nuuu är det dags!

Imorgon är det dags,IGEN, vad som skiljer den här gången mot dom andra gångerna är att jag ska gå in för det helhjärtat!110 %

=)

tasch snuttan för samtalet igår! =)


Ister

Jag vill att Novak( simonoch mp får gärna komma hem oxå) ska flytta hem så ja kan leka med han varje dag! Jag har kommit in i "skaffa hund" perioden igen.. jag vill verkligen ha en liten tjoppe... som bara e min(och din) , som jag får vara med jämt, å som alltid e glad att få hänga med mig  å som aldrig blir  less=) Min lilla Hans... han ska nog få heta det.. för det blir en han... aja man kan ju alltid drömma.. nååångång blir det iaf..

Aja.. igår hade jag en kanon dag =)
Gick förbi elin å mange en snabbis efter jobbet å bara hängde.. efter det blev det stan och KANEL.. lucnh med familjen Johansson.. trevligt som vanligt, å att bli bjuden var inte så dumt heller..! =)
Kvällen spenderade jag med tre härliga brudar, Jag lina Elin å moa.. vi åt god mat, drack vin, och spelade det där förbaskade spelet Alias.. som trots allt är jävligt kul, men dessa regler man måste följa... me don´t like:P Hade det inte varit för dom hade vi kanske haft en chans?=) Jag e inte bitter hahah
ne det blev enriktigt kanon kväll.. vi var ut på station en snabbis, funkade.. blev en hel del dans, till linas stora förtjusning, även detta ständiga letande efter JOHAN(?),  Vi fann honom tillsist, fick en gratis drink å en tequila... så ska bartenders bete sig! haha

Aja.. somnade vid fyra tiden... eftersom jag var sambo med en lite för full Loftetarbetande kille igår.. så blev det så ! grr

är på jobbet.. jag ska strax gå på ica å köpa ister.. jag är förtjänt av det ida! Mums

bra dag

shopping på stan med anna idag =) Hon är farlig att gå på stan med.. särskilt när man besöker veromoda som ändå e henne jobb.. hon vet ju ALLT som e snyggt som kommit in.. illa! men men , blev bara bra saker idag iaf=) inget onödigt! Fick även köpt två julklappar! *applåd till mig*
Min söta patchew kom och hämtade mig på stan efter han slutat jobbet, tur var väl det.. fick pussa upp han sen åka direkt till jobbet! NU ska jag börja julstaäda lite hos Håkke. =)

LÄNGTAR TILLS IMORGON!

SElin på dan.. sen partajet hos linaS!

Det har varit en bra dag dag

Första, andra ,tredje

Jag har trots allt haft en mkt bra dag idag! 
För det första kommer det bara mer och mer snö.. å det är något jag är glad för =)
För det andra har jag varit duktig och varit på gymmet =) Det behövdes!
För det tredje har jag var varit hos "grannen" och bakat pepparkakor =) haha alla var duktiga och påhittiga, men priset för den roligaste peppakakan går nog till  Lucke! :P Ska lägga upp en bild på det sen tro jag=)

Imorgn väntar en tidig morgon, jag ska upp vid  6 tiden, sk vara hurtig och dra mig på gymmet... efter det ska jag hem igen, käka frukost , ovh även lunch tro jag att jag hinner med.. sen blir det stan med SnyggTrygg =)

Myyyspartaj hos Lina Söderberg på lördag ME LIKE!


förövrigt såg jag nyaste PB idag... vad händer! kan det aldrig bli bra! jag orkar inte mer

lön

jag saknar dig!

--------------

Dagen kommer att bestå av promenad, skola, gym sen kanske lite julbak hos adam! men vi får se hur det känns ikväll! kanske måste ta tag i adventstädet som inte blev av igår heller.. kom lite annat i vägen...

Idag kom lönen.... fick en helt okej lön må jag säga.. blir spännande att se hur fattig man kommer att bli efter alla julklappar.. jag måste ju även köpa nå nya kläder.. för det är jag fan värd!! Har iaf lagt undan till resan, och denna gång kan jag inte vara där å tjuva...

..

helt jävla seriöst. jag vet inte vart jag ska ta vägen.... jag skulle vilja spola fram tiden några månader å se vad som gäller då...

Snöboll

Snön har bara vräkt ner inatt(?) och imorse, det berättade iaf andré när han ringde och väkte mig för ett tag sen =) ME LIKE!
Idag ska jag träffa min söta mor och far, vi ska på stan å kolla efter lite julklappar!!
Tanken med vissa julklappar, i vår ålder, är ju att person som ska få julklappen INTE  ska veta av den.. igår hittade andré en sak och han fattade ganska direkt vad han skulle få! KUL KILLE! =) " jag kommer ha glömt det till jul".. jo tjena tjena mittbena haha.. men men,., får se om jag ska ge honom det ändå eller =)

Nu e det lite math tillsamans med mina vänner i "how i met your mother"
seee yaah

Kom hem vettja

nuuuru=)






några bilder iaf =) hahah puss på dig min söta gumma.. jag tycker att du sak flytta hem...

Åre i mitt hjärta! =)

Åter tillbaka i vardagen!! Jag har haft en underbar helg i Åre, resan ner gick hur bra som helst och välframme möttes jag av min söta erro och henns "man". Vi började med ett glass vitt just innan maten, trerättersmiddag var det som gällde, maten var sååå god! (bra jobbat lucke)..  vi drack även några glas till och det slutade med en liten fest , vi var skabbiga som få men vi hade såå trevligt ! =)
lördagen gick vi en sväng runt Åre, in på bolaget och försökte tagga upp för kvällen.. det gick segt kan jag lova.. men vi kom tillslut igång riktigt bra och förfesten hos eerro å lukas blev kanon! Folk i åldrarna mellan 18-35 år, engelsmän, nyazeeländare och folk från skåne haha.. ! =) En hel lyckad lördag!

Söndagen blev det mys hemma i lägenheten å lite go  math! Senare på dagen gick jag och erica ut och lekte i snön haha.. det roligaste var när erica kom på att hon hade jääääkligt halkig jacka som gick KANON att åka "stjärtlapp " på ... en halkig jacka, en erro och en ingo åkte sedan tillsammans nerför en brant backe just nedanför lägenheten.. har nog inte skrattat så mkt på länge!!
En otroligt lyckad helg.. jag är så glad att jag tog tummen ur och åkte ! puss på dig min söta erro! =)  å vem vet.. jag kanske flyttar ner nångång ( KORT KOMMER SEN)

Tillbaka på jobbet känns väl lite si sådär... men men.. snart är det jul å allt vad det innebär.. å sen är det inte länge kvar!!
jag har dock längtat efter min lillgris, patchew=)  HUR MKT KOMMER INTE JAG SAKNA DIG UNDER RESAN DÅ! BOOOKA MÄÄÄÄNNIISSKA!
haha självklart blire lite partaj jojja! ska vi göra math åt dom eller vad är tanken?

Nu i veckan sker det inte så mkt... lina s har tydligen styrt upp tjejfest p lördag! kan va kan va! =)

å.r.e

åre är tameeefaaan kung! jag vill bo här ! =) helt sjukt mkt snö, underbar mijö, trevligt folk och bara allmänt jäkla trevligt!
Nu ska vi vara bakis=)'
skriver imorgon när ja kommer hem!

ÅRE HERE I COME

Nu sticker jag till åre! =) HAAAAAAAAAAAAAAAAADE!!


DET SNÖAR IDAG! WIIEHO!


"Kamo min kamo, min bitska lilla kamo(-FLÄÄÄÄSH)"

har just kommit hem från farmor Ingrid,  som fyller hela 82 bast idag ! =) Vilken stjärna säger jag bara...sötare farmor får man leta efter, å hon e ju nästa min oxå:P

Vad klan har skett idag... jag har inte gjort så mkt vettigt=) tränat å SOLAT..gah lite het nu, 20 min i solariumet var nog inte okej för min kritvita kropp haha.. men det var skötn iaf =)  Jag har även besökt Kamo i "hans nya place", han hyr dock i andrahand, men han gör om som det vore hans eget =) Fiint blev det iaf! Kul att ha någon i punkthusen, då har jag alltid någon att terrra på dagarna.. å leka med på kvällarna när jag har tråkigt! =) "Kamo min kamo, min bitska  lilla kamo(-flääääsh)"

2 dagar kvar till åre! Jag längtar ! =)

Storkramen till min söta ida!




tre nya (2005)


Grattis Paapi!

Mysig hemmakväll igår... det var såå länge sen, så det var välbehövt!!!
aja ska å träna nu.. sen ska jag ringa paaapi han fyller år idag=))

MVG

Lösa vi är i data Emma?=) haha får vi inte MVG vet fan inte vad jag gör!

Nu ska jag å simma ! Jag har kommit in i nå simm-il eller nått! Men det e ju så gött! Det e typ det enda som får mig  att koppla bort ångesten å känna mig glad ! =) såååå det så!

snart åre

tjohoo

hur svårt kan det va

Hur kul är det egentligen? ångestklumpen i magen blir inte mindre och jag vill bara att du ska förstå? Men du gör inte det! Inte på långa vägar! Hur svårt kan det vara att fatta??
Skönt som fan att det snart bilr åre! Jag ahde ändå inte velat fara på "festen"... lika bra att hänga med min söta snerro å hennes kaaaaar...
aja jag skriver mer sen idag jag måste gå på skolan... B L Ä

Min söta jojja..

Storpussen till Jojje!! =) Tack för  att du finns! Det var skönt att få prata lite,...! Love u!

Tlött

nej!

det är inte okej...

inte okej att bli väckt kl 6 och sen inte kunna somna om föränn nångång...

JAG ÄR TRÖTT


Guess who´s back

Bitterfittan is back


bra ! Nu kan jag itne sova heller! jag vill att du ska försvinna?


Den längsta lördagen i hela mitt liv punkt

FY F*TTA så jäkla tråkig kväll jag har ! Segaste på länge.. jag brukar tycka att lördagarna går bra att jobba...men nja..inte idag...huvudet värker samt ryggen, det är snooker på tv och jag har ingen vettig film att se på datorn... jag har inte gjort ett enda ryck ikväll...hade tänkt färdeställa fotoalbumet vilket jag EJ har... nej.. inte en bra lördag...... Jag försöker även tänka positiva tankar.. inte bli en bitterfitta och inte tappa humöret.... jag vet inte varför, men på senaste tiden har jag varit hemskt lättretlig av mig....tur att ida fanns på msn just den sekund jag behövde henne... fick avreagera mig sen var det bra... bra ett tag iaf... =) Ne ska sluta upp med detta

Andrej har dock varit jätte duktig idag.. han har storstädat hela lägenheten, bytt plats på platt-tvn i sovrummet med the fat one i vardagsrummet.. blev säkert jätte fint! Blir dock ännu bättre då det blir ny soffa å ny STOR tv  =)

Helgen i Åre kommer bli helt underbar... efter 10 h i buss och tåg förväntar jag mig en god middag, gärna tillaga av den välkände kocken Lukas :P sen tycker jag att vi bara myyyser, under lördagen hoppas jag att man får se lite av byn( det e ju trots allt en by, inte en stad, en by) kanske ta en sväng förbi bolaget(?) för vem vet, det kanske vankas fest.... söndag kan vi göööra vad som helst... drick en pelare måla.. se film.. vem vet??..... måndag beger jag mig hemåt igen.... ska åka via östersund..... å vem vet.. kanske stöter man på Josef( han lät då peppad på msn )... skulle iaf vara trevligt! var ju ett tag sen!
Aja den som lever får se =) men visst låter det trevligt?

aja snart e det sängen som gäller... Håkke ska bara i säng sen blire godnatt för Fröken Wahlberg.... ett godartat försök iallafall!


En liten Cp-Ingu




å en liten Söt Erro!

Gammal get

Det blev simning igår igen ! =) 3000m och det går klan bara bättre och bättre.. simmade jävligt mkt ben så nacke värker idag hehe. men det var det värt !=)
Igår kväll blev tv-bänken klar och den blev jätte fin! =) Tråkig hantverkare jag har....! Sen blev det Bond... den var väl sådär.. den funkade men jag hade hoppats på mer!
Jag måste även påpeka att jag börjat bli gammal.... jag fick någotslag av ryggskott igår, just innan bion, kunde inte sitta, stå eller gå.. fruktansvärt ont, Men cool som man är så bet jag ihop under hela filmen... väl hemma blev det ipren i sinne, sen voltaren på hela ryggen, bums isäng sen 8 h senare var jag som en ny människa!
Inte i närheten lika ont, ine helt bra men jag kan ju bete mig med det=)

Idag e det jobb som gäller.. s k ö n t !

Embla har äntligen lagt upp lite sommar pix... min älskade gumma.. kom hem nångång.....!

   

Nu räknar jag bara dagarna till Åre-trippen! =)

Peace

Bling ,En gammal Get

Phone five!

Idag har jag haft prov...uppenbarligen kan man ställa en hel del teorifrågor på ett datakunskap prov! Men jag tror att jag hade rätt på dom flesta iaf..uppgifterna klarade jag då galant! :P göött!
Efter det drog jag på edda och simmade ...3000m blev det ungefär.. jag är klan som lyckligast när jag är befinner mig i plåtbaljan med lite silikon på skallen och min gamla träningsbaddräkt, som trots fem år på nacken är i fantastisk form ! =) Som jag då ! :P

Handleden gör förfärligt ont.. och jag börjar bli lite orolig... smärtan har börjat vandra uppåt mot tummen och den värker bara när den är helt stilla... iiicke lov..... Har dock fått en tid hos doktorn, samtidigt då vi ska snacka om resan å vad jag behöver ta för grejs så jag inte blir suuuk! DEN 8 DECEMBER FICK JAG TID.... men men.. blir det värre må jag ju fan ringa nån annan...

Just nu sitter jag i väntans tider.... toobie-boy ska höra av sig efter sin träning å tränarmöter på ladan...vi ska nog leka... om det iten blir för sent! g a h !

Vill förövrigt bara påminna alla om att det e bara 2 månader kvar tills min födelsedag! =)23 bast....jag valde att bli ung nästa år... 23 år det e ju fan helt sjukt...kanske e på tiden att göra någonting snart ! =) Man vill ju bli nått vettigt när man blir stor...som SElin, som har pluggat klart å skaffat jobb! GE MIG!


Tittade igenom thailandskorten igår... Hittade en vit andré =) söööta gubbe!


Phone five!

close my eyes

Emil och hans band har släppt en video nu... känns jävligt proffsigt!! Suz måste vara stolt över karln sin som kan bli känd ! =)KOLLA HÄR

Nu måste jag läsa igenom provet igen.. prata med nån på vårdcentralen...hrm sem måste jag göra något vettigt här hemma!!

Vill bli brun igen

haha jag måste sola imorgon! detta är inte okej..=) Men den 16 maj då jag och ida kommer hem ska man väl tamefan vara lite brun? Funderar starkt på att färga håret mörkt då! =) DEn som lever får se!

tvääätt

Min älskade ida är nu tillbaka i vardagen i Götet.. men snart e du hemma igen å då är det bara att börja ladda inför resan! Det börjar dra ihop sig.. 82 dagar kvar tills vi åker...=)

Slutade halv elva imorse, så jag drog direkt till friskvårds å körde kombi... ap-jobbigt VERKLIGEN... handleden gör ont igen och jag tror jag måste kolla upp den? Kan ju vara något fel.,.... aja jag måste verkligen tvätta idag.... tvättkorgen har sedan några dagar tillbaka svämmat över och det blir ju inte mindre tvätt ju längre man väntar...! Missionlaundry

aja ska göra något annat

.

Jag har skrivit och skrivit... men sedan raderat allt . det är itne värt att skriva vissa saker...what to do what to do

En rolig sak mitt i allt elände.. jag ska boka Åre resa imorgon! Blir en lång och dryg resa.. men det är alla tider värt det! Får hoppas att jag får bort mina jobbpass bara.... HÅLLER TUMMARNA!

ont i magen..


Slut på bitterfitta

bittra å ledsna inlägg ska inte vara tillåtet.... det är bara såå tragiskt att läsa.. ska försöka att aldriga mer skriva något sånt..-å om jag måste får dom fan bli privata......

HATE THIS


orkar inte plugga idag!! jag måste men jag orkar inte .... (inte vara bitter inte vara bitter inte vara bitter)

Jo tack

det känns som att provet på torsdag kommer gå dåligt? vet egentligen inte varför, för att jag tror verkligen att jag kan det som ska kunnas! Så länge jag inte blir störd av någonting annat så hoooper jag på ett mvg till..!

Sitter på jobbet och kollar snoooker med håkke...! Typ skönt att jobba faktistk.. det e bra att göra någonting annat!
Ida gumman åker tillbakat ill götet idag=/ inge skoj... men vi hann då träffas ettt tag.. inte så mkt planering varken i lördags eller söndags..haha men det ordnar sig=)

Min söta BElin ringde nyss!! Du är en bra vän med kloka råd =)
Förövrigt var jag och körde cirkelträning i gymmet idag... jävligt jobbigt.. me jag blev motiverad... motiverad att komma i min fiiina fiina kläninng som e liite för tight just nu, å de tmåå ju ska gå... 

SNERRO... jag e din ikväll dock... då måste vi kolla upp åre resan plus att du ska få veta a l l t!

nu äre maaaaaaaaaaath.. hoppas håkke käkar nå bra math.... själv ska man äta killing med nå sås å pasta!

lite bättre

har sovit tills nu, skönt! Det behövdes kan jag säga....
Ska iväg och träna nu.. sen måste jag kolla igenom boken som vi ska ha prov på ....

Tjoohoo

kvällen igår då... haha jag hade verkligen jätte trevligt! Kissan mintun gjorde susen  och alla var rätt kalas när vi begav oss ut på statt ! =) MEn mkt trevlig... den stora frågan är VEM det var som spillde i datarummet?=) haha vem klan var ens in där? =) Men men!

Idag har jag inte gjort så värst mkt.. varit bakis, ätit goo middag med familjen på tatung.. sen blev det tårta här på getberget! Mums.. så nu är jag äntligen människa igen... bara ltie trött..

Tack för en kanon helg iaf  ! =) Ikea resan blev oxå lyckad! Hittade massa bra saker som kommer bli kanon här hemma.. =)


     

Lite bilder från igår :P

baked

jag är ap-bakis idag!!

Piffe ska ut å resa!



LYCKA TILL MIN SÖTA GUMMA! Ses den 14 januari! :P


heeh

Detta måste bara ses! hahah såg just hela avsnittet med slutet slog allt!

http://www.youtube.com/watch?v=8eBxHS7T5rw

moahaha

Grattis Elin!

Jag vill börja med att gratulera Elin. Min söta gumma har äntligen fått jobb och hon slipper fortsätta plugga! Congrats!!
Så imorgon blir det high and low plus power yoga! =) wiie!

Idag har jag och susanne varit ute å gott en riktigt lång sväng.. det var inte helt fel! efter det kom eva till mig och vi började med Stefans present! =) Den kommer att bli hur bra som helst...! =) Nu är det bara att hitta på nått att ge till Nonas... hrm...

Jag längtar till helgen! vi kommer få hur ball som helst ju! Måste bara inhandla något nytt att ha på mig.. jag är så less hela min garderob så detär på tiden!

Eva åker ut och reser på måndag! Galet! Hon kommer hem dan efter min födelsedag, den 14 januari alltså... tur att det är en veckodag.. för festen blir nog helgen efter ! :P

aja ska göra nå annat nu! L Ä N G T A R  T I L L  H E L G E N ! ! !

---

måste bara uppdatera lite! =)
Nog för att jag har varit ofantligt less (och säker blir det igen) på jobbet, så måste jag ändå påpeka att det trots allt är ett jävligt bra jobb! =) Idag vid middagen satt jag och Håkan å skrattade nästan hela tiden...när håkon började snacka om Bonde söker fru så fann jag inga ord.. !! =) Kan inte skriva här vad han sa, för det kan va lite känsligt! men det var jävligt skoj, iaf som han sa det.. kom från ingenstans haha =)
Å tjejer vii måste bara styra julfest te jul...å sen en avskedsferre oxå !=)

IDA JAG VILL RESA NU!
JAG HAR TYP REDAN BÖRJAT PLANERA VAD JAG SKA HA MED MIG hehe

hrm

mysig lunch med mike idag på waynes... klan så kul att träffa pajken lite innan han åker tillbaka till gävle!
jag och eva sköt på "albumfixandet" tills imorgon.. mina kort är då klara så då äre bara att sätta sig ner och börja klippa och klistra =)

denna ångestladdade klump jag har i magen är inte kul.... jag kan inte ens sätta fingret på vad det är som känns så fel....HJÄLP.... inte roligt nånstans...
det enda trevliga denna vecka e IKEA på fredag.. å ida på lördag! mee like...

något jag verkligen måste köpa i veckan är nå nya träningskläder.. även en klänning till lördag.. har klan INGET att ha på mig ... det enda som suger är jag verkligen inte har råd! tur som fan att jag har mitt norska kort... som verkligen INTE är till för att "sno" pengar av.-. men är man i nöd så=?)

hejjj

Snart blir det häng med mike på stan.. blir la trevligt ! =) sen kommer eva te stan å vi ska sätta oss med fotoalbumet!
nu måste jag skynda mig! mike e nedanför ¨å väntar!

tack för mig HEJ

Slager

jaaa helgen då.. i fredags blev det som sagt ett trevlig avslut  på en tråkig dag.. idol hos elin och mange! =) kiiing.. 

I lördags var jag som sagt i umeå, hos eva.. hade så fruktansvärt skoj! =) Dagen började med en kaffe på Starz.. eftersom stan inte öppnade föränn kl. 12 hann vi även äta lunch på samma ställe!  Efter det blev det en sväng på stan.. hittade tre trevliga presenter till andrej, och en sjal till mig.... må ju spara pengar =)  Kvällen bestod av en trevlig middag hos evas bror, sen förfest hos Frida.. inte för att vi blev speciellt många, men skoj hade vi ändå ! =)
Tobbe var självklart där och vi skrattade så fruktansvärt mkt åt den gamla goda tiden :P eheh
 Utgång på Slagerklubben... vilket ställe haha... slagermusik i fyllan, det slår fan allt! Å jävlar vad slagerlåter man ändå kan? Eller är det bara i fyllan man kan låtarna? hrm.. ingen vet !=) 
 Väl ute på krogen stötte vi på evas övriga kompisar... och vem hade anat att det var "dom"........ "dom där ,som var där ,när vi var där, å gjorde det där"  hahaha helt sjukt faktiskt.. trodde att det var glömt.. men ack! 
Jag bjuder på den!!

Igår blev det en lång och tråkig bussresa hem...sen go math på Mobacken... =) Det är aldrig fel!
Jag hann även besöka anna och  lukas under söndagen.. innan jag drog hem......anna bodde jätte fint..! Å good luck in England!=)

det är typ bara 90 dagar kvar nu! å te helgen får vi börja planera lite  mera...wiiie!

PATCHEW MÅ JU BÖRJA BOKA... förövrigt var han och gjorde tester till brandman idag... gick tydligen great! Tänk om han ska bli brandman.. det är ändå ruggit hett.. en smutsig, vältränad man som leker med elden.,,,meee like!

E tillbaka på jobbet efter en HEL ledig vecka... helt okej=) håkke hade saknat mig , inte för att han direkt sa det högt.. men jag såg det på han.. :P Mötet om julen gick väl sådär... kom väl inte fram till så värst mkt.. bara det att natten på Juldan måste bort... frågan är bara hur!! det måste fixa sig!

Dags för lite How I met your mother...




 

måndag

Då  hade vi måndag igen.. ska snart på skolan och sen blir det möte med jobbet... blir nog geat! Måste peppa elin eller någon att äta lunch med mig oxå.. jag orkar inte fara hem mellan skolan å mötet.. det löser sig nog
skriver mer ikväll!

Bajbaj