jaaasi

Jag hade fullt upp inatt om jag säger så. Drömde att jag var högravid o skulle just till och föda då barnmorska berättade att det blivit nått fel o jag inte alls var gravid utan att jag bara var lite "stor". Mamma o pappa hade nämligen fått fel uppgifter när dom var på mitt första ultraljud(jag var tydligen inte med då) inte friskt! Direkt jag fick beskedet blev jag smal som bara den.. hrm... så som ni förstår hade jag fullt upp inatt haha.

Idag har jag tagit min andra vaccinationsspruta mot TBE. Så nu kan ni bara försöka få  mig sjuk era äckliga fästingar! HA!

Nu blir det att se lite TrueBlood. Hade först tänkt ut o gå i det fina vädret men vi far på sats ikväll istället :)

Borlänge på torsdag som sagt!! tjoohoo! :)



typ lugg?
Har nyss klippt mig men kan ändå känna att jag vill göra nå annat, nå nytt =) hrm

hrm..

happ .. självklart ska allt krocka. Kräftskiva med massa fina vänner på lördag.. o jag ska till borlänge! varför ska det alltid krocka... trååk!

Vet egentligen itne varför jag blev neg...blev bara sjukt opeppad på allt..bättre imorgon kanske.


Måndag del två

Eftersom Emma höll i kameran under helgen har jag tyvärr inga roliga kort att lägga upp just nu..men det kommer var så säkra..

Helgen bjöd på följande:

  • Filmkväll med "familjen" fredag o söndag
  • Vin med finaste damer o en Nicke som var lika ball som vanligt.
  • EVA!-shopping o vin såklart
  • Vände på dygnet
  • Sov alldels för lite
  • Emma blev fin i håret
  • Flummade på till 06.00 söndagmorgon.. hade vi vetat att en av herrarna hade besök hade vi givetvis slutat busa omgående. OPS!
  • Blåmärken
  • Jon på bussen
  • DANS i tre timmar. Börjar va standard nu.
  • Världens bästa söndagsprommis med Emma o lite bakismat på det..mums!

Så en kanonhelg som vanligt..Men Nu är det en ny vecka med jobb som gäller. Har fått mitt nya schema vilket innebär tre jobbhelger på raken denna månad..men pengarna behövs om jag ska ha råd med mina resor o även lyckas spara :)
Åker till Borlänge på torsdag eller fredag o stannar där några dagar, behövs verkligen!

Godnatt!





Lekte lite med mitt hår idag.. brunt o kort kanske?=)

 


Monday morning!

Helgen har varit superbra :)
skriver mer ikväll!


haha!

Saknar dig gumman!



foto taget av
Erica

hahah


Äntligen Fredag! :)

Förkyldningen sitter i men trots det har jag haft en fantastisk dag med min fina Eva!
Jag skippade mötet eftersom jag verkligen behövde sova o allt jag ville säga visst chefen redan om så det var ingen fara att jag inte var med :)
Som sagt började jag o Eva dagen med att luncha med Hanna på stureplan! Måste vara 5 år sen man såg flickan, vad tiden går fort?! Trots det kändes det som igår :)
Efter det fortsatte jag o Eva dagen med shopping. O vad vi var värda fina saker :) Passade på att köpa två underbara bh:ar o trosor eftersom det var 25 % rabatt på alla märkesbh:ar på Twilfit. Fick extremt bra service vilket gjorde att det kanske blev ju två stycken.. Men det var verkligen nått jag behövde så varför inte passa på?
Jag fyndade även en jacka för 300:- och två halsdukar o en kofta till kanonpriser.. Längtar nästan tills det blir lite kallare och man får börja klä på sig varma kläder igen:)




Just nu sitter jag och dricker te och ska se nån serie eller nått liknande :)
Måste vila upp mig inför imorgon! Emma har fått ledigt o även Axelsbergtjejerna plus Eva o Co är sugna på lite vin o sen dans på Berns. Det kan jag ju inte missa!
Återgår nu till teet o passar på att vila innan det är dags för tacomiddag med familjen!

Trots tråkiga samtal om framtiden känner jag inte för att deppa ihelgen.. vad som än händer bli det ALLTID bra tillslut. Men just nu känns det inte så.. jag hoppas jag hoppas!

<3


Måste även gratulera mina gamla tränare Stefan som fyller hela 40 år idag! :) GRATTIS!



NirrePirre

Japp, Niklas Isaksson alias NirrePirre har lyckats. Daniel stannade hemma från jobbet idag pga sin "Mancold" jag däremot klev tappert upp klockan halv sju imorse och begav mig till jobbet.. elva timmar senare fick jag äntligen krypa ner i soffan med en stor kopp te! Jag har inte varit på topp idag.. förkyld som få... Stackas lilla Ingo.
MEN som tur är har jag världens bästa "Familj" som bjöd på en heltrevlig afton med mycke skratt o en Niklas som verkligen har vilat sig i form :) Daniel rakade sig till pojke19 igen o Emma, fina fina Emma som kommer med presenter en TORSDAG till lilla sjuka mig? Favorithalsbandet från Indiska!! Dags för mg att hitta ett extrajobb nui på nån go butik så jag kan börja skämma bort dig :) Som sagt.. goa goa Familjen.. ni gjorde verkligen min kväll:)

Imorgon ska jag vara lite piggare hade jag tänkt.
Dagen börjar med personalmöte, vi hoppas på ett snabbt sådant.. tyvärr här det till ovanligheter. Men hoppas kan man. Direkt efter det hade jag tänkt försöka få skriva ut mitt cv.. vill söka jobb nu!
Höjdpunkten imorgon blir Eva. Shopping, fika o lunch med Hanna Clausén! Längtar!




<3


Dream on



Hur fint är inte detta!

--

Nicke har smittat både mig och Daniel. Emma står på tur ( hon vet inte om det bara) hehe.
Typiskt säger jag bara.. vi som kommit igång så bra med träningen o allt..hrm.. aja får hoppas att det inte blir värre så man kan träna ihelgen.

--

Ska snart försöka sova..blir väl sent som vanligt. Men inatt ska jag ta o drömma om nått annat tror jag hehehehehe

--
Ge mig kärlek!


Från och med nu

Blev inget jobbsökande idag:) Skrivaren funkade inte.. men förhoppningsvis funkar den på fredag el nästa vecka.. i vårat tempo så lär det väl bli nästa vecka hehe.
Så istället för jobbsökande begav jag mig till Globen och Sats.. tränade på riktigt bra idag måste jag säga! Direkt efter det blev det handling o fort hem för att städa,tvätta och laga mat :) O vad som är bäst med att göra allt sånt är att man känner sig sjukt duktig o nöjd så här efteråt:) Plus att Familjen blev glada över hur fint jag hade gjort det :)

Imorgon o på torsdag är det jobb som gäller.. sen blir det långhelg för mig. Emma kanske är ledig, inget klart än.. men jag hoppas! Ingen riktig helg utan min Empe.
Men på torsdag är det Grönan och NRJ in the park!

Nu mys framför tvn.. det är vi värda :) o vad jag gillar vårat vardagsrum, inte för att vara dum mot grabbarna men det är betydligt mysigare nu än i Mars då vi flyttade in ;)

--

efter ett långt telefonsamtal har jag insett att jag vill köpa egen bostad!  kanske inte just idag men blir man kvar i stockholm, vem vet man kansk epluggar här... då ska jag klan köpa :) BILLIGT men man har ju igen det!

haha aja

sov gott!




Från i Fredags:)



Panoramabild på mitt rum :)

....

Träningen gjort susen.. älskar att vi kommit igång nu, på riktigt! Kvällen avslutades med yatzy och "sex education"programmet på trean. O som vi har skrattat. Du är bara för go du.
Annars mår "familjen" rätt bra. Nicke är sjuk stackarn.. så imorgon blir det filmkväll.. han måste ju bli frisk.. vägrar då bli smittad!

Aja imorgon blir det upp tidigt för att göra sig söt inför mitt jobbsökande. Spännande! :)
vore verkligen kul att få prova på nått annat..

Nu måste jag sova..

Bilder från helgen kommer imorgon, har ej tid nu:)

--

Men idag har det inte bara varit en bra dag....
Tänker på dig fina vän... <3

--


hrmmm

ball om det ska dröja 5-6 veckor. ball säger jag bara.

ska skriva om våran helg senare.. men nu är det jobb som gäller. slutar halv fem .. då blir det hem å hämta kläder sen träning!

Kärlek

Medis med Emma o Maja.
thihi... mkt mys :) En australienare senare o vi är hemma i Tyresö.
Skriver mer imorgon ;)
 Kärlek säger jag bara.. svårt, fint, klurigt, underbart, tugnt, fantastiskt..kärlek.. riktigt kärlek..

Lördag!

Vilken mysig fredag vi hade igår. Tjejfilm, ett glas rött, ost o kex. Skönt med en hemmakväll.
Frågan är vad som sker ikväll?


Fredagsmys..

Klockan halv fem har jag helg.. enda fram till klockan fyra på söndag åtminstonde:)
Har ingen aning om vad vi ska hitta på men nått roligt hittar vi nog på. Utomhusbio, vanlig bio, vin, ingen vet återstår att se.
Axelsbergstjejerna är upptagna nästa hela helgen så vi kanske får umgås bara "familjen" ? :)
Nästa helg kommer Eva hit vilket känns jättekul :) Min lilla Piffe ska göra Stockholm osäkert. Längtar!

Idag måste jag nog slå en pling till min Ajda.. länge sen sist.. vi måste boka in ett datum då damen ska komma hit å hälsa på :)

Har mycket på gång nu.. om jag bara kunde vinna en mille på triss. Vilken lättnad det vore :)

Återkommer ikväll:)




:)

måste sova! är helt slut.

Emma har varit på utebio i Hornstull med övriga "gänget" ikväll :) Ska övertala Emma att åka dit imorgon med:P
Nu sömn, jobbar dygn så jag slutar fyra imorgon eftermiddag,,

Längtar efter Patchew sjukt mycket idag...


Torsdag

Vad enkelt det är att bli påverkad och stressad av andras val och handlingar. Men varför det egentligen?

--

Snart ska jag göra mig klar för jobb. Ikväll ska jag även skriva om mitt cv så jag kan börja söka mer jobb i början av nästa vecka. Spännande:)

Aja ska tänka på nått trevligt nu så återkommer jag nog ikväll:)




<3

Sommaren 2007


Vilda musen

Fy klan vad trevligt vi hade på Grönan. Jag Elin Emma Mika och Gab. Vilket gäng:)
Varmt o skönt men med lite regn i luften gjorde nog att många höll sig hemma framför tv-apparaterna istället för att springa runt på Grönan:) Att det även var dansbandskväll gjorde nog att många yngre höll sig hemma:)
Vi har fått åka så mycket vi bara har orkat eftersom köerna var nästintill obefintliga. Hur skönt var inte det! Spökhus (kroken Mika thihihi), kärlekstunnel och lustigahuset hann vi oxå checka av.
Vi avslutade kvällen med en härlig vinst på Maraboulotteriet! ÄNTLIGEN! Det jobbiga är att vi har börjat våra nya liv haha.. typiskt.. men vi (givmilda som vi är) gav såklart bort choklad till våra tappra motståndare o även Nicke fick en när vi kom hem:)
Tack för en otroligt rolig kväll. Timmarna före var desto trögare. Men trots det kan jag gå i säng även den här kvällen med ett stort  leende på läpparna. Säger bara en sak " Vilda Musen". 

--
O jag vet inte hur ofta jag kan påpeka detta men  Emma är verkligen är guld värd.  Plus att jag är så glad över att ha så många här i stockholm som verkligen förgyller min vardag. Tack.
--


Sov gott.
Imorgon tar jag sovmorron. Träningen tar vi fredag istället:P


onsdag

Jenny: Din kommentar gjorde verkligen min dag ska du veta:) Nu ska det skrivas ännu mer!

Jag och Emma har gjort debut på SATS idag. O vilken härlig känsla det är att få träna ingen! Imorgon kör vi igen, samma tid samma plats :)

En vecka har nu gått sen jag lämnade Skell för den här gången. En händelserik vecka måste jag säga. Inte konstigt att jag tycker att det är trist att vara själv nu när man är van att ha folk runt om sig hela dagarna. Inte van att sitta hemma framför datorn, men man vänjer sig väl. Imorgon är det som tur är dags för jobb igen. Skönt att få jobba lite. Vill jobba mer nu när jag äntligen har kommit tillbaka från mina lilla semster( som inte alls har varit en semster men ändå). Vill tjäna lite caaash:P


Ikväll blir det grönan med Emma Elin o Gab:P




ikeamöbler är en enkel match

Denna dag var betydligt bättre än gårdagen. Jag slutade jobbet halv nio o efter det har dagen bara rullat på :)
Drog in med Emma till stan och åt en långlunch på ett idiotiskt ställe med riktiga "guldfiskar" som jobbade, hur dåligt minne kan man egentligen ha?
Men efter vår komiska lunch gick vi bara runt och kikade i massa affärer så givetvis fick vi med oss några fina grejer hem :)
Vi har bland annat pimpat vårat vardagsrum och vi fick godkänt av Nicke vilket känns bra, får bara se vad Daniel har att säga :)Sen fick vi med oss lite annat smått o gott till våra rum o även till oss själva.  Emmas rum har även det fått sig en liten förvandling o vad vi har skrattat oss genom kvällen haha! Att bygga ihop Ikeamöbler är vår grej, bara så ni vet, haha inte behöver vi nå män inte :P
Måste även tillägga att vi blivit SATS medlemmar idag.. haha ingen vet hur det gick till MEN nu ska vi äntligen få komma igång med träningen igen. O som vi har längtat!


Så dagens största ros går självklart till min fina Emma. Vad skulle jag göra utan dig? (stort plus att du tycker att jag är rolig oxå, du o stefan hehe;) )

Dagens grattis går till Sofia o Max som har fått sig en liten Elsa. Vad Noah ska bli stolt storebror :)

Nu blir det tisdagsmys med te o en rolig film eller nått!

Imorgon styr vi Grönan med Elin o Gab, tjoohooo!



Underbara Australien:)
Så kul hade jag o emma idag ungefär :P


Dålig start på veckan.

Bättre start på veckan hade inte suttit fel..vill inte gå in på detaljer men lite ledsen i hjärtat får man vara en dag som denna. Blir bättre det vet vi, men hur länge orkar man.
Tur att både jag och Emma är lediga imorgon. Då ska vi hitta på något trevligt.
Vi ska bland annat chocka kroppen med ett spinningpass! :)
o vad jag har längtat till att få träna igen! Min rygg är helt ur fas plus att Svank-ingo är tillbaka..måste tränas bort, mycket därför jag har ont i ryggen..

Jag och Emma har även kommit fram till att vi ska omvandla min blogg till våran (eller gör vi en helt nu). Blir kul att få ta del av hennes tankar o BILDER hehe:)
Ingen bryr sig egentligen om vad man skriver.. det är bara bilder man vill se, så funkar då jag haha.



Börjar även känna suget efter att resa igen?=)


skönt med vardag igen

Rätt skönt med vardag igen. Vi börjar veckan med att göra klart i mitt rum och på toan sen blir det första jobbpasset på ett tag:) Känns rätt kul. Fast jag trivs ska jag fortsätta att söka jobb jobb. Men inom något annat.
aja jag har inte riktigt tid nu ..
Skriver mer senare..


Ont i fötterna

Gårdagen blev till en stor succé. Innan mamma o pappa åkte vidare mot Uppsala så hann vi med ännu en mysig dag här i Stockholm. Pappa satte upp helkroppsspegeln vi köpte på Ikea o det blev jättebra! Det var på tiden att vi skaffade oss en vettig spegel faktiskt :)
Tråkigt att dom åkte hem igen. Men vi har haft fyra fantastiskt roliga dagar :)
Igår kväll blev det middag och vin med fina vänner.. innan kvällen var slut hade vi hunnit med att springa midnattsloppet(kändes som så iaf), besöka Kvarnen och även Berns. Länge sen jag dansade så mycket. Det känns idag kan jag lova. Men roligt var det!
Idag är jag rätt tärd.. men det var he värt :)








 







Nu ska jag återgå till soffan.. som sagt mår jag inte som en gud idag haha



Berns

Ikväll gjorde vi Berns osäkert! Återkommer imorgon;I

:)

Jag har världens bästa föräldrar :)

Nu vin med fina damer :)

Tillbaka i Storstan:)

Tillbaka i storstan tillsammans med mina fina föräldrar:) Hela "familjen" är självklart här oxå! O va kul vi ska ha i höst mina vänner:)
Idag blir det ikea för hela slanten. Imorgon gör vi stan osäker hela dagen, jag ska ha mig två par skor! Får se om jag är värd det ;) Sen ska vi äta en god fredagsmiddag med ett glas rött o sen bio ! Tjoohoo!

Hösten är snart är mina vänner vilket innebär vardag i stockholm, jobb träning vänner blogg o lite jobb igen :) känns rätt bra faktiskt!

Nu sol!

Längtar dock efter han där hemma.


Sista veckan i Skell

Torsdagi Skell. Jag kan med blandade känslor säga att jag bara har mindre än en vecka kvar här hemma innan beger mig ner till storstan igen.
Jag vill att veckan ska vara lång! Att jag ska hinna med allt jag bara kan innan jag lämnar alla er här hemma igen.
Känns dock skönt att jag har många fina damer (och herrar för den delen) i Stockholm som jag kan leka med när jag kommer ner. Första dagarna ska jag dock leka med mamma o pappa, vi ska göra många roliga saker under hela veckan :)

Men som sagt, min sista vecka i Skell har börjat bättre än väntat. I måndags besökte 6 fullvuxna barn Lycksele djurpark. O vilken grej alltså. Vi fick se lodjur plus deras två små bäbisar, hungriga vargar, tuffa bisonoxar o mycket mycke mer.. vi hann självklart med leklandet. Vissa mer peppade än andra haha. Höjdpunkten var "farkosten" haha.
Påväg hem från Lycksele körde vi förbi Strå för att kolla läget. Vi bestämde oss snabbt för att åka tillbaka till Strå redan dagen efter.
Så i tisdags blev det hopp och bad från klipporna, sen lite grill på det:)Helt underbart.
Igår hann jag med en prommis med fina AnnaT o en lunch med Elin-gumman. Sen mötte jag upp mamma o pappa en sväng..
Ikväll är det lanternan och många fina damer som gäller! Kommer bli hur kul som helst! Men först jobb till fyra.. hade hellre varit ledig men vad gör maninte.. kan inte ge bort ALLA pass ju :P

På söndag kommer Jojje hem från Paris! Tur att du kommer nu så vi hinner träffas lite grann:)

Aja ska jobba vidare.. ska sätta mig ute o få lite sol tjoohoo!

Ps. Stort plus till Emma och Daniel som är två räddare i nöden! Ni e bara för bra!



Neeeee

Neee inte nu. Hösten är inte ens här än. Nee jag orkar inte.