2 dagar kvar..

Sommaren är verkligen här. Och vi får då fan hoppas att Skell börjar leverera då jag kommer hem! Varma sommarkvällar är det bästa som finns.
Börjar faktiskt längta hem nu, längtar efter er fina vänner! O ida som bara blir hemma drygt två veckor tillsammans med mig..lek varje dag typ?:)

Aja. Imorgon drar jag till min kuse o paapi iaf. Vi ska sola hänga å bara ha det gött i två dagar innan jag tar mitt pick o pack å drar hemåt.

Ses snart då!




Just nu har vi runt 20 grader varmt ute! soooftish

"Görka i körka"

Min midsommar hade inte kunnat vara bättre.

Jag började dagen med att åka till Axelsberg och tjejerna för att sola, BADA och äta lunch nere vid hamnen :)
Några timmar senare bestämde vi oss för att gå in och göra oss fina inför kvällen. 6 midsommarsnygga tjejer senare gick vi ner till hamnen igen, men denna gången satte vi oss på hällerna. Strålande sol hela kvällen!
Vi lekte världens roligaste öl-lek haha :) Den ska vi leka fler gånger :P
Till middag hade Elin och Mika fixat grillspett, goo sallad, bröd och fantastisk efterrätt!
En hel del vin o massa surr senare så begav vi oss in till Gamla Stan för att besöka en annan fest, men som så många gånger förr så ställer man sig alltid frågan " varför åkte vi hit egentligen, vi skull ha stannat kvar". Visst det var trevligt, men vi hade haft minst lika trevligt om vi hade varit kvar i axelsberg(om inte lite trevligare) men men en kanonkväll blev det iaf! Fina vänner kan man inte få för mycket av!

Nu måste jag börja packa. Men jag orkar egentligen inte haha. Lär väl vara upp hela natten och packa.
3 dagar kvar.




















Tack för en klockren midsommar:)

5 dagar

Gårdagen bestod av strålande väder hela dagen. Till middag lagade "vi" en jättegod trerättersmiddag som vi bjöd vår käre kombo Daniel på. 5 havsörnar av 5 möjliga. Detta bliir la svårslaget hehe.
Eftesom det var Emmas sista kväll i Storstan(för den här gången) så åkte vi till Medis runt tiotiden o satt oss på en uteservering o drack ett glas rött och surrade som bara vi kan. (Saknar dig redan.. tur att vi träffas på ondag haha) Runt midnatt bestämde stället för att stänga uteserveringen så vi gick en sväng på söder o gamla stan. Vi hade en riktig sommarkväll igår. Varmt och skönt.
Runt tresnåret hade Emma nästan packat klart, jag hade sett några avsnitt av SATC plus att vi var sådär lite lagomt trötta efter en lååång dag..då bestämde vi oss att det var dags för sömn eftersom vi skulle åka in till stan vid 10.
Gick sådär haha. Men vi känner oss själva rätt bra och var iväg till stan en timme senare,runt 11. Tog lite extra lång tid in till stan pga all packning. Jag gruvar mig inför söndag då jag ska släpa med mina grejer enda till någerstnågerst :)
Men före tolv satt vi vid ett av våra favvofik och väntade ivrigt på Daniel som skulle möta upp oss för en "sista" lunch tillsammans med oss..
Saknar redan livet i Storstan :) Men Skell känns mer och mer lockande, jag har många fina där hemma som jag längtar så mycket efter:)

5 dagar återstår alltså. Imorgon väntar en trevlig heldag och kväll tillsammans med fyra ,kanske fem, härliga tjejer :)
Vi ska bada,sola, leka, äta och ha det sååå gött :) Bara en sak som fattas o det är Emma. Men vi tar igen det sen i augusti.
Sen blir det dygnspass på söndag o på måndag åker jag till NågerstNågerst och ska träffa finaste PAPPA som är och hjälper min kusin o fru i deras sommarstuga! Kommer bli kanon. Vi ska även ha närmare 30 grader varmt till veckan så då blir det att steka :)

Jag måste även få berätta att jag har blivit tilldelad ett nytt jobb som assistent:

Uppdragsgivare: Ida Eriksson
Arbetsplats: Oklart
Arbetstider: 150%
Lön: -
Arbetsuppgifter: Hemlighetsstämplat

Nu kör vi :)


Dags att stänga av datorn och försöka få lite sömn inför imorgon.
En stor kram skickar jag till Emma( vi ger alltid varandra godnattkramar) o tack återigen för dom fina blommorna och skrubbhandsken hehe du är för rar.

Gonatt.








!

Återkommer imorgon :)
haft en superbra onsdag. Trerätters o allt!


Sol, Slott och Mikas dag.

Vilken härlig tisdag i Stockholm! Under dagen åkte jag o Emma till Tyresö slott. Otroligt vackert ställe med fina gräsytor, vatten, klippor och ett slott såklart.
Några bilder kommer imorgon.
Senare på kvällen åkte vi till Elin och Mika i Axelsberg för att fira Mikas födelsedag lite:) Vi satt vid vattnet i kvällssolen och hade det riktigt riktigt mysigt, A-S och Lovisa var även dom där.
Vi planerade lite inför fredag o jag känner redan nu hur kul vi kommer att ha :) Sol,bad,mys, god mat o sen mat (igen) o vin, kubb o bad igen o mat.
Längtar!
Men imorgon tar vi förväl av finaste Emma. Blir tomt utan dig dom sista dagarna..inge kul.

Aja jag återkommer imorgon med lite bilder

Gonatt!


Glad!


Erica kommer hem till Skellefteå i sommar:) Vilka roliga veckor vi ska ha! Bo i båten varför inte säger jag:P
Men vi börjar med Eclipse:)

--

Idag har tvätt och städning stått på schemat. Emma har varit på besök i Handen hos en mycket fåordig doktor. Han sa egentligen ingenting  vettigt allt, men som tur var fick Emma med sig lite starkare tabletter till sin stackars rygg om inte är som den ska..
Jag tror dock att promenaden och vår intensiva fotbollsträning gjorde susen :) För lite bättre tror jag det blev nu ikväll ? :)

Under eftermiddagen o kvällen  har vi  följt fotbollen. Portugal är lite extra kul att kolla på när dom har en riktig pärla med i laget, vi sa det redan 2006 men han är riktigt braaaa  , Cristiano Ronaldo!  Vad mer finns det att tillägga?  Gillar även att dom vann med 7-0 :)

--

Nu måste jag försöka sova eftersom jag endast sov 4 h förra natten så kan jag behöva lite sömn.

Go o glad kexchoklad.

/ Ingo





 


Sol i sinne jag har förbaskat bra minne!

Fredagen bestod av en trevlig kväll med fina damer och två, även dom fina, herrar! Vi drack lite vin och hade det bara allmänt roligt:)
Fick även åka förbi elin o mika en sväng för att busa lite med elin som hade åkt hem för att sova hehe:)

Lördagen bestod av kärlek-bröllop och jobb! O vilket underbart bröllop,tal och väder, regn i övriga landet förutom just här! Jag måste erkänna att jag blev lite kär igår, Carl-Philip vilken pärla han är!  (Resten av syskonen Bernadotte är inte heller så fula. )

Idag var tanken att jag skulle hinna ut till arlanda för att träffa Jojje, men tiden räckte inte till så vi får träffas om några veckor istället!

Om drygt en vecka är jag hemma i skell igen..hoppas på roliga veckor.
Jag ser dock framemot hösten o allt vad den kommer att innehålla. Resor, maskerad, nya jobb(?),kanske lite plugg? o mycket mycket mer :)
Men först tar vi sommaren o vad jag vill ha en fin sommar. Jag vill sola och bada. Gå i shorts och klänning, sitta ute hela kvällarna(utan mygg) i bara t-shirt. Spela volleyboll o minigolf, åka båt med Erica o träffa fina vänner.
Ladda nu för en rolig sommar.

En stor kram skickar jag hem till Emma som har jätteont i sin rygg idag. Imorgon ska jag ta hand om dig tjoppa! Du måste ju bli bra.







Vad skulle jag göra utan dig:)


Love 2010

Jag känner mig lite extra kär idag. Om det beror på det fantastiska bröllopet eller inte så känns allt riktigt bra idag:)
Det känns dock lite trist att allt är över. Det har varit två jätteroliga veckor med jättebra uppträdande och dylikt.
Men men
Skriver mer imorgon :P


I torsdags var som sagt jag o Emma i kungsan.




Salem al Fakir på Skeppsbron





vampyr-emma




NAKET

Kommentarer? nee jag får aldrig sånna . fyy på er1
hehe

jag skriver imorgon, men min fredag har lätt varit den bästa på länge:)
stor kram till niklas som är i konstigt land:) Gillar dock att man får svar direkt på sms :p

NAKET


ps bilder imorgon=))

var förövrigt förbi elin o mika men bara en stannade kvar:P

Älskar livet i storstan

Att jag och Emma är ledig tillsammans i tre hela dagar hör inte till vanligheterna.
Igår hade vi en heldag med viktiga samtal, Ikea och Barkabys quality outlet där vi fyndade skor, en film-bok-spel  o sen en del på Ikea, så nu har vi lite extra fint här hemma när Niklas kommer tillbaka från sin resa i Malaysia :)

Roligaste och kanske mest otippade grej hände på vägen hem från Barkaby. Marta Karlsson vår föredetta klasskamrat hoppade på samma pendeltåg exakt samma vagn och hamnade brevid oss! Sjukt otippat men extremt kul. Vi pratade om dittan och dattan o kom fram till att klassen borde styra upp en liten sommarfest eller dylikt eftersom det var hela fem år sen vi tog studenten, får se om någon (antagligen VI vanliga) får försöka (som så många andra år) styra ihop något. Men kul vore det.


Idag har vi hunnit med att storhandla, haft picknick,lapat sol och spelat yatzy (jag vann). Vi har även hunnit med att träna, träningsvärken har inte varit nådig sen i måndags då vi körde skivstång för första gången på flera månader!, men vi fixade träningen galant! Vi har sett ut som två gamla getter i två dagar o imorgon lär det säkert vara värre! haha men som tur är har vi varandra.
Till middag lagade vi en jättegod köttfärssås och mammas favorit lassagne så nu har vi mat för några dagar. Nu ikväll har vi sett lite fotboll och en hel del SATC...

Imorgon blir det Sveriges största möhippa i Kungsan :) Men på dan är det nog dags för Grönan? :)
Älskar livet i storstan!

Jag måste även säga att jag blev riktigt glad idag när jag fick höra att Erica(FÖRHOPPNINGSVIS) gör Skelletown osäkert i sommar. Jag hoppas verkligen att det blir av. Vi kommer att ha så mycke skoj!
Pricken över i:et vore även om Jojje kommer hem!
Håller alla tummar och tår som jag  bara kan.



Jagoch Emma hade ju tänkte börja
tjäna pengar på bloggen o tydligen är det detta som gäller!?
En "klassisk" Dagens  i Barkaby haha ;)




Stekarna

Nu ska jag försöka sova. Jag har väl alltid varit en nattsuddare men nu börjar det nästan bli lite extremt. Jag sover inte ens länge på mornarna?
Aja
Godnatt från Granängs.

xoxo

mammas dag idag!

Idag vill jag skicka den största födelsedagskramen till  min fina mami som fyller år idag:)
Grattis mamsen!
Tyvärr är jag ej hemma och kan fira dig idag, tur att du redan har fått en present o mer kommer !




Kort och spetsig

Inflyttningsfesten igår blev en stor succé! Bålen gjorde sitt om jag säger så :)
En fantastiskt rolig kväll med underbara människor! Vi lekte lekar, snackade, drack alko o hade riktigt riktigt kul.
Klockan 05.00 gick hade samtliga gått i säng för att sova(o kanske annat för vissa:P haha) Vi fick fyra övernattningsgäster varav jag fick en, Elin :) jag är så glad att du har flyttat hit gumman vi ska ha så mycket skoj!
Ballongleken gjorde även den stor succé. När sista sexställningen "Raktinimuttan" skulle gå av stapeln brast i stort sett alla i skratt. Herr Andersson och Anna försökte verkligen med allt, dom fick jucka och jucka men inget händae o så kan det ju verkligen gå ibland:P
Uttryck som "kort och spetsig" blev en stor snackis senare på kvällen.
Jag vill tacka alla som var med och gjorde denna helg till en av dom absolut bästa:)

Idag söndag har vi bara haft en skön hemmadag med bakishäng,mys och fotboll. Jag har kommit fram till att jag inte vill åka hem, inte än iaf..kommer att längta tillbaka hit ju :)

Till sist vill jag skicka en stor kram till Elin som börja som aspirant imorgon, lycka till vännen.















Några kort från igår:) Nu ska jag sova, rätt trött idag hehe!

Imorgon blir det att ta tag i träningen igen, har slappat nog nu. Först lite simning o sen skivstång med Emma

Sov gott!

/Zingo

EmmaIngo-kväll

Efter en konstig natt med "Lennart" spökandes blev det inte mycket sömn. Men trots det har jag varit pigg och glad hela dagen!
Dagen började med lite tvätt,städd och dylikt. Sen begav sig jag o Emma in till stan för att ha en "EMMAINGO"kväll.´Den började med att Emma blev fin i håret, under tiden gick jag bland annat och inhandlade lite energi bestående av två bananer .Påväg till Hemköp, alltså inne i åhléns huset, såg jag en stor folksamling(samtliga tjejer/damer) stående runt en tjoppe som pratade "utländska". Jag var bara tvungen att gå dit och kika å där stod en riktigt, riktigt  gay kille självklart amerikan som sminkade en tjej medan han samtidigt tjoade o stojade runt o snackade smink o med Laila Bagge :) Han var ett sånt energiknippe som man bara vill ta med sig hem och ta fram då man behöver lite peppning:P Han pratade även om ett nytt smink, såg typ riktigt bra ut, iaf läppglanset..kommer självklart inte ihåg namnet men ajg tror faktistk att Laila bagge har något med saken att göra, jag fick dom vibbarna.
Intresserklubben antecknar jag vet, men bara en liten rolig parantes på vad jag fick göra under dom två timmarna Emma-gumman satt och blev fantastiskt fin i håret:)
Efter det drog vi oss till Kistagallerian. Har aldrig varit där faktiskt, jag blev riktigt positivt överreaskad. Vi var dock inte ute i så god tid, hann knappt gå in i en femtedel av alla affärer men vi får dra dit i veckan gumman! Efter det begav vi oss till Kungsträdgården där dom har ställt upp flera mat och dryck- tält plus en stor scen. Kändes som vi var på ett stort "Matfesten" men utan "Ständut black" som stod för underhållningen. Ikväll befann sig bland annat Taktida och några till, som vi missade, o självlaste Carola. Carola är tammeklan riktigt duktig! Måtte hon vara hemsk på att prata men sjunga och uppträda det kan hon!
Sen blev det massa surr och en glas rött! Tack gumman! Ihelgen är det vår helg!



Nu måste jag försöka sova. Imorgon blir det en tidigt morgon. Vi har en heldel att stå i innan gästerna kommer och gästar Granängsringen:)

Sov gott världen!



Tre söta :)


Klump i magen

Gillar inte att ni i Skell har finare väder än oss idag. Tummen ner för det haha.

Varför ska vissa saker kännas så hopplösa ibland? Gillar inte klumpen i magen..

Jag gillar dock att det är fredag. Bara att gilla läget och ha en riktigt kul helg istället!

 


I never thought that I'd fall apart
The way that I am tonight
And now I'm in pieces

I sit around wasting my time
On a bed that's too big for me now
I can't pretend now that

Last night, somehow, feels likes a lifetime ago
Somehow, this time, I'm ripping apart

So hearing your voice on the phone
It makes me feel like I'm further from home
Ooohh, I miss how it feels when we touch
Just like a papercut

The little things hurt so much....








"Lubba till bussen"

Veckan ,än så länge, har varit sååå bra! Fyra riktigt bra dagar med min fina mamma, jag har verkligen den bästa, vi har shoppat, varit på slottet, Storkyrkan, Stadshuset, druckit och ätit gott, myst, sprungit på stan, myst i Gamla Stan, umgåtts med vår fina Emma, lubbat till bussar o mycket mycket mer!Tack mami för allt, när jag kommer hem ska jag skämma bort dig som du skämde bort mig :) puss!

Imorgon flytter ELIN hit tjoohooo! Vad kul vi ska ha vännen. På lördag firar vi med vin i Tyresö, alla är varmt välkomna :)
Elin o Mange kommer även dom till huvudstaden, vi måste träffas gumman:)
Detta kommer blir den bästa veckan på länge.

Veckan hemma i Bure/skell var inte heller dum.
Mys med Patchew, familjen, vin med fina damer, go väder, o annat! Hoppas verkligen på en bra sommar nu. Kommer dock att sakna "familjen" på Tyresö=/ Men men..

Nu ska jag försöka sova lite grann.. är på jobbet just nu o ska upp vid sju imorgon...imorogn kväll kan det bli Grönan eller kanske Kungsträdgråden för lite musik, vem vet, vädret avgör!














Såg kungen på Skansen:)

Nu måste jag sova!

/ingo


=)

Imorgon ska jag skriva ett vettigt inlägg vänner:)

Idag blir det iaf mys med mamma, ska shoppa lite mer, sola o bara ha det riktigt bra:)




För mkt nu

Mycke som händer! Fredagen var en klass för sig men det återkommer jag med sen!
O en stor kram till Elin som blivit polis tjoohoo! (bara att lägga av med alla olagligheter nu vänner mohaha)
Idag har vi varit på Skansen o sett Kungen(o gänget) carola, ola osv..riktigt nice=)
Kul med mamma på besök o imorgon får jag träffa Fröken Andersson igen! Längtar
Jag ska bli bättre på att uppdatera, mycket att stå i nu bara..
Tjaarråå

Fredagsmys

Igår blev det filmkväll med familjen o Patchew! Mysigt!

Idag har jag försökt sola men det kommer bara massa idiotiska moln hela tiden, me don´t like! Så jag får väl peppa för ikväll istället, kommer bli en mycket bra fredag känner jag :)Känns dock lite vemodigt att jag ska åka redan på söndag..=/ LÄngtar tillbaka men trivs ändå bra här :)



:)

Saknar min dator hrm..

Idag har dagen som sagt bestått av lunchdate med ElinS, alltid lika mysigt. Stötte även på AnnaT på stan! Vi måste träffas mer i helgen tjoppa! Efter det blev det fika och bäbishäng hos Marklund/Asplunds.. söta pojke :) Såklart var Olivia lika söt som vanligt ! :)
 
Hann med en middag med gubben o som tur var fick jag träffa Jacke o hans lilla vovve oxå :) Nu ikväll har jag träffat Elin igen, kollat på deras "hus" o bara pratat :)

Nu ska jag hämta bror på flyget sen blir det en familjekväll i Bure!

Imorgon lite vin med fina damer!!

BAJBAJ


:)

Onsdag i Skell/Bure och solen skiner! Idag har jag hunnit med att bli fin i håret hos Lindy, ätit lunch med Lars, Thomas, Systrarna Burström+bäbis i Johanna i Parken. Sen blev det glass i parken med Elit,  har verkligen saknat den tjoppan..! Ikväll kan det bli Olles o lyssna på Kicki som ska spela där ikväll, man måste ju njuta av det underbara vädret som Skell bjuder på idag!

Nu ska jag lägga mig i soffan en stund :)

Stort grattis till emma som har fått ett nytt jobb:) Nu är det bara min tur, må ta tag i det då jag kommer tillbaka:P

TJAARÅÅ

Tjoohooo!

Hemma i Skell mina vänner! Nu leker vi :)
Men först ska jag hämta Blackito o mysa lite med han, funderar på att ta med han till stan? Undra om det går hrm..

TJAARÅ!