"är vi på nått träningsläger eller?"

Hallå!
Efter en o en halv veckas semester fortsätter jag min ledighet i Skellefteå :) O jag trivs. Igår fick jag hämtning av finaste Elin, som var betydligt mindre nu än förra gången jag såg henne:) Idag får jag träffa deras lilla underverk, tjoohooo
Patchew är även han hemma efter en 70mil lång motorcykeltur, galen man.
.
Men vart är solen familjen?:) HAde varit gött att bättra på brännan eftersom vi knappt fick nån, eftersom skugga o parasoll var ledordet för denna vecka;)
.


Vill iaf tacka fina Jojje som stod ut med tre virrpannor som oss, en bättre värdinna finns inte! O jag kommer tillbaka, var så säker :)

Veckan i Parga kan vi summera så här:

*Akilles, 4 st strawberry daiquiris, träningsläger, trappor, underbar by,  trevligt folk, sol, HAGEL?, båttur, orm, jävligt god mat, ister, SÖMN o världens bästa Empe

Det togs en hel del bilder iallafall i Paris, men dom får komma sen. FÅr se om jag orkar styra upp nå sånt idag. Annars får det bli då jag kommer hem till Stockholm igen!

Nu ska jag gå å väcka PAtchew :)


Paris,baby! :)

Vid tresnåret inatt vek vi in årorna efter en lång och seg packningsprocess :) 
(vad hade vi förväntat oss?)
Tröttare än medel. Tur att Elin ringde mig vid 8 för lite surr, annars hade jag nog fortfarande befunnit mig i vertikalläge.
.
Nu ska jag ner o jävlas lite med Emma :P
.
Får se hur bra uppdateringen kommer att vara ihelgen. Annars skrive jag på måndag då vi mellanlandar :)
.
Hoppas alla får en underbar helg, för det ska vi ha!
.
Imorgon är det vi som har parkhäng med lite viinee! DAMER, vad kul vi ska ha :)

2 dagar kvar

PARIS. Om två dagar är vi framme hos Johanna o Paris. Vi kommer att få en toppenhelg mina damer:) Jag längtar så himla mycket! Kameran kommer att gå varm lika så visakortet och conversen(vi lär ju ska gå en del). Frågan är bara hur man packar inför en sån här resa? 4 dagar i Paris, 7 i Grekland och 4 i Skellefte?Blir intressant hur jag löser det, men det är morgonsdagens bekymmer:)
.

10.21

Två dagar kvar mina damer, två dagar kvar!
.
Löpningen gick jättebra igår, sprang en längre runda med en hel del backar så jag var rätt trött då jag kom hem:)
Men det känns bra, tror det är skorna som gör det ;)
.
Har just sett klart sista GG för denna säsong. Erica, har du inte sett det så SE det nu.
Aja måste ut på en promenad, sen blir det att inhandla det sista inför Paris/Grekland :)
.

Patchew

Efter min dåliga inledning på helgen visste jag inte vad jag skulle förvänta mig. Men efter tre underbara dagar med min finaste Patchew, hockey, mys o god mat känns allt toppen:) Du är bäst! Synd att det alltid blir så tomt när du åkt.. tur att vi ses snart igen :)
Men innan har jag varit i Paris o Grekland. Kan ni fatta att vi åker snart tjejer? :)
.
Imorgon ska det tvättas o tejpas lister så inga äckliga djur ta tillfället i akt och besöker mitt rum under min semester. Det ska även handlas GODIS o bröd till Jojje :)
.
Sömn NU!

äckliga äckliga kryp

Jag hatar alla insekter. Hur äckliga är dom inte??
Två silverfiskar och en pälsänger hittade jag i mitt rum igår o självklart två spindlar(en i rummet och en utanför). Mysigt.
Diss åt alla gamla fuskbyggen, o alla vidriga djur som älskar att bo här. Ska tejpa alla lister i hela rummet kommer aldrig öppna balkongdörren igen plus att jag måste tejpa för dörren(ett svårare projekt). Tror ni jag har sovit bra inatt? Ne inte speciellt.
Vad ska jag ta mig till?
Vi ska ringa hyresvärden på måndag o han får fan komma hit med anticimex. Jag vägrar bo kvar annars..
Började även fundera angående mina kläder, gillar inte pälsängrar kläder? Har iofs bara hittat en som satt o myste på en av listerna. Men ändå. Vad gör jag åt det?
Ne nu ska jag iväg o köpa radar som pappa gav som förslag? Nån som har nån annan idé? Annars kan alla ni som vet av nån lägenhet höra av sig till mig. O det är inte bara för dessa vidriga skapelser, utan jag(o Emma`?)söker nytt boende till hösten pga eventuell skola. Kan inte plugga som jag bor nu:)
.
Ska möta upp andré nu, hungrig, förbannad(som ni vet kan jag inte städa då jag är upprörd o det fick jag på svart o vitt idag, "negerpojken" och min fina fina skål gick båda två sönder under min hetsiga dammsugning.Måste investera i nya imorgon. Jag är inte riktigt hel utan dom), o svettig plus att pga dessa olustiga liven hann jag inte med min springtur idag..hrm.
.
Det är trots allt fredag den 13 idag o det märks kan jag gode lova. Hoppas eran dag blir bättre.
.
Puss/ Fröken Nojig
Bilden har ingenting med texten att göra

jo

Eftersom Stockholm bjöd på finväder idag också passade jag på att fara ut o springa direkt efter jobbet. I hela 25 minuter var jag ute och sprang, framsteg:)
.
Imorgon kommer Patchew hit o som jag längtar. Det ska bli så himla mysigt! :) Hoppas vi får se lite av solen i helgen, brukar alltid vara dåligt väder då André är här. Så lite sol vore trevligt!
.
Ska hoppa in i duschen nu, ikväll blir det städning av  lägenheten.. var ett tag sen..
.


REEESA

Paris om 8 dagar. Grekland om 12. Skellefte om 19.
Grymt!
.
Blev ingen träning idag, bara lite situps o armhävningar, jobbat extra så det blev visst bara 4 pass på rad. Men det var det värt. Får träna hårdare imorgon:)

Sitter o chattar med världens bästa Jojje så jag har inte tid!
.
BAJ!
SunFamily Drakos Hotel

(:

Haft en toppen dag i det fina vädret. Jag började dagen med en joggingrunda/prommis. Känner mig riktigt nöjd :) Har en lång bit kvar tills jag orkar springa 1mil men det kommer väl antar jag.
Jag har även fått prata med Mamma Elin :) Längtar så sjukt mycket efter er, tur att jag fick en helt underbar bild på lilla Elvira. Hon har fått äran att efterträda Robert Pattinson som min bakgrundsbild i mobilen, lill-trollet där. Hur söt kan man bli?:)
.
Imorgon fortsätter vi med träningen o den nyttiga maten.. Jag har en lång bit kvar, men många bäckar små :)
.
På fredag kommer gubben hit! Tjoohooo:)

Började tänka på midsommar idag?
Vilka är egentligen kvar här då? Jag o Empe eller?:)
Förra året i Axelsberg

Elvira

Idag klockan 15.15 föddes Elvira Andersson/Söderlund. Äntligen!
Jag längtar efter att få träffa dig ( o din mamma såklart!). Direkt efter utlandet är det jag som bokar in en hemresa!MYS!
En bamsekram till dig gumman, Du är MAMMA? Hur underbart är det inte! Love u<3
.

Tomt

känns alltid så tomt.
Tur att jag snart får åka till jobbet. Tror  inte att jag ska göra nå mer än att jobba ihelgen? Lugn hemmakväll o lite tvätt på det på lördag? Typ ändå. Känner inget sug efter utgång plus att jag o Emma har inlett våra nya liv :) I Paris däremot lär det väl kunna bli ett glas vin under en picknick i parken?  Jaa varför inte:)
Bara två veckor kvar, men som ni vet så väntar vi ju på  en bebis före det! Kom igen nu :)
.
Jag har en sån där dag idag. Kom hem för en halvtimme sen till en tyst o halvstökig lägenhet. Hungrig som en varg o trött. Vill vara hemma idag, hemma i Bure. Känns som en evighet innan jag kan åka hem igen...
Vore annars trevligt med lite besök av någon fin vän kanske?(Känn INGEN PRESS haha) 
Som tur är kommer Patchew hit nästa helg, blir nog sista gången före sommaren. Så vi ska passa på att göra massa mysiga saker, kolla motorcyklar bland annat ;)
.
aja. Dags för lunch sen måste jag he mig ut i solen. All färg jag lyckas få är som bortblåst så det är bara att börja om igen. 
.
Förresten jag är så sjukt sugen på en ny mobil nu.

Peace and love biljett-check

Mys i Borlänge, jo man tackar ja:)
André är i skolan och själv tog jag mig en välförtjänt sovmorron.

Nu är det klart, Peace and love biiljett är nu införskaffad plus att jag är ungefär 2000kr fattigare, men det kommer att vara sååå värt det.
Att vi ska stå längst fram när 30 seconds to Mars är givet. wiiiie!
.
Idag ska jag inviga mina nya skor, har gått med dom inomhus både igår o förrgår o vilka skor jag har köpt mig. Så idag ska dom invigas med en promenad i Borlänge:)
.

Löplabbet

Det har snöat idag? Känns sådär, men värmen verkar komma tillbaka ihelgen så det är bara att hålla ut:)
Imorgon åker jag till gubben i Borlänge. Länge sen vi träffades så det ska bli lite extra skoj!
O snart kommer Elins bebis, 9 maj har jag tippat på. Vad tror ni?:)
.
Jag har även köpt nya joggingskor idag. Det var på tiden, mina gamla är verkligen helt slut. Det blev lite dyrare än vad jag hade tänkt mig. Men jag är värd det, min rygg om inte annat. Så nu ska jag bara känna mig för här hemma så att dom känns helt rätt. Lägger jag ut så mkt pengar på ett par skor så ska dom klan va sköna oxå. Hur snygga dom var går att disskutera men vem bryr sig?:)
.
.
Nu ska jag bara bli frisk sen blir det hårdträning mina vänner :) Jag har iaf lyckas hålla mig från ister i två hela dagar :P alltid nått!
.

Bilderbilderbilder

Slutsålt till Veronica Maggio! Attans. Men som tur är får jag se henne i Borlänge på Peace and love :) Sjukt taggad på galet bra musik med härligt folk! :)
.
Uppsala levererade stort. Vi måste dit nästa år också! Fick umgås med fina damer(ni e bara för bra!) o massa andra. Efter en heldags häng i Eko.parken begav vi oss till Herr. Gustafson. Du är bara för go gubben.. alltid lika kul att ses!
Eftersom vi klev upp kl 6 och åkte hem vid 00.11 var vi rättså trötta. Men trots det så orkade både jag och Emma med jobb igår. Ersch.
Vad som var lite trist var att jag o Cissi aldrig lyckades att ses, inte heller Skelleftegrabbarna. men men.. det kommer fler gånger:)
.
Idag har det varit en lååång dag med mkt jobb, skönt med en dag ledigt imorgon. Känner mig redan rastlös.
.
.