Klamydiapool och bitterf*tta är två bra ord

Om jag skulle beskriva min dag, mitt humör och mina tankar under dagen som gått så skulle jag beskriva allt med ett ord BERG-OCH-DAL BANA.  Ena stunden känns det som att DAGEN som började så bra, kunde väl ändå fortsätta på samma sätt?.. att ens känslor under en och samma dag kan vara postivia och fyllda med glädje, ack vad jag hade fel... även att ens dåliga tankar kommer och går.. exakt som dom vill utan att man ens har bett om det..
Denna dag har verkligen varit den sämsta på länge.. dock med sina positiva toppar, men med tok för många dalar.......jag kan inte komma på många saker som jag ser framemot just nu... det enda jag ser framemot är vår resa, som kommer gör såå jäkla gott för mig... tre månader kvar tills vi står där redo att bege oss ut i världen... tre månader kvar på jobbet och tre månader kvar i skellhell.......

Frågan är bara om jag vill tillbaka till vardagen när jag väl e hemma igen efter 3½ månad i utlandet..?
PÅ ett sätt känns det skönt att veta att man har jobb när man kommer tillbaka.. att man kommer ha ett skönt sommarjobb.. men samtidigt inte.. vore skoj att testa på något annat.. någon annan inriktning.. men vad klan ska man jobba med? jag har verkligen ingen aning om vad jag vill prova på...

Pratade just med Embla... vilket livsnjutare!! Hon skaffar härliga jobb.. utmanade jobb som kräver lite hårda tag och att man vågar ta för sig!! Jag unnar dig allt detta  älskade vän! Tänk bara hur livet skulle ha sett ut om jag hade följt med dig den hösten.. hade jag bott kvar i oslo då? tillsammans med dig ? haha.. galet att tänka på detta vis.. men jag kan inte låta bli!! Visst vill man ändå nå mer än det här? Bo kvar i skell.. skaffa kille, hamna inom vården och bara "fastna" här , utan att göra något spännade med ens liv?
Jag är bar 22 år, fine jag är rätt ung.. men ändå... jag vill samtidigt hinna med att skaffa mig en utbildning.. skaffa barn innan jag är för GAMMAL... vilka i-landsproblem man har....... vi har det inte enkelt..

och erica bara så du vet " jag är inte bitter" =)

haha ett gott skratt har dock aldrig skadat.. sitter och kollar elins gamla pixbox bilder...haha va hände på napa...



Snaggg!! men jäkligt blond! me like



efter ett bad i "klamydiapoolen".. en munter ingo hahaha

aja..

imorgon blir en bra dag.. den lär då knappast bli sämre!

Peace in the middle-east


SElin BElin HElin KElin mohaha

Längtar tills det blir kväll.. jag ska bara mys hos elin och mange ikväll! blir nice! Imorgon drar jag till umeå.. bussen går vid åtta tro jag ? så man får vara uppe med tuppen imorgon me!! Imorse steg jag upp halv sju, trots att jag var ledig. Åkte och tränade sen hem igen.. skönt att träna så tidigt på morgonen, för då har man kvar heela dagen till att göra annat! =) I

Nu ska vi äta mysmiddag.. det behövs känner jag...patchew tar en powernap för att orka jobba ikväll oxå! Duktiga gubbe=) Du ska få nå fint av mig när jag okmmer hem :P

JAG LÄNGTAR TILLS JAG FÅR PRÖVA MIN NYA KAMERA wiieho.. jag vill ta undervattensbilder ! =)

puss på ida som snart e hemma! då äre tjeeejferre här kanske? eller hos  SElin tycker  tycker jag mohaha

grattis babe i förskott!! =) Får fira dig nästa helg istället=)love u!

Bajs

tjejer är fan bajs!! även jag.. alla tjejer är fan bajs! varför ska man göra allt så komplicerat ? man säger fel saker till fel tjejer och det blir ett jävla liv.. alla saker ska man nog hålla för sig själv och verkligen inte tänka högt om.. jag vet att man ska säga saker direkt till personen.. men ack.....  det är inte alltid så enkelt när man är TJEJ och komplicerad. känns rätt ball nu förövrigt..... vissa händelser har mer fakta bakom sig.. saker som jag helst inte vill gå in på... och då går automatiskt  känslor och ilska ut på andra personer som är "mindre viktiga" i de känslomässliga relationerna... så är det bara..
angående julen så kommer jag föreslå att alla får väl jobba som vi jobbar, bli väl lättast så.. inge kommer ändå att vilja jobba min natt under juldagen..

aja...  ber om ursäkt iaf. dåligt gjort.. menmen

en dålig start på veckan slutar uppenbarligen med en lika dålig, morgondagen kommer nog bli rolig, får vi hoppas.. men sen börjar jobbet om igen på måndag. PUNKT



längtar till den 2 februari!!!!!!!

95

Jag hade som sagt en jätte bra dag igår, trots tjafset om julen. Dagen började med att jag och Elin tog en lång och skön prommis i det svala vädret!
Vi hamnade tillslut hemma hos elin, vi såg Sex and the city filmen.. även snuttar ur Mamma Mia... satt och diggade mohaha...
Vi kom även på att det är oootroligt ball att kolla gamla blogg inlägg.. vi satt och kikade på både mina och hennes.. hennes var mkt roligare! haha , men det är skoj att kolla tillbaka.. på två år har det hänt en hel del faktistk!!

aja.. igår kväll blev det "simträning" med SElin .. vi simmade på rätt bra faktiskt., ungefär en timme orkade vi simma.. stefan tyckte att jag simmade bättre nu än när jag var seriös.. skön kille haha... André och några kom och badade efter ett tag så vi umgicks med dom en stund efter "träningspasset", men man blir ju så jäkla trött så ¨vi gick och bytte om före.. vi orkade ej vänta =)  Men det var nice! =) måå börja simma mer....ändå LÄTT den bästa träningen.. och den roligaste! =)

Idag har jag inte gjort så mkt .. tvättat tre tvättar, städat IGEN, pratat med eva och nu är det bestämt.. jag ska till umeå i helgen.., wie=) Men på fredag är jag din SElin :P

95 dagar kvar... lika länge som mitt nya liv ska vara =) haha på måndag ida... då gäller det på riktigt!

Nu ska jag leka med min nya kamera.. mååå ju lära mig hur den fungerar! =)




Min söta snerro! hahaha

=)

jag har haft en kanon dag idag! får berätta mer om den imorgon! nu ska jag bara chilla=)

Heeej

/ BLING

Ny kamera

Vilken knäpp natt, jag måste sluta drömma. Inatt var jag FBI agent .. inte okej.. fast samtidigt lite roligt!!

Igår blev det hockey hos bönan och sara..aik söööög! Tur att det var trevligt trots det. Vad jagär mest impad över är att Olivia kom ihåg att jag hade en bild på en "vovvov" på mobilen! ofta? haha.. så hon tog mobilen hur min ficka och sa"vovvov" så jag bläddrade fram bilden på Novak och hon blev jätte glad!! Söta flicka!

annars då.. jag är som sagt ledig i veckan.... imorse vaknade jag halv åtta och har legat i sängen tills nu.. eller ligger här fortfarande , men funderar starkt på att stiga upp, koka en gröt å fara på spinningen...men vi får se =) Blir faktiskt att simma ikväll oxå! wiie.det blir skoj ! =) Men vad ska jag och Belin hitta på idag då? Kanske stan eller prommis eller va ska vii görat? må kanske slå na en pling å höra!

Jag är fortfarande kluven över hur jag ska göra  i helgen... om jag ska stanna hemma och ta det lugnt, eller om jag ska åka till umeå...fan ett svårt val haha... kommer säkert bli jätte skoj.. men men men..  Jag har någon dag på mig iaf.

Igår köpte jag en ny kamera! Det blev en olympus eller vad klan det var för märke.. man kan bada med den, tappa ner den från 1,5 m utan att den ska ta skada.. den tål även att en 100 kg klump sätter sig på den ! Mkt bra köp.. fick den till ett bra pris, plus försäkring och minneskort som bara det kostade300 tro jag? Så jag är nöjd =)
Nu ska det tas kort i utlandet! haha äckligt med undervattenbilder!!

jag blir så fruktansvärt jävla FITT less! Jag säger fan upp mig.. jag tål inte tjafs å tjafs å åter tjafs... när man väl har bytt å allt känns bra då ska det inte firas nån jul borta å hela julschemat måste göras om!!! förra julen jobabde jag DEN julafton, DEN ANNANDAN!! JAg sa inte ett jävla pip utan jobbade på som vanligt... finns fan ingen jävla rättvisa, nu ska jag (som det är på schemat )jobba EN dagen för jul, EN JUldan.. jag vill vara ledig lika mkt som alla andra.... denna jul vill jag vara ledig juldan, alla är hemma från skola och utlandet ,  man ska träffa släkt ja det är typ den enda dan man kan träffa alla..kul....ja vi får väl se vad som sägs på mötet.... känner bara att jag blir så leess... synd bara att man inte är rik som ett troll så man kan ge bort passen... men jag må ju ha pengar oxå... resan öär ju inte billig.. aja tycker inte om när det blir så här =(........... Jävligt tur att jag är ledig i veckan.. Nu ska jag ringa Elin och höra vad hon vill hitta på.. jag måste göra nå skoj !


bajbaj

DÄK

Hur ska jag göra riktigt? Umeå är tillbaka på kartan och jag vette klan huur jag ska kunna bestämma mig.. efter helgen bestämde jag mig för att lägga det på hyllan och ha en lugn helg här hemma... men nu efter ett långt samtal med eva , så känns det 50/50... vore jävligt skoja tt hälsa på både hon och tobbe-gubben... men samtidigt skulle det va skönt att få en nykter och lugn helg... har mkt planerat helgerna framöver.. så det skulle inte skada!
Det tåls att tänka på...

annars då... jaa idag har jag iaf storstädat, det blev jätte fint =) Jag har även varit och kört step-muskel.. det är klan kuung!

gaaaaaaaah jag vill på ikea nästa fredag.! jag måste bara få maja att vilja jobba igen passet vi bytte för några vefckor sen.. det är typ den enda fredagen som duger.. må må må

nee nu ska jag prata skit med fiiffi och ida:P

DÄK

97 dagar kvar moohahah... fatta ida ! Vi kommer virra bort oss, eller bli uppäten av en haj!


jooru!

Idag är det städ och tvätt som gäller.. jag stoooorstädar verkligen! =)
Jag håller även på att ladda ner How I met you mother! =)

98 dagar kvar

Har just sett klart aa, och jag kan fortfarande inte förstå huuur jag kunde fast i denna B-iga serien! haha... brist på annat kanske?
Jag kan nämnligen inte ladda ner saker när jag är på jobbet...men imorgon när jag kommer hem vet jag exakt vad jag ska göra... ladda ner resten av säsongerna av how I met your mother, en kanon serie verkligen.. !
DÅ VET NI

Om två veckor kanske vi drar till happis för att gå på Ikea! Äääckligt.. vi har bara tre saker vi ska köpa, haha.. ska väl försöka att inte handla så mkt "onödigt "hehe.. Men jag längtar.. blir skönt att få slänga ut den gamla tvbänken, kul med nytt=) sen bara ny soffa och matta( trots att vi nyss köpt en fin matta så kommer den tyvärr inte att pass :P ) så äre bra för nu tror jag... sovrummet får se ut som det gör ett tag till.. andrej får ta tag i det när han bli arbetslös kanske hehe...just nu är det minst prioriterat.

Har dock kollat över ekonomin och det blir ingen tripp till helgen....men om några helger ska jag äntligen åka ner till min söta erro!! Suger dock att det är CP-LÅNGT och att det är  en CP-väg dit haha men det är de värt!! :P


veckan som  kommer ska bli en bra vecka har jag bestämt=) Jag ska börja mitt nya liv, I G E N, jag ska göra klart allt till stefans present, jag ska hem å mysa i bure en dag, leka med BELIN(SOM SKA HITTA PÅ NÅ BALL ATT GÖRA haha), möjligtvis en fika med helle? sen blir det bara att vara skulle jag tro, städa ska jag fan göra,, å tvätta. vara en liten hemmafru! :P

ALLT KÄNNS SÅ JÄKLA BRA JUST NU!  =)
Trots lite ångest från gårdagen....jag ville ju bara att nån skulle peppa upp andré att verkligen boka resan! haha.. jag var säkert aaasjobbig igår... men den bjuder jag på ! =)

Peace in the middle-east.......God Natt,....


98 dagar kvar...

Nykär:P

Igår var jag och andré och kollade på en  ny soffa... hittade faktistk en på mio som var exakt som vi ville ha den ! kostar kring 10 000, så den ligger ju i rätt kurs! Blir inte så mkt att lägga ut eftersom andré lär ju få kring 8 för sin så =) LÄngtar tills vi får åka och köpa den !=)
Kvällen började med mysmiddag med elin och mange.. mkt nice =) efter det blev he lite fest..jag drog till  moa på tjejfest och det var verkligen jätte trevligt! Söta helle är ju hemma och det är ju alltid lika trevligt! Blev dock lite full haha.. så jag tror att hon rog hem rätt tidigt? Tappade iaf bort henne..
annars var det väl sådär ute, kul att hänga med josse som heeela tiden sa "Du har verkligen världens bästa kille, han är så fin ..osv osv" så jag sträckte på mig och sa" Jag vet, han är verkligen den bästa" .. hehe söta gubbe!

Tacka gudarna att jag började kl 13 idag... hade verkligen inte pallat att börja nio=) MKT BRA BYTE

aja nu är det dags fför chips och dipp..plus att karn ska se snooker.... jag längtar till imorgon, d´å börjar min ledigvecka och jag ska bara roliga och vettiga grejer=)

JAG ÄR NYKÄR, IGEN!

Puss på patchew!


Bitterfitta och Fiffi Fis

höll just på att somna då jag fick en sms av Ida, "Läs min blogg". självklart gick jag in på bloggen och fick läsa en hel del roliga saker! =) Söta gumma... hoppas du haft en trevlig kvääll trots allt!
Just nu ligger jag småskrattar för mig själv, får inte väcka chipsmannen...haha...! Ida skrev världens roligaste kommentarer på mitt förra inlägg... jag dööör verkligen...

((Måste prata klart med kvinnan på msn :P))

Blir inge umeå nästa helg =( tråkigt.. vet dock om en person som ska komma hem.. i smyyyg=) wiie! Men vi hinner ju träffas efter helgen!
Ändå trist att det inte blir nån tripp, kanske får styra upp en tripp mer söder ut?? tåls att tänka på... må även kollas upp vad det kostar osv osv osv =)
Fick iaf en bra lön så jag har kanske råd hahaha-..


Puss på ida å Fiffi som tydligen har släppt en fiiiiii......s ;)haha


helle, jag ringer imorgon.. wie


längtar!

Måste bara säga att jag stoooor längtar till nästa vecka ! =)) Och ännu mer till veckan efter! ÄÄCKLIGT!!


Fredag

symbolmysteriet är löst!!
Jag var alldels nyss på lunch med tobie och eftersom han är en fd telia arbetare , visste han direkt vad "felet" var...
Jag hade tydligen lyckas pilla på nån knapp som var profilbyte.. jag hade bytt till en profil som heter Arbete eller nå sånt! =) Men då vet jag det iaf .. hehe!

Gruvar mig inför kvällen.... elin informerade mig om  att Chipsmannen har köpt mer DIPP.. jag tror seriöst att jag dör....jag vill verkligen inte......!! Men någon kväll nu under helgen är det dags, så antigen faller lotten på  mig eller maja...
jag måste även lyckas övertala honom att skippa prommisen imorgon,... annars jobbar jag ju  hela jäkla helgen!! men det ska nog gå...:P

Får se vad som sker imorgon... hade helst bara tagit det lugnt! men vi får se =)

aja....nu ska jag göra nått annat! =)

hrm

varför har jag en ny symbol på min mobil... längst upp till vänster är det en bild av tvp höghus???? vad är detta..
Belin du har ju en likadan. va klan är det frågan om hahaha

valross

haha jag tycker att vi ska börja sälja det jojje?=)haha  det kommer att bli en stoooor FAT hitt tro jag :P

aja vilken dag då.... vaknade klockan åtta imorse.. hade stora problem att få mig upp ur sängen.. men tillslut fick jag mig upp och insåg då att jag sovit lite väl länge.. fick stressa en aning, jag skulle nämligen på medarbetarsamtal med chefen och jga hade verkligen inte tid att kommer försent... vi satt och pratade i ca 1½ timme.. faktistk ett rätt givande samtal, igår kväll satt jag och dömde ut det totalt.. men nu i efterhand kan jag tycka att det är en bra grej att ha... fick mkt mer sagt än vad jag trodde.. saker jag verkligen inte skulle ha tänkt på annars..så det känns bra, fick bra omdöme oxå =) Så jag sträckte på mig och gick nöjd ut därifårn =) Efter det blev det spinning med emma.. ingen av oss var speciellt motiverade, men gjorde det bästa vi kunde...snabbt efter passet blev det att skynda sig till skolan där jag höll på att somna,, haha jag var såå jäkla trött alltså.. inte ätit lunch , och alla som känner mig väl vet att jag inte kan bete mig när jag inte fått maaatjh, som tur var att direkt efter skolan blev det fika med elin och kalina på LillaMarie.. varför är man aldrig där? världens mysigaste fik! måååste börja hänga där mer ! =) kiiiiing! =)
hrm,.. fick ett långt och efterlängtat snack med erica-gumman idag oxå.. mee like.. men att hon är tillsammans med en valross är fan inte okej :P haha! Snart ses vi babe! Då blir det mys och chill, å kanske lite viiine i Lilla Byn ÅÅÅÅREEE=) Längtar!

Dags att styra upp maaaaten... ikväll ska jag se serier och bara mysa.. jkag är sååå tlött! Om inte tobbe skulle komma förbi det vill säga.. =)

varför drömde jag att jag var med i Fångarna på fortet i natt...suspekt!

Jag ska börja lära mig "konstiga" ord....1 ord per dag kan man ju börja med?=) jag är så kass på ord att det är fan på tiden att man lär sig lite nya....


nu ska jag som sagt göra mat  SEE YAA



mee liiike... äre att bo så där på fiji?


muuums

Friterade snickers måste ju vara det senaste!! Sitter och ser Generation fett... men alltså det är inte okej.. håkke skulle dö om han såg det! haha .. Tacka gudarna att man inte bor där...

Sitter och pratar med min underbara uppblåsbara RESKOMPIS hehe... snart må vi boka flyg till stockholm.... det suger att det går så dåligt med flyg på lördagar upp hit till skelletown..  men till umeå och luleå går det.. och det funkar ju nästan lika bra.. bara att styra upp någon som hämtar oss! =) Tur att jag har en underbar pojkvän som säkert ställer upp pch hämtar oss:P

imorgon blir en fullspäckad dag.. först samtal med chefen, efter det hade jag tänkt spinna och sen skola.. efter det blire häng med belin.. efter det hade jag tänkt dra ett tränignspass igen.. om jag orkar =) sen vill jag se hockey.. men får la se ...kommer nog vara helt död, så det kanske elika bra att jag stannar hemma och bara myser =)

aja ska kolla vidare nu!

Tuffingo!!

Nu du Ida Eriksson.. det är dags nu... eller inte nu .. men om 103 dagar beger vi oss äntligen ut i (STORA) vida världen! =) G A L E T!
DEn är klan kvar lika många dagar som vi kommer att vara borta.. alltså hela 103 dagar! =) Kommer bli kanon!
Pratade med jojja igår och det är inte helt omöjligt att lilltjoppa kommer och möter upp oss under resan.. hennes datum som hon kunde sög dock ..hehe.,..så den enda möjligheten är att hon kommer och möter upp oss i bangkok innan vi drar ut på kambodja trippen... jag hoppas att du vill gums! verkligen! men som sagt du får översätta vad som stod i mailet.. jag och ida fattade rätt mkt.. ej så snygga! =)
Det är klan många som är sugna att hokka upp med oss under resans gång.... måste skynda på andrej nu med bokningen till malaysia.. kul det blir annars!! gah!

Igår var jag och andré och stoooorhandlade , sen blev det städ .. vi var dock inte så snabba.. vi åkte från maxi halv nio  och började efter det städa och dona ! haha men fint blev det ! Har många idéer  nu om hur  vi ska förnya lägenheten! kommer bli bja men lite nytt!

Elin och zandra har köpt en ny soffa.. blev typ ruggit sugen på att köra en "copycat" och köpa en likadan! Men vi får la se... har inte så mkt pengar över nu, när det mesta går till resan.. men men! man får avvara nå annat..!

Sen kom jag och hanna på idag att vi ska börja köpa trisslotter.. det är klan vår tur nu att stå där på nyhetsmorgon och skrapa triss! jag vill ha 50 000 i månaden i 25 år PEACE

Ikväll blire mysmiddag med mor , hon kommer på besök=)

Fika imorgon BELIN!Nu ska jag gå och jobba.... PARANOID CHIPSMANNEN har satt igång mohaha

pusss

Snerro

Jag hade så fruktansvärt skoj igår att det är inte klokt=)
Att få hänga men elin var otroligt ball.. älskar tjejfester.. =) Vi var väl ca 10-15 brudar hos lovisa, kuung.. synd bara att kvällen gick så himla fort!
Det där samtalet dock.. samtalet som kanske var värt det men ändå jobbigt... jaa.. vad ska man säga.. jag tro  nog ändå att det var värt den vännen? Det enda man kan göra är att försöka glömma och sen gå vidare! puss på dig!

...

haha ida eriksson.. fylleblogg är det bästa.. sluta ta bort.. me don´t like

snart ska jag terra snerro


jag jobbar ju även idag... just nuy vill jag dö.. men  när jag vaknade mådde jag bra.. pallla...jobbar bara till ett sen komme sussie.. ändå vart det... skönt attt börja ett nä'sta söndag.-.

nu ska jag gå och dö ett tag BAJBAJBAJBAJ jag gillar äppelpaj

HALLÅ JAAA

ikväll blire fest hos lovisa.. =) både hon och elin e hemma så det blir klan gööött! kul att göra nått annat=) det kommer bli en kanon kväll !! =)

MKT SNYGG BLOGG DU HAR IDA =) GODE BRA UPPSTYRT! pussen!!


snerro sluta göra en ingo och ringa ett på nätterna.. det här ska du få faaaaaaaaaan för hahah =) love u!

Chips och dipp

Har sålt lite grejer från mitt gamla rum, mor och far stod som köpare och jag fick väl en rätt bra deal!  Rätt skönt att bli av med lite "skrot" som jag ändå aldrig mer kommer att använda.. det kommer passa bättre i deras nya "gästrum".. ! Jag har iaf pengar över nu till att köpa en ny kamera, fan fan fan säger jag bara.. så onödigt att jag blev av med min gamla.. om det inte hade hänt hade jag lagt pengarna på nå mer roligt... men men.. får se vad det blir för nån.. hade kikat pånån för några veckor sen.. men jag har hittat en nu som är vattentät, den tål att man tappar ner den från 2 m höjd, den tål även tryck på 100 pannor! Typ värt... eftersom den måå ju tåla en hel del med tanke på att jag å ida sak vara ute å resa med stackarn i 3.5 månad och den lär ju vara med om både ett och annat..hahah.. nee vi får se.. minf örra klarade ändå en månad i thai.. vilket jag aldrig trodde...hheh.. men då var andré med och han har en god hand med kameror och annan elektronik =)
Jag hittar nog någon jag vill ha.. orkar inte stressa bara =)

Idag var det maxi som gällde och jag trodde inte mina ögon när Chipsmannen svängde in bland hans paradis, Chipsavdelningen, trodde att det var ett dåligt skämt, men ack där hade jag fel... chips, creme fraiche och en påse dipp blev det.... magen vred sig av ångest och jag tänkte " Jag tar livet av mig om det är chipskväll ikväll!!"  Jag hade fel.. TAAACK.. jag var inte redo för en chipskväll.. sorry... tycker dock synd om "helgpersonalen".... Goood LUCK!


Jag längtar tills jag får lära mig surfa!

Peace in the Middle-East*

Little Athol

okej ida jag har varit sämst. men jag har haft så ont i min handled:P

I tisdags då jag var på jobbet såg jag man of honor en mkt bra film må jag säga.. en sån där riktigt tjejfilm, och sånna får jag bara se när jag är själv =)
Helt klart det ballaste klippet från filmen är när dom befinner sig i skottland och träffar karlns släkt... haha jag kunde inte sluta skratta.. håkon frågade flera gånger vad som var så roligt, men de är så svårt att beskriva, det måste ses! haha =) Iaf när mostern säger " little ATHOL" och det låter som hon säger little ashole, så dör jag verkligen ! =) Måste ses .

Igår hade jag en mkt aktiv dag och kväll.. dagen bestod av träning, lunch med mor och far, plus att jag passade på att handla när jag lix åkte med dom. På kvällen blev det gooo math, sen städ tvätt å bara massa don.. hann även se nån fattig film på 6:an, som tyyp var bra, men ändå ruggit fattig.
Jag hann även bli ruggit uppjagad över att jag hade en jätte jätte gulligt liten gris som var å jävlades med mig hela kvällen:P , men på ett roligt sätt som tur var! Men ändå, jag pallar inte med att busa heeeeela tiden!! no no

Idag hade jag tänkt gå och simma... men nee ingo sov för länge! pallar inte att stressa.. men jag tror att jag ska simma imorgon isället... det är sååå gött! Fast vette klannär jag ska hinna, haha... kombi på lunchen sen, mat med emma..hrm,, aja jag löser det där!

Ihelgen är jag och andré hel lediga tillsammans! det är klan inte vanligt.. det brukar alltid vara nått... så vi ska göra massa roliga saker!

Aja nu ska jag se om det finns nå me skoj att ladda hem så jag har nått att göra ikväll, har dock börjat läsa en bok som jag hittade på jobbet.. må kanske läsa ut den ikväll,,, vi får la se!

förresten är det någon som kan styra upp min design.. jag minns fan inte hur man gjorde hahah,.. men jag har kommit o på att den ser förjävlig ut mohaha

109 dagar kvar

ida

ida jag skriver nå roligt imorgon=)
min handled gör så ont så jag kan inte skriva=( ska se nån bra film istället :P


tjooollahopps

helgen har varit kung=) på fredan var det inflyttningfest, fast det inte var det enligt sara, hos just bönan, sara och olivia! =)
Söta unge ... jag ska ta med dig hem nästa gång!
Det blev en jätte trevligt kväll med lekar uppstyrda av frede.. myye bra.. samhälls laget vann... och där var självklart jag
med :P haha nee vi var verkligen king! Ingen riktigt trodde att vi kunde vara så bra som vi var.. men det var vi!
Lördagen bestod av jobb.. jag mådde dock apa , trots att jag var så gott som nykter när jat var hemma och inte alls drack mkt under kvällen..så blev jag bakis.. jagär sämst haha.. ¨Håkke var rätt SNÄLL oxå... " du ser då inge fräsch ut idag" haha du ska ner chipsmannen!


Igår vad jag på edda och kollade lite simning=) Träffade Rosse, Steve såklart, och även Dennis! Inte igår kan jag gode lova=)
Dennis har klan barn och är tränare nu för östersund.. kul att träffas =) Nästa årblir det klan ett veteranlag? haha iallafall om jga å rosse får bestämma.. vore ändå ball!
Efter det blev he gooo math på mobacken.. mums...! Sen blev det tråkigt städ, och faktiskt lite ommöblering .. kiiing!

aja nu ska jag bli frisk så jag kan träna nått i veckan! hatar att vara hemma och vara lat! Vill ut å röra på flärret haha..

nu e det pepp med ida om resan!

tjoolllahopps

wiiehoo!!

Blev lite träning idag trots att halsen värker.... men men he gå nå över=)

Pratade just med elin, var ju bara kända som skulle till ferren iaf=) Det känns då bra!

Igår blev det iaf hockey hos Elin och Andreas, aik vann  med 5-2 ochvi kunde inte annat än att vara glada, trots att mottagningen söög och vi hackade oss genom matchen.. men men.. huvudsaken att vi hann se alla mål iaf =)

haha jag hade en sååån bra dröm inatt! Hoppas att den slår in !! Då skulle jag bli världens lyckligaste tjej i hela världen!

Ska gå å duscha nu!


Namnsdag!

idag har jag namnsdag=)

Blev så att jag jobbade natt igår oxå.. maja ville byta.. å varför inte.. värt att ha pass innestående! =) frågan är bara när jag ska be henne att jobba ?.. kanske får bli i februari, så jag får lite lön i mars? hrm det är en plan!

Igår kvllä blev det massa spel med snerro, jag var KUNG haha eller ?=) Helt sjukt vad jag längtar tillbaka vännen...nå va allt mkt bättre förr??

Dagens väder suger balle....tycker inte om regn..då får det hellre snöa.. ..men men,

vad har jag för planer idag då.. hrm.. ja ska först på skolan.. sen blir det nog hem om man inte orkar ner på stan.. jag vette klan om jag sk träna nått idag. halsen gör så förbaskat ont! Vill inte bli mer sjuk-.. men vi får se hur jag känner mig ikväll! Det är ju även hockey.. hade varit skoj att se den någerst=)

Pratade med jojja igår.. äckligt att du ska möta upp oss? Hoppas att det blir så=) får ta å planera när du kommer hem! =)
Scannade in en hel del kort igår när jag var hos mor å far! Mååå scanna in mer sen..



Två rätt nya tjejer =) hahah


BAJBAJ

Piff med en pelare mooola!

hahah vilken härlig dag!
Jag har letat efter gamla simbilder.. fyy klan så jäkla skoj det har varit. tog faktistk mer kort än vad jag trodde =)
Hittade kort från båstad-99, Ickan och Piffe, tillsammans med en massa moola( uttalas MÅÅÅLA). haha Ickan .. kallades du verkligen det gumman?
Fann även kort från italien och cypern lägret.. haha vi var inte stora, men desto biffigare och jävligt jävligt smala =) det var tider det!
Jag längtar tillbaka till dom där åren.. vi hade så fruktansvärt skoj! Varje dag hela veckan.. måndag -fredag var det slit i vår gamla plåtbalja, på helgerna var det tävling land och rike runt, vi färdades ofta med " den gula faran" haha..! Är det ingen som har kort på den ?? =)
Stefans present kommer bli kanon, sen är det bara att börja med nooonas present...vad klan ska man hitta på till honom då?
aja här kommer lite gamla godingar sen förr!


 
Båstad kort=)

     Italien lägret=)Eva och jag hade bästa platserna!
   Jag å snerro tog kort på snyggingar under SM-99, det var bättre förr =)haha  USM Lindköping 99 =)
  Träningsläger i Älvdalen, vi gjorde en egen dans hahah
 Glass i Linköping 2002 (usm)
Italienlägret-98??

Orkar inte ladda upp fler=) men skoj var det iaf!

inte okej!

haha förövrigt ida är det inte okej att du har fått mig att börja se andra avenyn...det är världens b:igaste serie=) Det är verkligen det=)) Puss på daj! Dagarna går fort nu, snart  flyttar du ju hem igen =)

grattis även till erica och lukas som har blivit med skoter :P


nu är det heroes!!

aaaajjemen!

jag känner bara så här! släpp det och gå vidare. alla vi andra har gjort det så nu är det klan dags.. ta det för vad det är ! :P Eller hur lilltjopp?=)

har just kommit hem från träningen=) jag å elin körde faktiskt på bra i gymmet! Känns att man körde det man klrde igår.. vaderna är ej goda! =) Men det är värt he =)

André fick som sagt sparken idag...=/ tråkigt.. men han har då jobb november ut. sen får i väl se vad lilltjoppe hittar på=) Jobb hittar man ju alltid.. så länge man inte är så kräsen =)

hopps denna vecka går fort =)

På fredag blir det iaf fest hos sara å fredde, andré jobbar .. men jag å elin får dra dit som två "singelbrudar" eller nått =)
He blir nog bra!

Nu är det dusch sen e det dags för jobbb!bajbaj!

skumt!

hade en mkt sjuk dröm inatt!

Vilken helg =)

Vilken kanon helg ! =)
I fredags bjöd jag och patchew mor och far på middag..kreolskgryta med "potatisplättar"(haha eller vad klan man ska kalla dom). Efter det for jag till elin och mange.. gubben var så trött så han stannade hemma  å sov =)

Lördagen då.... det blev äntligen dags för personalfest! Laddade heeela dagen! På morgonen blev det spinning sen direkt te boooolaget och förbi ica för att säga hej till elin! Efter det såg jag andrej när han spelade innebandy, vann endast med 13-1! Efter det gjorde jag mig klar och begav mig till elin! Beställade pizza via internet , fyyndigt och skönt att få det hemkört=) Efter det börjades det stooordricka=) När klockan blev åtta var äntligen alla brudar samlade!! =) Sussie med sin spprrrit, vilken sjärna! =) Vi hade en jätte kul förfest med mkt tjejsnack å även en hel del jobb =) Väl ute på krogen gjorde vi faktiskt ett tappert försök att hålla ihop alla fem! haha men det gick ju som det gick.. jag maja och sussie var nog bäst ändå=) Och även hanna, en stor applåd till dig tjoppa som var ute enda till klockan halv två! :P
Mötte även upp BELIN =) Mysgumman , alltid lika kul! En toppen kväll iaf ! =) Väntar på bilder från hanna, det blir ball =)

I söndags blev det suringar på mobacken, farmor Ingrid var oxå med.. och det är alltid lika roligt ! =) Suringar må var den bästa bakismaten e v e r  ! =)  Vi var där nästan hela kvällen , så efter det blev det myskväll bara vi två  =) Inte dumt det!

MVG + på dataprovet iaf ! Känns ju gött! Nu är det bara två prov kvar skulle jag tro,,, hoppas det går lika bra på dom!

Ikväll körde jag och elin stepmuskel, det var fan skoj! För 4 år sen proivade jag jojje och elin på samma sak, var inte alls lika skoj då !!! Men jag tror faktiskt det blir nästa måndag oxå, kul med lite variation!!  Imorgon blir det cirkelträning på gymmet.. !

ajaja...! Nu ska jag se entourage eller nå annat trevligt =) Patchew e hos sara å fredde, å kommer inte hem föränn efter hans innebandy, som slutar nångång sent ikväll-.. så jag har eeen låång kväll framföär mig med bara BRA INGO SERIER! wiiie

Min söta snerro

Försov oss imorse.. jag försov mig till träningen och andré till jobbet=) som vanligt då haha. patchew är inte het att komma i tid!! =)

Igår hade vi prov.. tror faktistk starkt på ett mvg =) Var inte så svårt.. så vi må ju hoppas ! =) Jag köpte även en ny dataväska igår! Den e verkligen jätte fín! =) Då slipper jag använda andrés jämt.

Snerro, erro, snerta.. kärt barn har många namn=) Min söta gumma.. tack så mkt för armbandet! verkligen jätte fint =)) du är för gullig!! pusspuss på dig tjoppa!

ikväll blir det god math. vi ska bjuda mor och far på middag! blir trevligt.. efter det får vi se vad man hittar på.. elin e ju hemma,,, kanske mys med henne?=).. eller kanske bio eller nå annat som inte e så krävande:P

PFERRE wiiiehooo.. men sussie duuu må ju få dig ut!RIIIING IDAG! vägrar gå ut på nå bajs ballen eller nå olles:P

122 dagar kvar

annars vette fan vad jag tycker och tänker om nånting just nu!.. jag är såå less att jobba idag...mkt som är så irriterande.. tur som klan att jag slutar snart... längtar dock tills imorgon.
annars så kan jag inte mer än att räkna ner ... den 2 februari kunde inte ha varit mer efterlängtad..... längtar efter er söta vänner.. varför bor ni inte här, jag e ju här!

en tanke skänker jag till ida som ligger och är bakis EN FREDAG! :P


LAX

Idag har det inte hänt så mkt, jag har polisanmält kameran nu iaf.. pappa kom förbi på förmiddan och lämnade mitt kvitto så jag passade på att bjuda han på frulle=) Efter det blev det träning...power och spinning! Jag blev dock helt slutkörd och somnade i 1,5 när jag kommit hem ! =) Nu är jag på jobbet som vanligt.. Chipsmannen ska äta lax idag.. finns det nå värre! Hatar att laga till den där jävla laxen, pressa potatisen och allt det andra... varför idag?? WHYY

Alla tjejer har fått ledig på lördag iaf! Och  nu är det bara att börja ladda =))         T O K  LA D D A!! heeelt galet!
Men det är några dagar kvar.. bli rnice att träffa elin i helgen oxå! Länge sen sist=)

Aja dags för bajs lax