=)

Himlar vad jag å elin har varit duktiga ikväll! Det var ruggit jobbigt men fruktansvärt skoj!=) Det där kör vi nästa onsdag oxå! =)PUSS
Min andra Elin har då gått å blivit korthårig! Måste ses imorgon, blev säkert jätte fint!

Ser framemot morgondagen för då ska det grillas å hängas i det härliga vädret! Min tredje Elin kommer även hem imorgon vilket är extra skoj=)
Ne nu ska jag njuta av min goda smooothieshake o sappa lite mellan Rent hus, Du är vad du äter och Room Service=)


Ha en bra kvälll!

/Pling


dadadadaaaa

Två dagar återstår av april månad o på torsdag är det dags att festa in våren=) Det ska bjudas på grill o kanske en öl eller två.. blir nog mysigt!

Den här dagen har jag ägnat åt att ringa viktiga samtal.. äntligen fick jag tummen ur o tog tag i saker och ting...
gaaaaaaaaaah har inge ball att skriva om.. ska på röntgen imorogn.. hoppas dom hittar något som dom kan fixa till! Blir typ knäpp snart... jag ska även till Lindy o bli fin i håret wiiehoo=)

Aja jag och elin ska prova på challenge ikväll, det verkar jätte jobbigt haha men det blir nog bra=)


ElinS heeheh


...



Det känns som att allt är påväg att rasa samman

Nu du Ida, nu ska det löpas:P

Nu ni, nu är det köpt nya löpskor, tränings jacka+byxa, spinning/springbyxor o ett fint träningslinne! wieehoo, jag känner suget efter en härlig joggingtur i solen! Särskilt efter idag haha fan vad vi fikade! Men gött vare, synd att inte alla kunde komma dock! Men snart smäller det på riktigt, den 9 Maj gäller det!

Pratade med min söta bror idag.. han var peppad att ajg skulle komma till dom idag.. men tyvärr ska jag på röntgen tidigt på torsdag så det går ju inte..=( det sög faktiskt.. hade varit roligt! =)


neee inge vidare ball inlägg idag..så äre!


Bajbaj not peppad att dra mig till gymmet idag.. är sååå trött... peppa mig någon

slut för idag

Idas dag börjar sakta men säkert lida mot sitt slut. Hoppas att du njutigt av sommarvärmen  för här hemma har det nämligen regnat hela dagen, fyyy.. tur att snön är påväg bort iaf!

En annan kul grej är att jag fixade svenskaprovet man måste klara för att ta sig vidare till polishögskolan=) Vem vet det kanske blir en liten Mrs.Cop av Ingo? Vi får se vad det blir, ska iväg på nån öppen hus dag i umeå iaf i Maj nångång, Elin ska stå o visa upp polisbilen så jag må väl dit  o kolla =)


Annars kan jag tycka att det är hemskt frustrerande att man ska behöva våndas på detta sätt... kasta sig mellan hopp o förtvivlan hela jäkla tiden... Trots det så kändes det bra idag, det kom fram bra saker tillslut...

Aja..

Imorgon ska jag o elit iaf köpa träningsgrejer till mig för jag har äntligen fått lön=) sen blire fika här hos H med brudarna! blir riktigt roligt, länge sen vi alla sågs! Må ta å planera den 9:P

Sov sött


Idas dag idag=)

Stort Grattis till Min söta Ida som blir gammal idag=)



"vad har Afrika för flagga?"

hahaah jag hade så sjukt skoj igår! Det började med en god surströmmingsmiddag hos susanne.. vi cyklade sedan vidare till mig haha=)
Några drinkar senare, efter lite alias o singstar blev det utgång? värrt.. jag var ute typ en timme haha tur att ajg gick in gratis:P
En kanon kväll tjejer... det må vi göra om snart...England nästa?? Klassferren före iaf, den komme rbli kanon=)

Hände ¨några tråkigheter osså... fick dock prata av mig lite med idaa..tur att nån är vaken nu iaf=)pözz


aja bjuder på några skönheter från gårdagen, titta o njut!!

   

 



Utkast: Gårdagen som ...

Gårdagen som började sämst slutade iaf bra! Efter lite träning, prat med snerro o prommis med Ida så blev allt bra=)
Det blev tyvärr ingen middag igår, vi ska ta det nästa vecka då vi har pengar=)

Jag ska bege mig p jobbet nu.. sen blire suringar med suz emma o elin, om nån känner suger må ni ju komma..typ du elit efter jobbet?=)
Ska terra elin idag oxå.. hon var ju på Pfest igår, så hon är säkert baked haha=)


Och ida som drar till götet imorgon! 8 dagar endast! me vi får fira dig sig snuttan!


fiis

vilken missflyt.. jag blev erbjuden att jobba natten idag oxå... men kan såklart inte, måste till den där förbannade vårdcentralen å ta nå fattiga prover som "hon inte hann idag"! grrr.. 1000 spänn som bortblåsta, är i stortbehov av pengar just nu så det hade inte varit dumt. får jobba dag på lördag iaf! känns bra=)

aja ska äta math nu

...

Att vakna till strålande sol och fågelkvitter är fan inte dumt, itne för att jag hörde nå sånt idag, men solen sken o lyckan är stor!
En morgonprommis med AT sen var det dags för ingo att besöka en arbetsterapeut. Resultatet av dagens besök blev två st handledsskydd, oerhört fula men tydligen bra skit? Får se hur det slutar.. ska ju på röntgen nästa vecka, med hopp att
dom ska hitta nått.. bättre att få veta vad felet är än att behöva gå runt och oro sig...

Klockan 13.00 ska jag iväg på jobb! Längtar typ=) Maxi som vanligt, men kanske en längre prommis i solen? vore inte dumt, det vore inte heller så dumt med årets första mjukglarre. Elin o H ska nog inte var så svårövertalade! haha

Eftersom det inte blev så mkt "firande"  igår, så satsar vi på en middag på en mysig restaurang imorgon kväll. Vi får se hur det blir!


Annars händer det inte så mkt...  jag kan itne fatta att vissa saker kan kännas så fel? det är knäppt det där




"sol i sinne, brun inne/ Rudolf"

VIlken underbar dag! =)) Först spinning sen goolunch hos suz, sen blev lite solning på hennes uteplats! Underbart!!
Nu är det bara en lätt middag som gälller sen ska vi på nå nytt  pass på 360, får se vad det är!

Livet leker just nu!!

ser framemot helgen oxå! Emma kommer ham från storstan, så vi ska äta suringar å bara mysa=) kanske ta ett glas vin oxå?=)

Svennebanan

Känner ni inte sommarkänslorna? snart snart snart


11.25

Vilket väder det verkar bli idag! Jag å AT har varit ute å gått nu på morgonen vilket var ruggit härligt! Skönt att få komma ut lite, frågan är vad man ska göra nu? Nån som är ledig idag?
Ikväll blire yoga iaf.. det är bra skit!

Neee ska göra nå vettigt idag oxå!

Bajbaj

Grattis till Embla som blivit moster!


KOm hem vettja..




ps.Hittade en sida som delade ut invites till spotify så jag har en nu, tack ändå anna:P


tjoohooo

Ge mig!

Jag har alldeles nyss deklarerat  klart! verkar som jag får tillbaka lite pengar iaf!! Men härdan efter ska jag be dom dra lite mer skatt,  det skadar ju inte!

Förmiddagen har jag ägnat åt att styra upp olika saker, känner mig faktiskt rätt stolt över mig själv idag=) Vid lunchtid var det dags för spinning å core! Jätte kul att köra spinning, har inte tränat det på flera månader... hostar ju fortfarande så jag tog det jääätte lugnt... men jag orkar inte med den här hostan längre, så jag trotsade idag =)
Har sagt i 1½ vecka nu att jag ska ringa doktorn IGEN,för femte gången typ, men de tblir inte av .. men imorgon då ni.. då ringer jag väl till dr.Kaningentingskickardigvidaretillnågonannan.


Jag o Elit har även haft en mysig dag på stan.. god mat å lite ögonshopping för min del=) Längtar till på måndag, då ska jag köpa nya träningskläder å löparskor o ,kansek om pengarna räcker till, en ny  mobil å kanske nå annat roligt =)

Aja Svärmora kom alldeles nyss förbi med nybakta bullar, muums, ska ta mig en nu=)

Imorgon ska jag ta tag i gå-tävlingen igen! morgonprommis med "stor mål-görarn" Anna haha, sen kanske en eftermiddagsprommis om npn är på?=)


baj

Bjuder på några gamla men härliga sommarkort!




Måndag

Helgen är nu över och det är måndag igen!
i lördags var det jobb och Ikea som gällde! Vi hade faktiskt jätte trevligt ! Hyffsat trött när jag kom hem, tur att det inte hände så mkt, blev film med miriam o patchew..
Igår var vi på dop... sötare ungar finns typ inte ! =)

Uppdragen idag är många, men jag hinner nog med dom! Det måste jag...ska ta tag i det här nu.. är ju inte arbets så länge till...

Aja måste fortsätta! Har tider att passa!

BAAAAJ



Värme o utlandet tack

vad fint allt var idag..

Vad fint allt var idag.. känner mig faktiskt helt tom just nu, men samtidigt lättad över att få träffa er och vara med idag...
Ni är guld värda
o största kramen till dig gumman






17 april

Den här dagen kommer att bli lång, känslosam men samtidigt otroligt fin. Kram*


...

Jag efterlyser en spotify-inbjudan!




gaaaah

Vaknade 11.30 idag =) Råkade sova lite väl länge ! Men det var värt det, vädret  är inte sådär perfekt som det varit så det gjorde inget att jag sov bort halva dan! =)

o varför ska det vara så här!! blir småååå less..


Aja

11.08


gaaaaah!

ber om ursäkt för mitt felstavande i förra inlägget! var tydligen såå jääkla viktigt att det stavades rätt:P

Jag har sökt skola nu iaf!! gaaaaah!! hur ska detta sluta.. har lite ångest.. jooo tack
Nu ska jag gå å mysa med karln! PÖZZ

Påskhelgen är slut

Påskhelgen är nu förbi o jag kan bara tacka o bocka för en härlig helg!=)

Det har grillats, flödat alkohol o annan god math, man har träffat alla dessa studenter som är hemma för tillfället.. det fina vädret har även bidragit till en hel del solning och lite pimpling i falkan!=)

Idag är det dock dags att söka skola, har dock inte bestämt mig om jag ska gå skola i höst, men söka ska jag iaf.. Emma kom med ett bra förslag oxå...tåls att tänka på!

Igår fick jg prata en stund med ida-gumman!Blev så glad när du ringde vännen! =)
Efter det gick jag till elin å mange å såg slumdog millionaire mkt bra film faktiskt! =) Nu ska jag ut i solen med Eva  o suz(?)

BAJ

     

sssss...

Nee den här dagen har varit lång.. tränade barbell imorse tillsammans med emma å suz! Vi kämpade på bra så därför unnar jag mig själv lite påskgodis en kväll som denna..!
Det har inte varit så glada miner på getbergsvgen idag, hoppas det blir bättre imorgon för då är det paaarty som gäller..

Grattis till Frida som fyller år idag, är damen hemma från storstan månne tro?




SNYGG o Nykter men ack så brunI NGO inför årets första bad (2008) Snart är vi där igen!
Nästan så man längtar lite..



daaah

Fest en torsdag? vad tänker folk me! =) Onej jag är ingen taxichafför!

Jag har haft en jätte mysig dag med tjejerna från old S3Spc(hette vi verkligen så?)..god lunch å sen blev det påskägg å present jakt! Hittade tillslut ett stort påskägg, köpte två jätte fina ljuslyktor sen en kortlek(har faktiskt ingen).
Å eftersom jag är så trixig så gömde jag ljuslyktorna mohaha så andrej fick i uppdrag att söka rätt på det!
han letade febrilt i flera MINUTER innan hans tålamod sjönk till Noll då fick han äntligen ledtrådar å lyckades hitta paketet! weeei allt blev en hitt.. även godiset:P

Aja Nu sitter jag här i soffan å har inget att göra jag vill träna men vette fan om jag orkar dra mig till 360 för gym,,, hrm,, prommis nån??


What if you..

Det är nu 2 år sen vi bodde och jobbade i Oslo, vad tiden går fort??
Vissa dagar längtar jag tillbaka som bara den!
Det var en bra tid i ens liv, lärde känna underbara människor och fick bo i en mindre storstad! Jag skulle utan tveckan flytta dit igen, om det fanns folk som ville me.. dom flesta men känner ha ju flyttat därifrån? Förutom Embla, Emmy å Rebban för att nämna några..
Men det skulle nog inte bli samma sak.. ingen skulle bo på tullbygata 11, ingen skull hellre spela mys musik när man skulle sova..(Jeppe)... nee det var tider då.. nog för att vi bodde halvtaskigt dom sista veckorna vi var där så gjorde vi det så mysigt som vi kunde =)
Ne oslo tiden är en period i mitt liv jag ALDRIG kommer att ångra.. synd bara att det inte blev mer.,,
Vad jag älskar med att vara borta är självklart att komma hem till stan igen...Då uppskattar man allting man har här hemma!

Den här staden känns ibland lite för  liten oss alla att bo i...






YES


tycker inte om känslan av att man står å trampar på samma ställe..

Det här bådar inte gott!
Jag har varit arbetslös nu i nästan en månad, visst jag har jobbar lite extra å det har faktiskt gått bra, men idag... nee idag är jag så fruktansvärt less jobbet att jag vette fan inte vart jag ska ta vägen... Jag är varken less H eller mina härliga arbetskamrater, nee det är inte det utan allt annat... att det dag in och dag ut händer samma saker.. man utvecklas noll och jag känner verkligen att det är dags att börja utvecklas... jag vill komma framåt!
Jag ska faktiskt hem nån dag å skriva ihop ett cv, inte dumt att ha tillhands om det dyker upp nått.. jag ska självklar jobba kvar i sommar. har ju semester och det vill man ju inte missa, å somrarna brukar vara rätt sköna att jobba..=)

Nu måste jag ta å göra nått av min tid som arbetslös...!!!


Puss på min Snerro som ska ut på Bygget ikväll!




Två heta brudar! Vill typ komma till er snart igen!


jada

Vi gick faktiskt en skön sväng idag, nog för att målet var detsamma som alla andra gånger, så fick vi då se nått annat iaf..=)

Nu känner jag att suget efter en riktig jobbfest! kom igen nu brudar!

Aja skriver mer sen

Jag ska jobba idag!



Måste därför skjuta upp promisen med elit å ida! =(

Måndagsbarn

Måndag och starten på en ny vecka.. men inte vilken vecka som helst, nee det är faktiskt påsk  i veckan!
Eftersom jag och andrej är för unga för att boka hotellrum i Hemavan så blir det tyvärr inte av =( vad vi ska hitta på istället har jag ingen aning om.. kanske bara grill å chill här i skelletown? he ordnar sig!

Måndag och starten på en ny arbetsvecka för dom som har arbete att gå till.. vi som är arbetslösa ses på 360 och utövar core i vanlig ordning(4 måndagen i rad). Under denna måndag har jag även varit hos doktor helana på moröbacke vårdcentral.. jag tycker aldrig att läkare kan komma med något konkret.. det är alltid en massa antagande och gissningar.... det är som dom inte har lärt sig något under alla deras år på högskolan... jag fick iaf en remiss till röntgen, en bit på väg iaf..

Den här måndagen har jag även funderat över högskol och den där resan, eller dom där resorna... Jag kan som inte bestämma mig vad jag vill göra =) Men Aussie  till hösten kanske?  å innan det kanske turkey med elin o co?

Det är ju som sagt bara måndag idag men klockan har redan slagti 15.00.... jag måste städa klart här hemma.. vi hann varken skura golvet eller dammtorka igår....

sker det nå kul ikväll?


Novak

Nu ska jag ut i snöoväderet å leka hundägare, efter detblire core med eeelit=)


aje

Fy klan vad gott det var med grillat igår! Årets första grillning.. å som mange sa, hur fan kan man bli less grillat i slutet av sommaren? Helt ofattbart, det är ju så gott=)

Vinet har satt sina spår, huvudvärken är inte okej... kul att andrej har huvudvärk oxå haha han som aldrig blir baked!

O alla dessa bajshistorier..hahah har inte skrattat så mkt på länge.... blev en hel del snack om gamla klasskamrater oxå... haha jag längtar till 2012 då vi har 9ornas reunion¨=)

Nu ör det familjelunch på stan!


Puss på min söta Elin"kaptenen" Söderlund=)

jooda

Jag ändrar min åsikt om att våren var här för att stanna... självklart blev det vinter igen!! brrrr...

Imorse tog jag mig rent sovmorron.. jag var så förbannat trött...
men nu är det dags för stan,.... inge vidare roligt väder att gå på stan i men vad göra man inte..

grill å vine ikväll!

---
Jättefin annons i tidning idag,ida!
Saknar dig söta gumma....



Mrs.Hemmafru

Att dagarna kan se så olika ut?
Idag är det tammeklan en bra dag!!! Jag har äntligen fått veta att jag får den semster jag önskat mig... vilken sommar det  kommer bli...jag tycker faktiskt att jag är värd semster i år... det är nog inte så många somrar till man får semster, man måste ju bli vuxen snart å ta tag i pluggandet, å då måste man ju jobba varje sommar!

Steg upp sju imorse för att ta tag i tvätten, det är nämligen kaos här på getberget... varken jag eller andré har orkat ta tag i alla våra vinterkläder,snowboards o dylikt... men nu på morgonen har jag äntligen fått tummen ur och styrt upp... det är ju faktistk vår nu!
Så fram med skinnjackan å  på med solbrillorna, för våren är nog här för att stanna!

Ne nu ska jag göra mig söt.. ska ner på stan med suzzz.... håll era tummar att Lindy jobbar idag.-- jag måste få min lugg klippt idag!

BAJ


Ps. Eftersom IPREDlagen har börjat gälla vette klan om jag törs ladda ner nått? Inte för att jag tror att dom sätter dit en som laddar ner nån serie i veckan? Men man vet ju aldrig... gah.. jag får nästan lite abstinens..Hur ska jag klara mig utan mina serier...dagens i-landsproblem deluxe

bjuder på en "NY" takidalåt



med lite mat i magen känns dagen  liite bättre....

1 APRIL

Vaknade med en stor klump i magen......efter allt  det som sas och  inte sas igår har jag lite ångest över... det sämsta var att vi inte hann prata klart, jag var ju tvungen att åka iväg till 360.... sen när jag kom hem ingen var allt som bortblåst...
Min söta Jojja ringde mig igår iaf.... skönt att få prata en stund..tack gums...

Jag har verkligen problem att prata om vissa saker... det känns lika bra att förtränga det och vara glad istället....men det är ju då det kan komma sånna här dagar då man inte vill göra nått.. då man bara mår crap över att  det inte har blivit som man hade tänkt sig...
Saken blir inte lättare när man har svåra problem med att formulera sig på ett sätt så att man blir förstådd....

Ne denna månad började inte bra... vill ha tillbaka den där känsla jag hade i lördags, då jag fick det där messet som gjorde att jag blev alldeles varm i hjärtat...

Nu är det handling som gäller och jag har ingen aning om vad jag ska köpa... tycker typ inte om mat längre