hehe

personalfest igår.. vilken grej=).. blev en hel del blåbärsshots med mintu å även mkt pimpeldans=).. en mkt trevlig kväll! =) Var nästan så att vi bleckade =))
Får vi snart göra om igen tjejer!

imorogn kommer johanna hem.. blir skoj! erica ska oxå komma hem snart! var ett bra jävla tag sen vi såg gumsan.!

barnvakt imorgon=) Blir la roligt!

jaada

varför måste det bli så här!! hatar verkligen dig.-. inget jag kan sluta med heller


jo jajjemen

vilken king kväll det var ikväll=) skolade in elin på jobbet!! det kommer bli ett kanon gäng! å det känns så bra=)) veckan hos håkan har gått kanon! Imorogn e jag äntligen ledig!! wiee=) då blire träning å staden å tvätt=) var förövrigt ute å sprang idag1 hatar att springa men det var faktiskt jätte skoj å lätt men svettigt=)) haha
nu blire lite supernatural!

pepp på sussie som ska vara med på lördag bara så du vet=)

jo

huvva.. jag ryser nästan när jag tänker tankten faktiskt..
det är helt ofattbart!! haha.. hur kunde det blir sådär egentligen...
längtar tillbaka till förr iaf.
bajbajimage5

jo hallå ja!

saknar min erica-gumma mest i hela världen!!!
suger dock att jag är sämst att komma till åre! men det ska bli ändring.. sen blire gött när kvinna kommer hem å säger hej! =)

i am the highway

puss på dig..*


Jag kommer befinna mig tre dagar på jobbet denna vecka.. hade tänkte flytta hit eller nå!
Ne det ska nog gå bra! Tre inskolningar på två dagar. galet... men det blir trevligt med lite sällskap.. särskilt av Elin-gumman! 

dagens låt är audioslave-i am the highway... love it!

skänker även en tanke till Jeppe å maja som ser  jason mraz nu!! aningen avis..

dags för lite supernatural sen blire godnatt

saknar dig!!!


allergi?

har suttit och toksnorat och nyst i ca 4-5 timmar nu... jag och håkan kom fram till att det kanske e allergi mot något? palla=) men nå må det ju vara.. e fan inte nån förkyldning..

aja.. är så taggad på personalfesten.. ska dock jobba som en gnu hela veckan.. ska bo hos h.. tre nättre i rad endast.. blir galet.. ska dock ladda ner alla säsonger av supernatural å kanske nå mer så jag har något att göra när det e snooker på tv=)

hoppas alla har en trevlig utgång--

pöss

mjooora

Nu har väl våren kommit för att stanna? Man kan ju alltid hoppas det! Idag var jag sussi och nova på långprommis! jääkligt nice... lite blåsigt , men det är bara att härda!

Den 16 april fick johanna och johan en liten pojke! Grattis!!=) Kul med bäbisar.. men jag är nog mer ute efter en hund.. har typ hittat en =) Men får se hur jag gör. vore dock huuur ball som helst! Bättre än en liten snorig bäbis.. dom blir ju som sagt stora oxå! haha trotsåldern å allt! men men..

För övrigt så är jag huuur blek som helst nU! vad hände.. ska toksola nästa vecka..även träna i sinne.. må ju vara i god form till personalfesten.. kommer att vara galen tro jag=)
men skoj ska det bli=)) Å elin gumman som ska börja jobba hos oss! Fan så skoj alltså! komme rbli ettbra gäng måste jag säga!

nu e det guitar hero! ahha ska bli bättre än elin!=)


neeegg

fan hur neg kan man bli! vet som inte vad jag ska tycka.. jag vill ut och resa igen... man blir så fruktansvärt less skellhell.. fyy... att det går så fort.. det e ju nästan skrämmande.. ta mig tillbaka till thailand igen.. låt mig få vara ifrån vardagen och snälla kom hem söta vänner jag behöver er