Valborgs i Storstan

Igår blev det en lång dag... en riktigt lång dag. Kvart över fem ringde väckarklockan, klockan 22.00 låg jag i sängen efter en dag med både intro, möte och jobb. Hade inte en lugn stund. Men det var det värt. Sov som en stock iaf :)

Idag är det Valborgsmässoafton, har inga riktiga planer förutom att dricka lite öl umgås med Emma, Elina å kanske grabbarnagrus+vänner. Blir nog trevligt!

Ne nu blir det att ta en powernap eller en prommis?

BAJ



Förra valborgs

upptagen bloggdrottning!

Hallå hallå !

Jag hinner inte med att vara bloggdrottning denna vecka. Tiden räcker bara inte till... intää läätt!

Nu blir det iaf träning o sen dags för sängen!

Ps. Fick prata med svärmora i eftermiddags, vilket var riktigt trevligt :) Länge sen man såg dom nu!



Mina vita tygskor önskar jag vore här nu! måste kanske unna mig ett par nya?


IDAS DAG IDAG:)

Idag fyller bästa Ida 23 år :) Du börjar komma ikapp mig snart hehe, jag tänkte nämligen sluta fylla år nästa år  eller göra som Erica att fylla 22 igen :)
Så ett stort Grattis till dig vännen.
Vår käre sambo Daniel fyller också år idag, men han fyller hela 26! Oldiie. Han ska vi fira med bullar antingen ikväll eller imorgon!

Efter en trevlig helg med besök av Jenny, vin, jobb  o massa annat så kunde man inte vara annat än trött. Men då kom Tobias G. Som en blixt från klarblå himmel var han här med sitt glada humör och sin underbara humor. Länge sen vi skrattade så här mycket. Blev även sleepover nere hos Emma ( jag o emma är ju vana att dela sänge nu så det var inga problem hehe) kvällen bjöd på en massa fnitter, ja även från dig Tobbe, och snack om precis allt. Alltid så roligt att träffa dig tjoppe!
Idag ska vi ut i det "fina" vädret, vet inte vad som hände med solen som vi hade igår..hrm.. men lunch blir det iaf och kanske en liten sväng på staan..

Jag återkommer mina kära vänner.

/Flingo


Segdeg

Va jag älskar mig själv ibland, särskilt då jag får för mig att skriva blogginlägga i onyktert tillstånd. Att jag även får för mig att kolla serier med datorn på magen är ingen hitt, särskilt inte när man somnar efter en sekund! Tur att jag har stor säng och att datorn inte hamnade på golvet.

Idag har det varit en stillsam dag på Tyresö. Både jag och Emma var riktigt slitna efter en hård lördag.
Lördagen började med jobb för jag och Emma o kurs för Jenny sen blir det vin och lite piff. Jenny bjöd sedan först ut oss på mat ( Hur gulligt var inte det?) sen blev det lite öl o vin på bla Kellys. Sen mötte vi upp övriga Skelleftebor och gick vidare till ett nytt ställe, riktigt kul men vettefan om jag hittar dit igen alltså.. mellan gamla stan och slussen tror jag att det var haha:)
Hade riktigt skoj men idag känns det att man var både rock-och basketstjärna igår!

Nu blir det att se nån serie och sen sova!

ADJÖKENS



 




Ps. Imorgon får vi besök av vår fina vän Tobias Gustavsson! hur kul bli inte det då??



konstigt

Det är allt bra konstigt det där, det där som ingen egentligen vet eller ens har hört talas om?


Jag har haft världens bästa helg!
Sanna mina ord så jag säger VÄRLDENS BÄSTA! Denna blir svår att klå! (hade jag fått lite patchew-love hade den nog varit bättre. but still)

Bilder kommer imorgon!

Jag och Emma delar säng inatt eftersom Jenny åkte hem tidigare än oss fast EMMA har redan somnat så det blir jag och ett avsnitt av "SEX AND THAAAAA"

Jag kommer bli kvar här i storstan mina vänner så blir det bara... älskar att vara här, slippa vara kvar i allt gammalt.
Var dock hur mysigt som helst när vi pratade om våra familjer(dameer och daniel).. tycker att mor ska komma hit Omgåeende... Pappa kommer i juni så :

sovgott!

Fredag... tjoohoo!

Inatt drömde jag att jag och  min underbara André gifte oss! Alla nära och kära var närvarande, min frisyr blev dock helt förstörd av allt ..men när vi väl stod vid altaret (typ på en strand dock) så var det strålande sol och allt kändes helt underbart! Ibland kan jag faktiskt längta till den dagen då man får slå sig till ro, gifta sig och skaffa barn.. men ni kan vara lugna, det dröjer nog några år :) Vill först och främst utbilda mig, skaffa ett bra jobb och bestämma sig för vart man ska bo? Eftersom jag bara är 24 år så är det ingen panik att hinna med allt. Vill inte bli för "vuxen" för snabbt, denna tid kommer jag aldrig tillbaka..så det så :)

Nu ska jag fixa lite grejer innan helgen :)

Idag vill jag passa på att hissa alla mina fina vänner och familj som verkligen är för goa :)

JAG ÄR LYCKLIG!





Snart är det sommar! :)


Tooheys new

Onsdagen har bjudit på en tok för tidig morgon, inskolning, kaffe (två koppar!) storhandling, träning och bullbak. Så för mig är det ett mysterium att inte John Blund kommit på besök än..
Bullarna får 4.98 jästpaket av 5 möjliga ( mammas kommer alltid vara snäppet godare, men vi lyckades riktigt bra faktiskt) Herrarna Andersson/Isaksson blev då riktigt nöjda . " Det var säkert tio år sen jag åt nybakta bullar med mjölk",  bra att vi kan sprida glädje på nått sätt :)

Imorgon blir det inskolning för Emma och intervju för mig. Sen ska vi vara duktiga att städa och tvätta plus träning såklart. Jenny (Emmas söta storasyster) kommer ju på besök ihelgen så det kan ju vara trevligt om det är lite rent och snyggt, inte för att vi har stökigt men lite dammigt har det väl blivit sen sist vi städade:P
Vad sker mer då.. ja ihelgen blir det lite jobb och ett glas vitt skulle jag tro? Kan blir ett besök i Handen under lördagen.. jag är väl hemma runt halv 6 på kvällen men det är ju tur att kvällen är ung!

En annan glad nyhet är att jag har lyckats byta bort ett av mina kvällspass nästa helg så André kan komma hit :)
Valborgs kommer bli hur kul som helst.
Det finns även en chans att jag får träffa fina Cecilia!?


Lake Mckenzie, Fraser Island -Australien


Vi hade det för gött tjejer! :)
Just nu hade jag kunnat döda för en kall Tooheys new med den gassande solen i ansiktet och ett svalkande bad..
Jag måste bara he mig utomlands snart..


Nu viker jag in för ikväll.. det är ju en dag imorgon också..

Godnatt kamrater

/ Ingo



måste sova....

Emma är äntligen tillbaka i Stockholm! :)


Idag vill jag dissa folk som inte svarar på sms, särskilt när man skickar ett sms där man verkligen vill ha svar haha. Vad är problemet? diss diss diss.
Jag vill samtidigt passa på att hissa MUSIK. Vad skulle man göra utan musik? Det finns en låt för alla tillfällen.
Underbart

Nu är det dags att sova.. Blir en lång dag imorgon..




Yellow

Jag måste bara sluta se serier innan jag ska sova. Jag drömmer sååå sjuka drömmar haha!

Ikväll kommer Empe hem till Familjen Wahlberg-Andersson-Isaksson, du är efterlängtad gumman..
Inget är sig likt utan dig :)

Idag började André peppa mig att kommer upp till han nu i veckan, bara för några dagar.. Vore sååå mysigt! Saknar min lilla tjoppe.. :)

Jag har inget mer att tillägga.. ball inlägg. Kommer säkert på något kul att skriva om senare ikväll :P



Mr. Riverhorse


Benvärk

Jag har benvärk haha:) Men det känns bra det här! Körde spinning i eftermiddags så det kommer garanterat bara bli värre, men det är kul att ha börjat träna igen!
Imorgon blir det nog bara en promenad eller så... Ska på inskolning imorgon så jag hinner nog inte med nå annat..
Det känns verkligen bra idag... grabbarna grus och min fina Emma förgyller verkligen min vardag.. dom är bara för härliga!
Längtar  dock efter min underbara Patchew.. men förhoppningsvis är det inte så länge kvar innan vi träffas igen...

Jag ser även framemot allt besök jag kommer att få dom närmaste veckorna (?).. mamma ska ju komma ner,kanske samtidigt som Gunn-Britt vad tror ni om det? Sen kommer pappa i slutet av juni... men alla ni andra tycker jag ska boka in en tripp omgående.. saknar er mina finaste..

Nu blir det söndagsmys i soffan!


Sköna lördag

Min lördag i Tyresö såg ut följande:

- sovmorron
- en lång joggingrunda(kommer att kännas imorgon)
- nytt nagellack
- gomiddag, ett glas rött och film

Ja det var det hele :)

En lugn och skön helg. På måndag börjar nämlingen allvaret, inskolning måndag-tisdag-onsdag sen börjar man jobba. Hoppas självklart på mer jobb, men det är en bra start!


:)

Igår blev det Fredagsmys här på Granängsringen. Jag och Daniel fixade gomiddag o köpte gofika till Nicke, sen blev det tv-tittande och ett glas vitt. Fina grabbar det där. Idag har jag tagit sovmorron! Hur skönt var inte det då?
Är även ensam hemma idag eftersom Nicke jobbar och Daniel är med tjejen på Ikea =) Själv ska jag ta mig en lite joggingrunda till centrum och köpa ett nagellack och sen springa hem igen :)
Ikväll ska jag försöka övertala Fredde, Amanda o gänget att se bio med mig:) Får se hur det går!

Hoppas ni alla får en bra lördag, hörde att det snöade hemma?? Inge kul!

PUSS


Jag och Jojje =)


tjoohooo!

FREDAGSMYS!


finnar, dyk och spöken

Ida <3
Haha, Paren som vi med all rätt kan kalla oss (med tanke på hur konstigt allt blev då vi bytte plats o försökte föra en vettig dialog på det viset haha ) gjorde sig nog inte jättebra på kort Nej :) Men vi hade sjukt roligt med våra första vänner :) Dock hade vi ingen aning om vad som komma sen.. Efter Cissi och Lisa låg finnarna rätt långt ner på "personer-vi-kommer-att-träffa-igen-" listan :)






Förövrigt så ska det vara bra dyk här i Stockholm Ida, dags att boka in kanske :)

Nu ikväll har jag och Emma varit på spinning, lite annars på friskis o svettis men minst lika jobbigt :)
Sen blev det spök-prat med Daniel haha, hoppas han kan sova inatt :P

Imorogn blir det fredagsmys på hög nivå, hoppas även att Simon kommer hit :) Vore kul att få umgås med storebror lite..

Sov gott världen, så hoppas vi på bättre vindar så Emma får sig hem till sin älskling ( och att hon kommer tillbaka hit igen)

puss!


lycka

Underbara väder! Må det aldrig ta slut.. det pratas om snö? Kan inte stämma, vi har ju sommar... ingen vill ha snö nu.

Jag hade en mycket konstig dröm inatt. Ni vet en sån där dröm som känns så verklig att när man vaknar så måste man fundera en stund innan det slår en " va fan det var ju bara en dröm". Inatt hade jag en sån dröm, jag ska inte gå in på vad men allt som hände i drömmen kan verkligen få slå in :) Så med ett leende på läpparna började jag dagen som kommer bli den bästa torsdagen på länge.



Gamla stan <3


Vad lite sol, träning, svett och snälla föräldrar kan förändra ens dag :)

Vad lite sol, träning, svett och snälla föräldrar kan förändra ens dag :)

Dagen i stort började segt. Jävligt segt. Men efter en dag i Gamla stan, men sol, skön musik ( vandrade runt själv ett bra tag)en kaffe med världens bästa Emma, träning, fräknar på näsan och som grädde på allt världens bästa föräldrar som är så måna om mig att jag inte vet vad.. största pussen till er. Tycker faktiskt att ni borde komma hit snart så vi ( iaf du och jag mamma) kan göra stan osäker :P

Känns även rätt bra med skolorna jag har sökt. Blir det inget detta år så blir jag nog kvar här i Stockholm ( kanske jag blir ändå) annars kanske man kan dra sig till fjällen?=)
Allt är öppet nu!

Ser även framemot Valborgs som med största sannolikhet kommer att firas i Uppsala och här i Stockholm. André kommer kanske ner med några kompisar så jag tror det blir en kanon dag :)

Nu ska jag se lite tv med Daniel, om han inte spelar tv-spel,grrrr, sen blir det nog att sova.. för imorgon ska jag tvätta, sola, träna och sen ska jag på intervju =)

HAAAAAAAAAAARE!



Saknar dig skrutt!


SEGT

jag är tydligen för ung , naiv och svär för mkt?

Ne nu får det fan vara nog med detta. Allt jag gör och får vara med om härdanefter ska jag ta med mig som en bra erfarenhet. En erfarenhet som ska leda mig till allt jag vill uppnå här i livet.

Nu blir det att göra sig söt för att sedan åka in till stan och söka nå jobb. Eller ska man dra sig in till Farsta?

Men först ska jag slänga iväg min ansökan till alla dom högskolor och universitet jag vill komma in på.




hey!



Längtar efter mina finaste tjejer! Tur att jag har en favorit  bara en trappa ner!

oro

Va knäpp man är ibland..

Idag har denna "hitta en utbildning" paniken slagit till här i Tyresö. Som vanligt är man alltid ute i tid. Eller hur var det nu?
Värt att sätta sig i samma sits som alla andra år. Att bara dagarna före börja fundera vad man vill bli när man blir stor. Ne det är inte enkelt,  vore det enkelt hade jag inte suttit här idag och haft magont och en klump i halsen, ne tack.. alla ni som känner att ni har ett kall här i livet kan skatta er lyckliga. Jag hade gjort vad som helst för att ha det.
Så idag blir det att besluta sig för vad och vart.

Jag känner även lite oro över sommaren. När kan jag vara säker på hur det kommer att bli?? Ne jag gillar fan inte det här.
Känns inge kul att behöva oroa sig över saker som kanske inte ens kommer att ske?

varför ska man ha så svårt att bestämma sig!

Vilken helg familjen:)

Helgen har varit klockren! En hel drös med kärlek, god mat, öl och goda vänner :) kan det bli mycket bättre?
Att även sommaren har kommit( jag vågar nästan lova det nu) hit till Stockholm är underbart, snart vill jag kunna gå i mina nya sandaler, shorts o linne..fy vad jag längtar.. men först måste jag bli lite sommarfin. Imorgon köper vi träningskort Emma och sätter oss ute i solen och får lite färg.

Men nu är det dags att sova.Helt slut.
Återkommer imorgon med ett lite längre inlägg :)

Sov gott!



Kär men lite små rund under fötterna:)

Fredag och finbesök

Intervju nr. 1 idag kändes riktigt bra. Jag och Emma verkar vara riktigt eftertraktade, har fått riktigt bra refereneser och jag har nog aldrig varit på så här många intervjuer någonsin? Så det känns ju bra iaf. I eftermiddag kl 17.00 e det dags för min andra intervju för idag, hoppas verkligen att det är en kanonjobb. Vill ha ett jobb omgående. Försökte även ringa HM men det är aldrig någon som svarar..hrm.. vore perfekt om jag kunde få in en fot där för lite extrajobb? Lite inte helt omöjligt ändå.

Ikväll kommer iallafall André hit ! :) Blir fredagsmys ikväll med bio(?) och någon god middag. Imorgon har vi bjudit hem några gamla bekanta a lá Fredde M, Mimoma, Mika och Anna-sara, kommer garanterat bli en kanonkväll. Jag o Patchew ska även göra stan osäker imorgon ( o emma om hon vill med såkalrt) iaf André, jag har tyvärr inte råd riktigt än :)
Men jag deklarerade igår och det känns fantastikt skönt att få tillbaka pengar! Litet hopp om llite nya sommarkläder ändå haha..


Nu blir det en lite eftermiddagsnap sen måste jag snygga till mig lite mer :P

Ha en bra helg för det ska då jag ha!




För trött för att kunna sova...kanske ska gå en trappa ner och spöka för Emma?

Inskolningen gick som jag befarade.

Inget fel på kvinnan inte heller mig men det kommer aldrig att funka, så för en gång skull tänker jag på mig själv. Jag kan inte jobba där det inte finns några som helst hjälpmedel som underlättar för mig som assistent OCH som hon som brukare. Efter två lyft skrek min rygg av smärta.... hur blir det då efter några veckor?
En tjej som hade jobbat där i 2 år berättade att hon har förstört sina knän tack vare alla lyft! Ingen höjdare.
Så nu måste jag ta kontakt med kvinnan som även är chef och säga att det inte kommer att funka jag måste även se till så jag får betalt för den tiden jag var där idag, handlar ändå om dryga 12 h... En annan grej som inte funkade var deras journatt, mellan 00.00 till 06.00 var det jour och under den tiden var vi upp 5 gånger? Varför inte ha vaken natt då? Bara drygt att bli väckt-somna om-väckt igen osv osv..
Ne så där blir det inget mer... tyvärr, det hade varit så perfekt med ett jobb i närheten men men.. får hoppas på det i sickla kaj, eller kanske HM?
Men på fredag ska jag o Emma på en intervju på Frösunda. Imorgon blir det att skriva personligtbrev och söka fler jobb.

Annars känns det mesta rätt bra. Kul att vi börjar komma närmare o närmare Niklas och Daniel. Två riktigt härliga killar som vi nog har mer gemensamt med än vad man kanske hade trott?
Till helgen blir det iaf att ta en öl och förhoppningsvis se lite hockey tillsammans med FreddeMaja, Amanda och antagligen någon fler :) Får hoppas på sol nu bara så vi kan sitta ute på någon trevlig uteservering :)

Vad som dock känns lite tråkigt är att jag mest troligt INTE får besök från Borlänge i helgen..


så nån som känner sig sugen på ett tripp till storstan ihelgen?=) Kom på att jag faktiskt för finfrämmen av Simon eriksson på söndag , det blir riktigt trevligt :) Som Ida sa idag " du får besök av hala mig iaf", sötis! Saknar dig ändå..

Är alldeles för trött för att kunna sova..kanske ska gå en trappa ner och spöka lite för Emma? :) buuuuuuuu





Closer to the edge

'

saknar dig!


Chilla eller gå

Det har varit en bra dag idag trots det dåliga vädret=) Skärpning vädret, vill ha vår igen!

Tråkigt att AIK förlorade. En lysande inledning och dåliga domslut räckte tyvärr inte, men vi kommer tillbaka nästa match :) Förhoppningsvis ännu mer sugna på vinst.
En till tråkig nyhet är att Emma har flyttat ner ikväll.. känns riktigt trist. Tomt. Men tur att vi har nära till varandra om det skulle vara nått :)

Fick dock en klump i magen. Bort med den tack.



Jag är 22 :)

Igår var jag tydligen 22? Faktiskt inte så lätt att hålla räkningen ibland, det kändes helt rätt till en början enda tills emma började tokskratta och påminde mig om att jag faktiskt är 24, det är inte lätt ibland ;)

Måste även ge Niklas en stor applåd. Springa i 45 min på fyllan i chinos o fin skor är det inte alla som klarar av :)
Sjukt skoj iaf.

Nu blir det prommis med bästa Emma sen ska vi bete oss :) Nästa vecka börja våra nya liv (IGEN) men jag tror på den här gången.
Har ändå lyckats gå ner 3 kilo efter dom många många fler jag lyckades lägga på mig under min o Idas underbara resa :)

Tycker även att Ida borde komma hit snart..




Igår i Gamla Stan ;)

Vår i Stockholm!

Mina besöker går aningen upp och ner ? why?:) bete er haha

helgen har varit bättre än bra. Gårdagen blev det massa vin och god mat hos Marias kille tillsammans med 10 andra härliga tjejer. Vi hade verkligen skitskoj :) Alla som kommer från Skellefteå har verkligen en eller annan koppling till varandra, kul men lite skrämmande ibland hehe..
Idag blev det vårhäng inne i stan med bästa Emma, satt och solade utanför slottet ! Helt underbart med vår! Älskar detta!
Nu ikväll har vi ätit ost o kex plus några öl tillsammans med grabbarnagrus, riktigt kul :) Jag Emma och Niklas drog även ut på en rockklubb-trevligt trevligt :)

Nu är det dags att sova. lägger nog upp lite kort imorgn tjoho!

ps. tycker att det var trist att inte min söta Jojje kom å hälsa på ihelgen? men kanske nästan?:P

sov gott familjen!


S(k)ÄRTORSDAG :P

Vilken bra skärtorsdag det blev tillslut:)
Dagen började lite halvtaskigt med ett trist möte på arbetsförmedligen efter det drog Emma iväg och jobbade vilket sög ännu mer( dock bra att hon drar in pengar till hushållet så jag kan leva som lyxhustru ett tag till)
för då hade jag ingen att leka med :)
Neee så farligt var det ändå inte, fick prata av mig lite med mamsen, erro, elin o jojje :) Men ändå.. dagen kändes trots allt lång och jävligt trist.. men sen kom kvällen..

Ikväll har jag alltså varit och försökt heja fram AIK till en seger, gick sådär va? Men mysig kväll på Oleary´s i Gamla Stan tillsammans med Emmy och Maria x 2, mkt mkt trevligt:) Vi besökte även ett till ställe som även det var riktigt bra, dit måste man nog gå igen. Att även Heath Ledger va med oss var inte fy skam :P

Imorgon ska jag väcka upp "familjen" tidigt hade jag tänkt, jag röstar nämligen på en promenad i vårsolen(var ut på en sån idag och det var helt underbart), iaf Emma ska jag tvinga upp i tid :)
Sen imorogn kväll blir det lite vin med samma tjejer som idag! Kommer bli skitbra!

Dags för ett avsnitt av Cougar Town sen kommer jag nog att vika in årorna för denna dag :)

ps. har inte ens blivit lurad idag?

Glad Påsk!




Förra året på Getberget, då var jag en söt flickvän som köpte påskägg o annat trevligt:)