wiiiiee=)

Vilken start på helgen! Igår kom Majsan,Erik och Jonas(sen lukas-anna-adam-johanna) förbi oss i falkan! Vi åkte vattenskidor o wakeboard sen blev det bad o fika som Adam tagit med sig=) Hur kul som helst!
Idag ska jag hjälpa elin med maten inför kvällens tjej-avskeds-födelsedags-fest =) Resten av helgen kommer att spenderas i Bure! tjoohoo! Detta kommer bli awesome!

Känns dock jobbigt att inte få sova med andrej inatt=/ men det är väl lika bra att börja vänja sig... 
Men nästa vecka e både jag och han lediga å då ska vi bo i falkan o på fredag e det dags för pite å allt vad det innebär=) Sen på lördagen fyller Elit år och det måste ju firas=)

Aja ska se lite simning nu medans jag packar med mig allt jag ska ha... svårt att veta vad man behöver? tur att andrej kommer på lördag..om jag glömt nått:P




Framsteg

Det kanske bli en bra höst ändå=) Ser då bättre ut!! Känns självklart BAJS att andré ska flytta och att vi kanske ska hyra ut vår fina lägenhet.. men ändå.. 4000 i månaden (om inte mer) känns dyrt om man är själv.. särskilt om man ska spara till en resa! =)

Känner peppen! Ska ringa kilroy när jag sitter i  min solstol i Boviken! BAAAj


!!!



Ikväll ska vi kolla simning ida! jaaada!


Blää

Helgen har varit helt underbar! tack!
Men nu är det måndag IGEN och det känns sådär... jag hatar verkligen att andré ska jobba.. vill vara med honom hela tiden nu innan han ska åka..... ..
Vad som oxå känns sådär är att det bara återstår 2 veckor på min semester... vill verkligen inte tillbaka...

Aja.. imorgon ska jag och Ida träffas iaf.. vi ska styra upp hösten nu.... nått måste man ju göra!
Någon som vill hyra en lägenhet i andra hand så säg till! Om jag får för mig att dra i höst så måste nån hyra våran lägenhet...blir små dyrt att stå å betala hyran..gaaaaaaaaaaaaah.... ångesten för hösten är nu...pepp pepp



Fjortispose á la Ingo plus Sötnöt-Elin


tjoohooo=)

Helgen har bara börjat och fortsättningen ser lovande ut=)
I torsdags blev det först tjejhäng hos erro, det e konstigt det där... att det kan ta så mkt längre tid att göra sig klar om man e två tjejer än när man är själv med tex sin man? hrm.. aja vi blev då klara tillslut o begav oss till Eva o byske... en mkt bra uppstyrd kväll men god mat trevligt sällskap å lite lek=)
Härligt härligt!
Väl ute på lanternan fortsatte festligheterna... orkar inte gå in på detalj men jag blev erbjuden jobb plus att erica åkte hem tidigare så jag fick(som lovat) åka hem med östling i taxin... 700:- gick notan på och hur mkt jag än försökte fick jag inte betala en krona. Nåväl... gårdagen sov jag bort haha... tills kvällen kom då vi såg Harry P.. helt okej må jg säga... nu måste jag läsa boken som kommer efter denna... vill veta vad som ska hända=)

Aja party ikväll typ? Hos peter o Nina.. det blir mysigt! Hoppas Erica o Lukas vill komma förbi å säga hej!







Orkar inte lägga upp np fler... ska göra ett sommaralbum på fejan snart...:P



 


=)

PUSS PÅ DIG HJÄRTAT!


Elin är hemma


Byske ikväll tjoohoo!

Grattis!

Idag fyller my love  Patchew 24 år! Gammal man:P Även hans lillasyster Linnéa fyller år idag! Så idag blir det fika och presenter i massor! =)

Varför jag är uppe redan nu kan man ju fråga sig haha... kunde inte somna om då andrej for imorse så istället för att ligga kvar o mysa så steg jag upp :P

Aja ska fika  eller nått nu=)

BAJ



Vad klaaan...

Min man fyller 24 år på onsdag, wieehoo! Mitt enda bekymmer är att jag inte har köpt någonting än...gaah... jag hade en mkt bra present på g.. men eftersom han ska flytta vette klan om den går genomföra...=(
Så jag måste hitta på någonting nytt på två dagar....det är tur att man e ute i tid iaf!
Aja det ordnar sig....kanske får köpa nått du kan ta med dig på flytten.. ett minne av din söta rara Ingo?=)


Ikväll blir det bio med Erica o hennes mooother! O imorgon ska vi simma!! Längtar:P



Andrej under trästocksfestivalen-lördagen, lite estetar-inspirerad

Erro imorgon

Helgen har varit helt underbar! Trästocks, goda vänner, god mat, trevlig fest o mkt annat,.... jag försökte att inte tänka på andrej som snart ska lämna mig för borlänge..men det e fan lättare sagt än gjort1 men men..en månad kvar nu iaf.. får ta och njuta av varenda sekund!

Ska bli bättre på att uppdatera...mkt att göra nu på dagarna=) Men imorgon ska jag vända tillbaka dygnet och fara  å träna med min lilla Snerro som är hemma! =) wiie!



jaaamensiii

Glömde två grejer från helgen.. vi åt världens godaste pizza plus att vi träffade ett "tennis proffs" mohaha

Aja.. tillbaka till vardagen och allt vad det innebär...André har kommit in på skola i borlänge och ska flytta ner i slutet av augusti=( Jag är verkligen jätte glad för hans skull att hankom i på det han ville... men varför så långt bort? Själv kom jag in som personalvetare i umeå... men det blir inget utav...jag är mer inriktad på polis eller logoped? Aja... så vad gör vi i höst mina vänner? Palla bo kvar om andré ska flytta, kommer ändå inte kunna sova själv haha... Tåls att tänka på...

Igår blev det trästocks och såg Radon Riders, råå härliga:P Jonas blev då helt frälst! Blir nog att dra sig ner ikväll oxå...men först bir det taco här hemma med ElinH o Patchew såklart! mys!




Annars är det typ inge vidare


Vilken helg=)

Flamingo och sussie is back in town

Helgen har varit kanon! =) Den har innehållit:

* öl o cigg på en parkbänk(ej cigg för Sussie dock:p)

*BRITNEY,jäkligt bra! säger bara HIT ME BABY ONE MORE TIME

*
Massor med shopping

* Mkt bra boende hos roliga Jossan och gentlemannen Pascal

*ParapapapapapapapapaPaparapaparapapara clack bumParapapapapapapapapa :P

*Jon till göteborgare som kallar mig mamma+ "hörruduru"

*Vi får inte heller glömma "knarkaren" som visade sig vara en staty

tasch för denna helg!

Kommer pix sen!!

Tycker även att ciderelin ska skynda sig hem från semestern!

Suringar imorgon hos ida med massa brudar , blir mys=) Lite vin på det skulle jag även tro! Typ sigen att gå ut? hrm få se om det!

gillar mitt upplägg på inlägget...baaaaaaaaaaaj


hahahahahahaahah

Elin-gumman säger:

OH MY.......

hörs sen=) kissesssssss

ingo säger:

gå online så fåru den

Elin-gumman säger:

nej, XXXXX är inne

jag kan ladda hem =)

jag dör seriöst i skratt!!


blött

 Vi befinner oss i mitten av denna sommar och det har varit en bra sådan!! En mkt bra sådan... Det var alltså ett tag sen ont-i-magen-känslan hälsade på hos Fröken Wahlberg... Vilket har varit underbart! visst är det härligt att tycka att livet leker!?
Men som en blixt från klar himmel slog den ner i mig igen o jag blir alldeles snurrig! Det är ingen rolig känsla kan jag gode lova ....... hoppas resan till huvudstaden gör mig gott...skönt att få lite distans till allting....Men som vanligt kan jag inte riktigt sätta fingret på vad allt handlar om.. jag antar att det är många små saker som nu har blivit en enda stor ångest klump.... jag är bra på att stänga inne vissa saker.. att jag aldrig lär mig!

Aja...nu blev det visst regnoväder oxå.. så inge moröhöjden À la Elin för mig ikväll..=( Palla bli blöt oxå...

Pruuuttt


Beat it



Do the dance!


Vill bada bada bada



vad hände med sommaren! Förra veckan var det ju soligt och varmt! Man kan då inte tro att det är juli idag iaf...

 



bajbaj

BLÄÄÄ

Hur länge ska detta pågår?? Paj hela jävla tiden plus en jäkla massa ister! Har inte ens jobbat klart dagen m,en jag känner mig redan spyless! tacka gudarna att jag abra jobbar den här dagen under mina 6 veckors ledighet!! Tack!!
Måste göra nått annat i höst.. det här går typ inte längre!!

gaaaaaaaah!
Ikväll blir det nog bio eller nått iaf... eftersom jag är sprängd i halsen efter helgens bravader blir det nog ingen träning idag heller=( Mwn kankse imorgon..

På lördag åker jag o sussie till stockholm iaf! Får hoppas på kanon väder! Klan vad vi ska shoppa! =) O se Brittan blir la roligt oxå!!

http://zandraoelin.bilddagboken.se/p/show.html?id=388131062&directlink=1#0


Härligt sommar kort på Oss hittade jg på elin o zandras bilddagbok=) Ni e så duktiga som uppdatera den hela tiden!

Sliten idag


JAAAAAAAADAA

ELINS=)) Min bästa gumma



PÖZZ ...imorgon ska vi ha ännu mer skoJ;P

Festival!

Festivalen är här och det känns sååå bra=)
Detta blir la roligt ska ni se!!
Senaste  dagarna har de tblivit häng o sol med bla polis-elin, elin-gumman, eva ida.fifi ,miike..eeehaaaatham typ? massa roliga! =)
jag älskar att vara ledig!

Idag blir det nog älven , men först ska jag träffa min mor o far för lite olika upprdrag=)


Ses i dimman mina vänner!