japp

fy fan alltså..... vad mer kan man säga..

ikväll ska jag dricka isönt!!!!



Kort!!

Jag ska typ skaffa löshår.. är så jävla korthårig nu!!!! Blä... ska aldrig mer klippa mig seriöst!!!!!!! Nu måste jag spara igen.. spara till december.. ska ha lika långt som för 3 år sen=) SÅ NI VET! haha

Tack Elin för byxorna! Jätte sköna!! :D

Jasi!

Fick en mail av Bosse fårn Hoppets Stjärna idag :

Hej tjejerna
hoppas ni alla har det bra för det har jag. Imorgon den 26 åker jag till Rumänien för en veckas arbete där.
nu vill jag fråga er om ni är intresserade av att göra en insats med julklappar till Lettland. I så fall kan ni väl maila mej så vi kan diskutera formerna.
Ha det gott
Bosse


Fan så skoj det skulle vara, då har man verkligen någonting att fokusera på och ha att göra i höst!! Jäkligt peppad må jag säga..... men vi får se=))


Idag bestämde jag mig  att det är dags att ta tag i mitt liv. Det funkar itne att gå runt och vara bitter å sur över saker som man inte kan göra någonting åt.. från och med idag ska jag fixa nytt jobb. lägenhet, komma iform, planera resa och bara uppskatta allt bra man har här i livet! Punkt.. tack för mig =)

då så

Johanna är äntligen hemma!(tack elin för i helgen!!! du var rolig! )
 Nog för att lördagen slutade med elände så måste jag försöka tänka på nått roligt., ta vara på dessa två veckor jag har tillsammans med johanna... måste säga att jag är jävligt sugen på att följa med henne..  men nu är det ju så att kanske en annan ***** ska åka ner! vägrar åka ner tillsammans med henne... men men...

hur fan kan det vara så jävla ensamt ibland..!!
 
aja


"Something Worth Living For"

"Something Worth Living For"

I dont wanna leave you here all by yourself
I just wanna let you know i'm there for you like noone else
I dont wanna drift off to another place
I just wanna lay here in your arms with your hand on my face

So lets not ever tell the moon about the sun
I'll keep hearing love songs, hoping every wrong's undone
Its foolish but we've only just begun
I dont wanna stop this, all my walls are caving in

I wanna give you something worth living for
I wanna tell you this and so much more
Your my everything
My universe

Im so mesmerised by your serenity
Hopefully you'll take me there inside your dreams
Just like all the leaves im falling over you
Its so unbelieveable the airs so true

...................

ta mig här ifrån dirr =)

Helg igen

Jasi..... egentligen har jag inte någonting vettigt att skriva... som vanligt då... skiter i om någon läser eller ej, struntar i om någon tycker att det är bra eller dåligt.. jag skriver om jag vill... ingen behöver läsa .. inget tvång...
Igår slöt jag ögonen vid halv elva snåret.. just efter idol.... var länge sen jag sov  9 h.... jävligt skönt... fast ändå lite slitsamt.. jag är utvilad med tärd ?.... helgerna känns aldrig vidare skoj längre.... händer aldrig någonting roligt.... men det blirväl vad man gör det till.. och jag ska inte klaga... jag ska försöka göra nått roligt.. å tänkapå någonting trevligt....men som sagt.. jojje kommer nog få helgen att bli trevlig trots allt! =)


Forever Young

Jasi... åter en dag avklarad..... imorron är det fredag.. och en dag kvar tills Johanna är hemma! Jag längtar så mkt!! Två fjuttiga veckor  ska Johanna vara hemma och förgylla mina dagar =) efter det är det abra ytterligare 2 veckor kvar tills jag gör någonting helt annat.. blir otroligt skönt..  men samtidigt tråkigt..... saknar allt det roliga... allt det roliga man hade att se framemot.... just nu har jag inget speciellt att se fram emot faktistk....... ser mer bakåt än framåt faktiskt..... ne... jag är 20 år och hela livet framför mig...så är det...punkt

Lets dance in style, lets dance for a while
Heaven can wait were only watching the skies
Hoping for the best but expecting the worst
Are you going to drop the bomb or not?

Let us die young or let us live forever
We dont have the power but we never say never
Sitting in a sandpit, life is a short trip
The musics for the sad men

Can you imagine when this race is won
Turn our golden faces into the sun
Praising our leaders were getting in tune
The musics played by the madmen

Forever young, I want to be forever young
Do you really want to live forever, forever and ever



emma

hihi

japp..

onödigt skrivande..


I make it through the rain

When you get caught in the rain
With nowhere to run
When you’re distraught
And in pain without anyone

When you keep crying out to be safe
but nobody comes
And you feel so far away
That you just can't
Find your way home
You can get there alone, it’s ok
Once you say

I can make it through the rain
I can stand up once again
On my own and I know
That I’m strong enough to mend
And every time I feel afraid
I hold tighter to my faith
And I live one more day
And I make it through the rain


Låten passa grymt bra in på mig och situationen jag befann mig i för bara en timme sen. Efter en lång och skön lunch hos bror tog jag tillslut mod till mig och gick fram till fönstret och tittade ut. På bara två timmar hade hela Torsgatan och Norvalla förvandlas till en sjö, ne snarare ett hav! Jag gnuggade händerna i ögonen men synen vägrade lämna mitt synfält.. Ja ha tänkte jag och tog och letade fram ett paraply. Väl ute på gården ställdes jag inför dagens största utmaning..
Mission Kom över Torsgatan utan att bli blöt! Ett himla roligt mission, någonting alla borde prova på .
Aja.. efter en dryg halvtimme vadande i små sjöar  längst Torsgatan och spöregn fick jag mig tillslut över vägen.... ett språng hopp i klass med en antilop som hoppar över en flod med krokodiler. Var iaf hur jag kände mig ! Men med mina stumpar till ben och smidighet som en vandrande pinne så är en dryg meter en låååång bit att hoppa över ! 
Väl framme på kansliet  kände jag en sådan lättnad, att jag make it trough the rain.. .. aldrig har jag varit så glad att stega in på vårat underbara kontor och se mitt bombnedslag till skrivbord och min stenålders dator!!!
En timme kvar av dagens hårda arbete , imorrn väntar slutspurten inför simskolan på söndag! Jag längtar faktiskt!  Blir speciellt skoj på eftermiddagen för då får jag  första träffa söta John men även mina h ärliga D-gruppare!

Tack för mig!

Bling

Sömnbrist

Sömnbrist är ett faktum! Efter 4-5 h sömn kan jag inte påstå att jag är vidare pigg, en timme tidigare traskade jag iväg till jobbet , nog för att jag få ta betydligt längre lunch känns det mest bara jobbigt och störanade att jag inte kunde sova längre än till klockan halv sju!! Greta trodde inte att de var sant imorse.. jag var för det första i tid.. och för det andra före henne!! 1 h före henne iofs.... men ändå! Hon trodde att vi hade inbrott=)....... Jag måste börja bete mig! Jobbar enda till klockan fem idag.. sen direkt vidare till ursviken för fotbollsträning, målet för dagen är att lyckas övertala någon att köra dit mig.. =) 
OM jag nu inte somnar till alla förmodan .. jag är inte pigg någonstans... vill bara hem och sova .. sova sova sova ..sova till på lördag, för då är det helg =)

Eländes regn.. jag som ska gå till friskvårds snart... jippi :D aaa va fan så jävla söt ä jag ju inte.. inte så jag hinner regna bort på vägen till friskvårds iaf !!

Nu ska jag jobba vidare så jag slipper va här hela dagen imorrn med!

baj baj




blogg hit å blogg dit

Cause i can breathe again dream again
I'll be on the road again
Like it used to be the other day
Now i feel free again so inocente
Cause someone makes me whole again for sure
I find another you

-----------------------

Efter en lång och stressig dag kan jag äntligen slappna av. Koppla bort allt som har med simskolan, norge och framtiden att göra...Myslåten med Cascada hjälper till en del med..

Imorron är jag ledig från jobbet och ska gå på stan med maaaami! Hoppas hon har på sig spenderbrallorna för här ska handlas =) .. hon vet dock inget än .. men shoppa ska hon , åt mig såklart..hennes favorit flicka!! Kan ju alltid hoppas iaf..fast det blir nog att man får dra visakortet själv, som vanligt ! Gillar dig ändå söta mor =)

jag vaar sämst på att skriva  blogg iaf =) Elin du var faktiskt en hejare må jag säga.. offe var inte helelr så pjåkig=)

aja.. kram på dä!!

Ps.. PB VAR ÄÄÄÄCKLIGT IDAG!



 

Måndag

I fredags kan man säga att det blev för mkt av det goda =) Östersundsgrabbarna bette sig mkt bra, även Leksand... var väl bara vi Skelle tjejer som stod för Hattbärandet=) Elin fick äran att bära tre hattar och jag endast en.. och tur var ävl kanske det =) Erica var nog det mest vettiga av oss alla..hon kunde då bete sig =)
Tack för en kanon helg,, ses snart igen :)

i veckan är det en hel del att stå i... i allafall i jobbväg.. på söndag börjar simskolan om och allt vad det innebär.. blir nästna lite ledsen i ögat när jag tänker på att jag ska sluta jobba här om bara 6 veckor!! galet... va fan ska jag göra :D Emma fixa jobb i OSLO =)

Igår vad jag och Erica på bio.... Säg att du älskar mig! Vad rörd och förbannad jag blev !

Aja ... ska skriva ett simpass till ikväll...

Ikväll ska jag åemma träna kombi...idag är det dags att ta tag i träningen igen jiho :D


Quasimodo

efter en mkt händelerik kväll och natt så kan man ingenting annat än att skratta!
att jag sprang byxlös i trapporna och hissen är ingenting i jämförelse med vad elin har gjort hon ser ut som en blandning mellan en kines och en spräng Quasimodo  haha =))
Offe kunde ju faktiskt bete sig :D

skriver mer sen da =))


kram på dä!