gyyy så hääärligt

Första dagen på jobbet efter olyckan.. det går faktiskt jäkligt bra.. har inte känt av huvudet föränn nu och det känns faktiskt rätt lindrigt.. får proppa i mig nå piller ikväll :P

Ja å vad ska man göra ikväll då.. blir kanske mys med suz... patchew jobbar och alla andra har antingen flyttat eller e dom  upptagna på andra vis =)
Imorgon blire iaf suringar i falkan.. guuu va häärligt! =) å göötttt!
Nyktert blire då i helgen.. även följande helger.. ska ta det lugnt ett tag framöver.. väntar till 60 års festen hos Aina sen har vi ju jobbfest den 4 oktober! KOmmer bli staine ball =))

nu ska karln ha chiiips! g a l e t

trallalalaaaalaaalaaalaaaa

Jag lever som i en musikal... trallallalalalalaaa!!  :P sjunger iaf lika bra!


Jag mår som en prinsessa idag... huvudet mår prima och jag är redo för att börja träna igen... snart iaf.. om någon dag.. det blir skönt! Att jag även har världens bästa pojkvän och världens softaste vänner gör inte saken sämre!! wiiee!!

har verkligen ingenting vettigt att skriva idag..


ska göra mig klar inför dagens bravader!

bajbaj

Du DU DU DU DU e lika med noll

KABBE!

Du e en fis i rymden!

---

Ikväll blire iaf mys med elin och hennes mamma..blir bio igen! wiie!

Idag ser ajg ut som en människa faktiskt.. haha... blåögat e borta o såret under ögat föll bort haha... tänderna mår sådär och huvudet  mår bra så länget jag tar min medicin =)

Möte idag med jobbet... gah

jag längtar till våren ida!.. andre funderar på norge och det tycker jag att han ska göra... lika bra att han e borta när jag oxå e borta? älskar dig babe!


S P R Ä N G D

Idag har jag inte gjort så mkt förutom att legat och varit sprängd... Har även besökt farbror doktorn.. jag har tydligen en "lårkaka" fast i skallen och det kommer att göra ont några dagar tilll, tur att jag fick lite medicin som jag kan proppa i mig när jag får extra ont och när jag mår så där illa som jag hr gjort nu sen i lördags... synd om dingu!

Synd om Ida oxå.. hon e sjuk men e på jobbet! Det är fan tappert babe! =)

Nog om det! Förövrigt var det nån spinnare som var och spann runt på matfesten och tog kort på folk utan att man visste om mig.. hittade mig och rebban på en bild haha..




aja ska göra mig en smoothie nu! Typ det enda som går käka tack vare att jag slog ut två jävla gaddar!


pusss!

Puss på André för att han är helt underbar!! Älskar dig gubben! Saknar dig redan..men du må komma och möta upps i thai?=)

Lika sprängd i skallen ögat och tänderna idag oxå.. om inte värre...!!
Snart ska jag till tandläkaren... I HATE THIS!


I N T E O K E J

varför e jag sprängd!! inte okej att åka på styret om man är full som en häst och inte kan ta emot sig!!
Men innan det hade jag  en kanon kväll med mkt skoj! förfesten med gamla klasskamrater och andra trevliga var inte dumt!! =) NI e underbara!
Ute hängde jag såklart med Ida-gumman! Fan så skoj vi  hade!!=) Loveu... Och  nu ska det planeras babe... planeras i sinne.. det ska även sparas.. alla jäkla pengar jag ha!! för vi kommer få en kanon resa =) LÄNGTAR!!!!
Kommer dock sakna min love.. men jag tror inte att det e dum idé! vi kommer bara att längta efter varandra mer =) Älskar dig patchew!

Nu måste jag gå och ringa ida... mye att berätta.. sen så ser jag rätt dåligt på vänster öga..I N T E  O K E J ! ! !


puss på erica och familj som e utomlands! KUL ATT NÅN BLIR BRUN IAF!!

viiine

vilken kväll igår då haha.. Kåffein med ida elin elin lindy anna maria jojje ..myyyye soft va! =)
Tog ett glas vin, som blev tre för jag och ida iaf.. haha.. jag är typ bakis idag.. inte okej mohahaha.. men det är ida oxå ,så det gör det hela lite lättare! Snart är det lunch på matfesten. ska bli muuuums!

Ikväll blir det Arn och mys på bion!!! =) Jag längtar! Pallar nämnlingen inte att dricka vin tre dagar i rad.. haha så jag laddar inför imorgon istället hehe...det ska blii så trevligt!

Igår hade jag emma suz och frida reunion ! =)Det var länge sen sist, men det kändes som "igår" ! Blir tjejfest på lörag.. frida ska vara med och kanske eddan haha =) blir kiiingen!


pussss påmin lilla söta gubbe! plus sneeeeeeeeeeeerrtan!

wiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiie!

resa resa resa!!

Sam e min loove!

Puss på min lillgris Patchew!

I am the Highway!

Är inne på femte veckan på schemat.. vilket innebär ledigvecka för mig... jobbar dock idag.. men det känns som det kvittar! Börja fyra är fan en baggis!
Har haft en hel del att stå i under veckan.. många man ska träffa och säga hej och hejdå till... det är självklart roligt att träffa alla söta vänner som itne bor kvar här längre.. men det är stressigt att hinna med! =) man får offra sig lite, men det är det fan värt!
Fika med Sussi och Ida idag.. myyys! =) Imorgon blir dock viiine .. blir nog kanoners! =) Kan inte fatta att Ida ska åka hem snart...tiden går tok för snabbt.. men snart vännen.. snart är jag din i götet och det kommer bli skoj!! Så hinner vi inte planera in våra liv nu så tar vi det då! =)

snerro jag vill prata med dig! trodde du hade åkt utomlands eftersom du ej har svarat! prutt ringer dig sen må prataaaa!


Förövrigt har jag världens sneaste rygg...helt sprängd kan man oxå säga... det var inte många rätt i den här ryggen... fick en hel del övningar att göra morgon som kväll... måste även dit nästa torsdag på uppföljning..så det går åt rätt håll,,, e dock mer öm nu än vad jag var innan......men samtidigt e jag en helt annan människa när jag vaknar utan att ha värk i hela kroppen och knopppen haha..pratar fan som en 70+... men det var verkligen så jag kände mig för bara en vecka sen! Tasch Martin Burman !

galet galet galet gaaaaaaaaaaaaaaaaaaaalet!!

"victoria drottningen? "

Vilken helg jag har haft! Grillat tillsammans med  andre peter nina, adam och mange i medle på fredan... efter det åkte jag andre och adam till medlelogen! Micke hade som sagt styrt upp storfest !! Ett trevligt gäng som bjöd på mkt skoj ! =)
Den "magiskatjugan" var en lek som var igång enda till klockan blev 00.00... den som hade tjugan då fick då "belöningen"... en tillbringare fylld med en skvätt alkohol från alla som var på festen.. hahah fruktansvärt ball.. vad som var extra roligt var att  Micke var den som fick priset! =) haha

Igår vad jag rätt sliten .... blev tyvärr ingen kräftskiva i byske,.,, men jag var iaf förbi elit som hade tjejfest/kalas! =) Alltid kul att bara vara tjejer,.. det sker dock för sällan! Vin lekar och snacks var det som gällde.. jag drack dock inget.. men hade skoj ändå !=)Att få träffa ida-gumman var inte helt fel heller!!  Vid tiotiden då alla kommit igång ordentligt begav jag mig hemåt.. mys med patchew och sen en rätt tidig kväll,,, jobbar ju idag.. och andré oxå faktiskt.. ! =)

20.5 h kvar tills ajg får sluta jobba... sen jobbar jag bara onsdag .. sen e jag ledig resten av veckan  ! =) Niiiiice!!

å min söta ida... "victoria drottningen?" det var typ bland det ballaste igår.. haha vi förstod iaf vem du menade!!

Jag vill hitta mig ett extra jobb... på en affär typ? har drömt om carlings nu två nätter.. kanske e meningen att jag ska jobba där haha

aja ska skriav mer sen.. å lägga upp kort på pixbox! wiieeho

snart Höst!!

tjoooohoooo!!

Först mys i bure med familjen och Novak.. han är underbar!! =) efter det blev det snabbt upp till stan för att sitta hos elin och vänta på att embla skulle dyka upp! Klockan 23.00 dök vår söta vän upp.. bättre sent än aldrig ?=) Satt och pratade och bara var i några timmar sen blev det hemgång.. det är alltid skoj när klanen samlas och snackar gamla och nya minnen ! =)) ni e bäst !
Blev dock peppad på oslo igen. vad klan ska jag ta mig till!!
Har redan kommit in i min höstdepression.. eller nå+.. det suger hååååårt.... måste ta tag i mitt liv på riktigt...
men först fest imorgon tillsammans med mike osv.. ! Längtar...,!! Lördag kommer oxå bli trevlig. men sen har vi söndag.. skitsöndag.... pallar inte jobba DYGN!!

ida e snart hemma wiee! det blir oxå skoj!! längtar efter dig!

puss snerro som snart får sola och bada.. ME HATE

=)

MIn älskade fiiis! Snart kommer du hem ju :P wieho! Då ska jag bete mig och sluta ringa dig på nätterna.. hjärtegull haha!
Förra veckan var som en berg- och dalbana..... .. får hoppas att denna vecka blir bättre.. men det tro jag... helgen kommer iaf bli staine trevlig.. med avskedsfest i medle.. tillsammans med mike och övriga.. lörag har jg två fester. men blir nog att köra på den som är närmast.. jobbar ju som sagt söndag så... men vi är inte där än , vi får se =)

Idag ska jag inte göra ett piss.. har just städat och tänkte nog tvätta lite oxå.. sen e det bara att ladda inför träningen ! =) wiie!
Blir nog mest troligt nått till simpass i veckan oxå.. det var då så jäkla skoj ifredags att jag måste börja göra det mer ofta  =)

aja bajbaj!

fyyyy

kill me!

Jag är så otroligt jävla tärd.. ... fyyy fyy klan.. men skoj hade vi iaf ! =)
Får skriva mer sen.. eftersom jag inte pallar sitta uppe längre,,, må typ kalva snart igen.. fy fy fyfyyyfyyy

Fantastic Four

Som sagt, denna vecka visste vi skulle bli fullspäckad av trevligheter, vilken den verkligen har börjat med.. Igår var jag mamma pappa och andre ute och åt...jätte god math må jag säga.. efter det blev det bio.. jag och mamma hade sedan länge bestämt att vi skulle se Mamma mia..vi har ju trots allt sett musikalen.. pappa hade inget att göra , men han lyckades få med sig andré på Hangkok.. nog för andre hade sett den.. men snäll som han e så hängde han med paapi! 1h40min senare kom samtliga ut ur bion med ett leende på läpparna.. iaf jag och mamma! Vilken kanon film... satt och log hela tiden.. (nästan så att jag sjung med lite, nynnade iaf =) )... nee jag blev nöjd och övriga oxå!
Efter det var det såklart dags för volleyboll. ..liite små kyligt i sanden.. men det var värt det... synd bara att det börjar bli så mörkt på kvällarna.. islutet såg vi nästan ingenting..=/..... Huvudsaken att mitt lag vann iaf.. "Fantastic Four" .. dom oövervinnerliga... hehe..

Idag har jag bara donat på i lägenheten... hann även träna och ta en lunch med elin =) Nu e jag på jobbet och sitter med H och ser lite tv.. imorgon ska vi äta god mat här allihopa! Förutom elin k som e på semester och sussie som e på ridlektion.. men övriga iaf !=) Blir hämtmat från Lilla Kina sen mys här hos Håkke... sen ska jag å helle ut haha.. dom två tappra som jobbar imorgon.. hehe..  det blri nog bra det=) e då peppad iaf!  Får styra fler gånger då alla kan vara med!!

vad som ändå stör mig är att man aldrig får vara riktigt nöjd och glad med tillvaron....Är aningen irriterad.... men samtidigt betydligt lugnare än vad jag trodde.... jag har funderat så mkt dom senaste dagarna.. fram och tillbaka...velat.. bestämt mig men ändrat mig..... jag vet fan inte alls hur jag vill ha det..... det är en svår fråga som är så många frågor i en fråga .,..typ haha ..

jasi.. jag kanske skriver mer sen eller nått...

hoppas iaf de går bra för dig elin på AFRON hahaha nästa vecka gör jag debut!

work

skönt med en lugn kväll.. det behövs.. det e bara elände ändå så det e väl lika bra antar jag..


Ett stort grattis till emma och jojje iaf=) Hoppas ni får en jätte bra födelsedag! Med mkt fest å skoj..!! Hade gjort allt för att att få fira med er.. sämst att man måste jobba bara..och att ni befinner er på två olika håll i världen! saknar er iaf! ni e bäst!! puss*
Grattis även till Lucky och Erro som firar ett år! Hoppas ni får en underbar kväll! Väntar ivrigt på sms från dig snerro,... vill veta vad överraskningen var!!

imorgon ska jag vara hundvakt iaf.. ! =) Min älskade Novak och jag ska ha en mys dag.. =)) längtar!! Vill lägga mig och sova nu på dirren och vakna imorgon så jag får åka och hämta honom!=) längtar!

Nästa veckan blir en fullspäckad vecka! Bio och mat på måndag.. jobb tisdag.. mat och öl? (visst helle?=)) på onsdag hos H.. torsdag är det jobb.. sen fredag så vet jag ej.. lördag blire ferre igen och söndag nått annat haah låter sm en bra vecka vA?=) sen lite träning på det... har träningsvärk idag så jag håller på att dö.. men det är skönt. man känner att man lever!!

skriver mer sen... ska göra lite annat vettigt...jobbar ju faktiskt idag..