tjoooohoo

Livet leker!
onsdagen bestod av underbara vänner och lite vin=)
Igår var vi i bure hela kvällen åt suringar, tårta o hade en mysig kväll tillsammans med mamma,pappa o Andrejs föräldrar.
Idag blev det Pite. Fick se några från motståndarrörelsen bråka med väktare, åt god mat o glass i det fina vädret sen blev det tyvärr stan för jag o Patchew, dom andra stannade o badade.. Men vi kör mer bad ikväll?=)
Uppdateringen suger men jag har som agt inte tid att sitta framför datorn hela tiden:P
















Laxdags

Laxdags.
Jobbar dygn på MB idag.. får inte spendera natten med älsklingen vilket känns trist.. Men lite extra pengar får man ihop iaf.

Helgen har varit hur kul som helst:) Fest på Mobacken i lördags! Först grill å sen massa goda vänner och öl. Underbart att Erica och Lukas kom förbi:) Ni är för goa!
Igår hade vi en riktig mysdag. Film och cola hela dagen sen var det dags för den årliga fiskfesten i Falket. Lika gott som vanligt. Noah var självklart festens lirare:P

Nu måste jag jobba vidare!

Ps. Erro jag vill se alla kort från helgen nu!:)



Elin o Adam i Boviken haha:)

"har du sett top model?=)"

Tjejfest i onsdags hos Lina Söderberg med fantastiska damer :)
Vilken kväll!
Igår firade vi André och Linnéa heeela dagen. Dom fick inte dåliga presenter:) Bland annat den nyaste iphone4. Dååligt:)
Så det var kalas hela dagen. Mamma o Pappa kom även dom förbi :)
Ihelgen blir det partaj mina vänner. Lite trästocks sen blir det nog Statt skulle jag tro!
















=)

Nu ska jag förbi gubben på jobbet o ge honom en cigg!

HÖRS!


aaaaaaaaaaaaaah:)

Jag har inte tid med att blogg haha. Har inte tid med att sitta vid datorn faktiskt. Jag har för mig så mycke trevligheter just nu:)
Nu ikväll har jag fått leka med Eva o Erica. Vi har suttit nere vid älven och ätit glass o bara surrat. Ni är bara för goa! Imorgon blir det nog stan med dessa två damer :)
På onsdag är det jobb igen.. 09-21 men efter det är det dags att ta fram vinflaskan, kamma håret och ta på sig finkläderna. För då blir det lite partaj med andra fina damer tjoohoo!
Torsdag är det andré o linnéas dag:) André fyller 25 o Linnéa hela 20, Det ska firas! Vi måste även se Melissa då ju??




<3

hrm..

jobb jobb jobb. känns inte som jag gör nått annat än att jobba.
bara dryga 3 veckor kvar...:( känns inge kul att behöva lämna alla igen.. men hade jag varit kvar här i höst hade "alla" lämnat mig.. så.. hade dock önskat att jag fick vara kvar här hela augusti oxå.. men men..



:)

Mys!
älskar sommaren i skell.


sommar!




:)

Uppdateringen går sådär va.
Har så mycket att göra att jag finner ingen tid att sitta vid datorn:)
Helgen har varit såå bra!
Fina vänner, öl, brännboll, bad, sol och mycke mycke mer:) Kort kommer sedan.

Jag har även kommit in som Personalvetare (igen) men funderar på att tacka nej återigen eftersom det var i Umeå jag kom in=/ vet inte ens om det är nått jag vill bli. Jag har lite andra funderingar... hrm får se hur det går!
Är dock riktigt glad över att erica kom in på sjuksköterska:) Härligt gumman! skänt att nån vet vad dom vill bli när dom blir stora :)

Imorgon blir det hem till bure.. måste hämta lite träningsgrejer till stan:) Detta går ju inte längre ahah.

tjarå


Laget:)

Fredag hela veckan

Vilken mysig lördag vi hade i bure igår! Tack.
På kvällen blev det bad o häng i Falket. Första gången denna sommar. Älskar verkligen det stället.

Idag är det jobb som gäller. Slutar imorgon vid tio. Har en helt perfekt jobbarvecka nästa vecka. Nu peppar vi vänner!

Några av dom få bilderna som togs i fredags!









haha Pastorn :)


fredag..

Fredag.
Jätterolig kväll med roliga damer bästa Elit, Maja osv.
Lite festivalkänsla..härligt!
Eldron
Fel val(som vanligt), att man aldrig lär sig..
Mygg
Prat med "familjen"(daniel) ..saknar er!

Imorgon ska vi fira mamma i efterskott. Blir god lunch o tårta..goodie!

--

fel fel fel fel fel fel fel fel fel fel. Hur lyckas man?
less

--



Blixtrar o dunder

Ja som sagt är jag hemma i Skell, efter mitt långa jobbpass hos S med bland annat fästingar, spöken och en irriterande mygga så fick jag mig till Tomas i Almunge där papsen var och hjälpte till  med bygget:) Fick två otroligt mysiga och roliga dagar:) ungefär sådär 30 grader i skuggan, inget att klaga på:P
Fantastiskt trevligt att få umgås med lite släkt, pappa och tomas satt o pratade gamla minnen från förr. Mycket om farmor o farfar, som jag tyvärr aldrig hann träffa. Älskar att lyssna på gamla historier. Känns nästan som man var där.
Men igår fick jag mig iaf hem till Skell. Min älskade mor kom och hämtade mig på flyget, blev lite surr om allt o sen drog jag till Patchew som var på Mobacken och väntade på sig fina flickvän:) Massa mys o kärlek o några blommor senare somnade jag med ett leende på läpparna o inväntade morgondagen:)

Säger bara en sak: Eclipse vilken film! Jag kommer att sova gott inatt tillsammans med mina tre män, mmmm! Tänk om man kunde få vara med om något sånt där nångång haha?
Hade en mysig kväll med Emma Erica o Elin iaf :) Nästa lördag kör vi mina damer :P
Under dagen har jag fått leka med Emma och Suz. Lunch i parken o lite shopping!

Imorgon är det dags för mitt första jobbpass, spännande. Hoppas det blir bra. Vill dock ha bort min fredagdag nästa vecka. Hur ska det gå?
försöker även byta lite med tjejerna hos H(dock bara frågat en men haha) hoppas det går vägen. Vore kul att vara ledig tillsammans med Patchew nån dag? Jag jobabr då han är ledig och tvärt om. Tjoho.
Det ordnar sig.

Fick ett lite samtal med bästa Elit efter biobesöket:) Gillar dock inte att vädret följde med henne hela vägen från BYN till Skellefteå. Helt sjukt vad det regnar och vad oskar är sur idag! Jag som vill se tv haha.
Inte lätt..


Bäst att försöka sova innan Andrej kommer hem, lär väl bli väckt ändå men då har jag iaf 2 h sömn i bagaget tills imorgon:)


sov gott.



Spök-Emma