerat under några år.. går nästan inte lyssna på vissa låtar utan att falla tillbaka till en viss känsla eller vissa minnen! En del bra och en del dåliga! Men mest bra..! Jag kan tycka att det är rätt skönt ibland faktiskt....för nog var saker och ting snäppet lättare förr i tiden...! Det hade ändå varit spännande att spola tillbaka bandet ibland och göra vissa saker ogjorda...eller göra saker man aldrig tog sig för att göra!  Undra hur livet skulle ha sett ut då?...Tänk hur mkt gymnasiet spelade roll.. jag bytte i sista sekund fårn SPID till samhälls.. nog hade mitt liv sett helt annorlunda ut om jag gått SPID, än vad det gjorde på kaplan.. haha jaa jag hade nästan velat veta det jag ! =) Men det kommer jag aldrig få veta.. å det är väl bara ta det som det är .. saker och ting löser sig alltid.. man lär av sina misstag å gör förhoppningsvis aldrig om dom igen!  hade DOCK (ibland) önskat att det fanns nått jävla facit  för en sån som MIG som alltd haft svårt att bestämma sig.. å gruvar sig redan innan det finns något att gruva sig för! PALLA.. har alltid ahft svårt för att välja.. kan handla om världens lättaste grej..beslutsångest e fan ingen höjdare... ska man göra si eller så eller kanske tvärtom! G A L E E E E T!.. .. jag vet fan itne vad jag vill göra i sommar, höst, om fem år.. vad jag ska plugga till.. resa till för ställen.. eller äta för jävla mat imorgon...qué pasa säger jag bara!
Men det ska väl lösa sig det oxå.. man får tänka så! Det har då löst sig hittills.. bara svårt att försöka vara både sig själv och andra till lags hela tiden.. neee nu e det dingo som ska prioriteras punkt=) Man kan inte vara på flera ställen tillfället! =) "KLOKINGO"

Nyp i arslet!snerro!

Tur att jag har världens bästa mor  iaf som kom med bullar idag på jobbet , då blev både jag å H gladaaaa.! MUUMS!

NU SKA JAG PRATA MED IDA

*Rockstar*

Cause we all just
wanna be big rockstars
And live in hilltop houses
driving fifteen cars
The girls come easy and
the drugs come cheap
We'll all stay skinny
cause we just won't eat

Idag är det Susannes dag! 22 år och välkommen in i klubben!=) Ser framemot fikat till veckan! :P Har ju redan firat dig i förskott , men lite tårta har ju aldrig suttit fel!

Jobbar.. börjar inte föränn halv tre..niicebajs, har ändå varit uppe sen kl 7 imorse.. har varit hurtig att träna.. drog mig ut på en joggingtur(!!!)sen blev det core.. är faktiskt rätt impad av mig själv.. är inegn som joggar.. men det kanske är mitt nya jag?.. har ändå blev rätt vuxen.. haha.. det tyckte iaf steve å greta! =)

Snart blire staden med elit!.. ska typ kolla lite kläder tänkte jga.. man fick ju ändå lön idag...en helt okej lön med tanke på att jag ändå varit sjuk denna månad..drar rätt fort om man är borta en eftermiddagnatt..!
men men.. snart är ida hemma.. å då är de titne länge kvar till festival å massa annat roligt! =)

ska hurta mig iväg till dyyyyschen..

BAJ
image12puss på 22 åringen=)


SOOMMAR

Då hade vi måndag igen då! En jävligt lång å seg måndag har det varit.. jag är ju så trött, har iaf fått mig iväg och tränat ,  Nu väntar jag bara på att elin ska ringa så vi kan gå ut och gå !=)

Helgen har varit galet ball som sagt! =)
Min kamera har börjat funka som den ska å värmen har äntligen börjat komma.. om man inte räknar med vädret som varit idag.. regn å skit.. sånt gillar vi inte !=)

Men tack för i fredags Tåmefolket å tack för i lördags alla ni som var här! =)image11

Novak!

Jag är kär!! NOVAK ÄR UNDERBAAR! =)
Skulle verkligen inte tacka nej till vovve! Men det är nog ett tag bort!

Igår hade vi fest på getberget! Fasiken vad lyckat det blev! Ett härligt gäng med mkt öl å väldigt lite att städa! Tackar för det !=) Utgången var oxå trevlig.. blev lite dans med "gamla bekanta" det var skoj! :P  haha jaasi du skulle bara veta.

Anyway.. sitter hos mor å far just nu.. gött med god math å snart äre efterätt!
Men nu e det dags för lek med novak!

Pussen till dig min lilla snertoa!


spänstiga ben!

Igår var vi på fest i tåme! Susanne fyllder hela 22 år så det var ju lite fest =) Jätte jätte trevligt !=) blev lagomt full, men nog fan e jag bakis idag ändå.. jag drack massor med vatten underdagen å kvällen.. det ger ju fan ingenting=) aja1 ska ladda om nu till ikväll=)
FÖrövrigt så har ajg spänstiga ben hahaha =) Klockrent!
tack för igår iaf!

Snerro du e iaf den sötaste i hela världen! =) Å skruva i cyklar är inte dumt att kunna! pussen e för alltid din !=)

SNERTO

Du har fått nytt smeknamn! DU ÄR KVINNAN I MITT LIV! :P
Synd om din dingo idag.. är bakis å ska festa snart igen!! SÄMST!
LOVE U BABE=))

Snerro, min snerro, min lilla lilla snerro!

Min torsdag började fan inte bra.. försov mig för det första, missade träningen, så jag måste styra om min dag helt! =) MEN det må väl ska va! Tvätt klockan tolv, sen prommis, efter det stan, ikväll blir det utskjutning med Elit å Lucky osv!
Dissade Snerro igår på obs haha,, man får inte prata när man ska handla.. inte i vår familj! =).. men idag är jag din å då ska vi snacka så mkt skit  haha .. är liite på "hathumör" idag oxå :P

Imorgon blire fest i Tåme =) Suz fyller år så de tblir lite kalas där =)
Lördag fest här på get! Kom bara kom haha..

Puss på lillgrisen, nu äre typ att fara ut å jogga!

image10


hhaah hittade ett rätt nytt kort på jag å ida!!

Saknar dig iaf! kom hem snart vettja=)


Arbetskläder!

hahaha !!

Pratade me erica igår! Var ett väl behövt samtal, som slutade med att vi hatade och skrattade tillsammans!=)Love  U! Så jävla skönt att hata tillsammans med någon! Du e typ den enda som riktigt förstår=), ska ringa dig imorgon får vi prata mera! =)

Enda dagen på jobbet denna vecka.. wiie! har bytt så ja är ledig resten, hur skönt känns inte det ! Blir ju nämnligen en trevlig fest på lördag å  morsdag på söndag, mkt att stå i! =)
---
Sen hoppas jag att jag verklingen slipper  dig i sommar! Palla med dig kan jag säga!=).. ursch å fy å blä för dig!
du vet vad jag menar snerro !=)

Fan vad jag längtar till sommaren! Kommer bli en underbar  sommar!..jävligt mkt ledig för det första sen många trevliga personer som kommer hem ! =) Så länge DUU håller dig borta från mig å mitt så är jag nöjd! =) Prutt på dig!

Puss på lillgrisen!.. Arbetskläder är jävligt hett!!:P

Jag vill ha hund=))

image9

snerro!

haha min ser ut som din nu=)

babybaby!


Bensin*

jo men då satt man här igen då , hos H, en söndag... jag och maja har bytt så jag är ledig nästa helg istället! Ett otroligt värt byte av mig , fast ändå lite segt!
Kramp i magen som vanligt, vet exakt vad det beror på  men typiskt mig att jag inte kan bete mig, måste lära mig att tänka på annat, man ska inte fokusera på allt det där dåliga. Utan se frammåt å tänka positivt. . Men det är fan lättare sagt än gjort !!
Har messat med Erica-gumman hela dagen.. det är så skönt att få hata tillsammans!  Du e typ den enda som riktigt förstår hur jag känner angående den punkten! Vilket är otroligt skönt! puss på dig! Jag ska även (citerar Errro)..planera in resan till åre på dirren å ta ut min tumme ur mitt söta arsle å få det gjort haha!
image7

sötpruppen med lucky=)


aja... sitter å snackar med elin nu jag! Tycker synd om henne haha-.. torka spya som inte ens e hennes`?knappast! skulle jag då aldrig göra!..


Ball att dom byter fläkt hos oss imorgon! både måndag å tisdag.. så jag är typ portad.. tur att jag har emma imorgon å anna T på tisdag då äre prommis som gäller å kanske liet träning??..


hahaah måste bara säga att ikearesan igår är en resa jag sent kommer att glömma!! För det första får man inte tanka i fel bränsle i en sprillans ny pasat!!....för det andra suger det att folk som kan laga bilar aldrig jobbar helg, haha för det tredje så är jag stolt över både mig själv å den andra att vi höll oss så lugna som vi ändå gjorde=).. tack även till den snälla Bilförsäljardamen som körde oss till Kallax å fixade oss en hyrbil, så vi äntligen tog oss till ikea å fick shoppa upp lite pengar=)..

den dåliga dagen idag har redan börjat vända! tack snerro å ciderelin!=) 


jooru

hur blev det så här egentligen? kan verkligen inte fatta det,,

Någonting positivt iaf är att elin snart flyttar hem igen! Känns jätte roligt! Ska hänga med dig varje dag gumman=)

har inget mer att säga idag hehe.. är rätt aktiv på att skriva så atte.... imorgon blire häng med sussi å nova=)

lax och potatis

-varför äter människan bara lax och potatis!=/


jag vill sola å bli bruN! ska typ pressa imorgon, i solariumet då, eftersom vi intehar nå sommarväder här .. bara kallt å elände!


mjoo=)

En trevlig dag med broarna med helena å suz, lite städ  god math å laddning inför lördag och Ikea=)
Blir lugnt i helgen.. ska ladda inför nästa.. då e det lite fest som gäller =).. kommer bli ett härligt gäng skulle jag tro =)
Måste snart planera in paris å andra resor =)..  götet e ju givet i sommar å även en tripp med embla! =)

I övermorgon e jag din tobbeboy! då må vi hitt apå nått.. nu när du äntligen e hemma ingen!

baj!

puss på dig min söta tjoppe


det finns ju idioter och sen finns det ju idioter

Vilken jävla jubelidiot utsätter folk för sånna hemska saker att man inte vill annat än att spöa skiten ur idioten, som uppbarnligen inte kan bete sig!  Två dagar i följd dessutom!
Pratade just med Anna., fick avreagera oss båda två!  Man blir då så jävla förbannad , och int eblir man mindre upprörd på dessa poliser som verkar vara sånna tap att dom inte kan få in i sina tröga skallar att man kan ju lämna en polis i närheten om någonting skulle hända igen??.. men inte det.. det  är väl för dyrt.
tänker på er iaf.. !.. hoppas idioten åker fast och att dom "andra idioterna" oxå börjar bete sig...

------------

=))

Vilken kanon vecka det har varit! Lekt med johanna hela dagen idag oxå=) blev mkt bil å tillsist en lång prommis=) det var härligt. skönt att få umgås med jojje!
Igår fick vi besök av sara oliva å fredrik, mkt trevligt.. sne kom erica å lukas förbi=).. blev en kanon kväll jue!

till helgen blire nog lite fest! sussie e ju rå taggad.. men kvinnan måste ju fixa in sig på station! palla balzac:P
men det löser sig nog=)


Novak!

Jag vill ha hund! Efter att ha blivit "faster" till söta Novak kan man iten annat än längta!! =) Igår var vi å körde utskjutning på mobackenskolan.. då kom Ludde förbi.. Tigers barn! =) underbara hund!".. kan kanske bli en sån?=)haha nja får se.. men noig e det frestande!
Underbar vecka.. lekt med jojja idag.. blir att sova i bure så snart blire kanske prommis å så=)
Imorgon e det boi med erica å lucky!!
Helgen fest=) hur bra vecka blir inte detta!

image6

wie=)

GO mat med Erica och Lukas på stan idag! =) Så underbart att få se lilltjoppa igen, 10 månader sen sist? fan en evighet sen.. men i sommar blire skojigt värre! =)..
Imorgon blire mys med jojje! först en sväng p åstan.. sen blire bure för hela slanten=))
puss på er!

bajs

tjaa.. denna kvällen sög då som vanligt.. är lite less att jobba. sen när alla har en sån trevlig kväll så blir man lite avis... vad som dock känns galet kul e att erica kommer hem imorgon=) kanske blir att styra viinkväll el nå?=)

valborgs!

vilken ball kväll vi hade igår !=) ett härligt gäng med mkt grill efterrätt å lite öl! =)
Sen lite för mkt smällare för vissa personer! men det må ju vara!..

idag hämtar Mp å Simon  lille Novak! Fy vad jag är avis =) Jag vill oxå ha hund.. men vem vet KANSKE!