Underbara höstdag

Underbar höstdag i Stockholm. Har under lunchen gått en sväng förbi vasaparken o sen köpt lunch! Jag gillar Vasastan. Här skulle jag kunna bo:) Nästa lägenhet blir typ här??
Gillar att vara ute o gå själv. Man får rensa skallen helt enkelt.
Gick o funderade på allt möjligt. Som när det är min tur att få hälsa på fina Jojje tillexempel..funderar om man antingen ska ta det i början av dec eller vänta till i vår då man kan sitta ute i pakerna igen:) Hrm..annars kan man ju åka dit fler gånger :)
Grejen är den att jag verkligen skulle behöva komma bort en sväng, vill ha nått att se framemot.
Jag gick även, som så många gånger förr, och funderade på framtiden. Jag vet på ett sätt vad jag har för mål, men samtidigt inte. Jag vet att jag vill lyckas inom det jag ska jobba med.. jag vill bli bäst. Frågan är bara inom vilken brasch jag vill lyckas i?
Igår beställde jag hem lite kurskataloger iallafall. Från bland annat Uppsalauniversitet o Stockholm. Kanske hittar nått där som faller mig i smaken..vem vet.

Hösten är som sagt här o imorgon ska jag försöka hitta mig ännu en go halsduk:) Jag ska även köpa mig nya strumpbyxor o nå fina sockar. Ett annat måste är en ny väska(inte köpt en väska på år å dar) även en ny höstkappa.
Vill även tillägga att jag fortfarande inte köpa mina nya träningskläder haha. Vi har en mycket effektiv tjej här.
Imorgon blir det även att börja checka av listan inför kommande Maskerad. Det är en hel del som ska fixas:)
EN annan rolig nyhet är att min fin Emma Embla Bomben Löfbom kommer till stockholm o ska närvara på lördag!! GILLAS!

Slutar snart jobbet.. tjoohoo! Då blire träning!

BAJ


Tärd

Egentligen för trött för att skriva. Dagen har varit sådär. Träningen gick bra iaf.
Ska typ sova nu.. men jag bjuder på ett rååhärligt klipp, han gjorde verkligen min kväll :)


09.19

Jag har hunnit med en hel del inatt. Varit på simtävling i Linköping men min nya klubb Täby(ingen vet vart det kom ifrån) jag hann även med att vara gravid, berätta det för alla å sen få missfall på det mest underliga sätt.
Ja som ni förstår hade jag o göra inatt. Tur att Emma ringde o väckte mig vid halv nio.

Idag ska jag som sagt hinna med o träna o även leta efter en grön klänning på myrorna. Jag hoppas verklige att jag hittar en sån jag söker.. vill bli klar med min outfit nu!

återkommer ikväll!


Höst

Helt slut efter spinningen. Imorgon har jag en massa måsten..gillar inte sånna dagar. Fast det är rätt skönt när dom är över:)

Hösten har kommit till Stockholm o jag gillar det. Tycker verkligen om hösten med alla vackra färger o den friska luften. Men vad jag gillar mest med hösten är att man får ta på sig mössan, vantar o en stor varm o skön halsduk! :)

Nu ska jag börja checka av min "To do" lista.




"Genom hela livet.."

Helgen har varit bra som vanligt :)
I lördags blev det som sagt Älska 0910 sen till Hovet för att heja(rätt ont i halsen idag efter alla hejaramsor) fram AIK till vinst! O tillslut lyckades vi ta 2 viktiga poäng :) Sjukt skoj! Fick träffa många gamla bekanta på hockeyn vilket var riktigt trevligt :) Inte varje dag man har så många fina vänner på ett o samma ställe :)
Kan inte heller smälta att vi satt på Snaps uteserving fram till elvatiden på kvällen. Me like! Sen hann vi beta av två till uteställen innan vi tillsist insåg att vi var för gamla för att vara ute o slira så sent på kvällen. Vid 6tiden imorse var jag o Emma hemma. Inte så konstigt att man varit lite trött idag :)
 
Så som ni kanske förstår har söndagen inte bjudit på speciellt mycket. Sov till ett sen lunch o lite snack med Empe innan jag åkte till jobbet igen:)
Slutar halv fem imorgon o då blir det träning! Längtar!
Till veckan måste jag även fixa klart alla grejer till maskeraden. Jag ska fixa ett halsband o en grön klänning..hrm hur ska det gå ?
Nästa helg är det ju som sagt maskeraden o då får vi besök av bland annat Patchew, Adam, Jäder, Erica o Jenny från Norr o massa folk från söder! Det kan inte bli annat än succé.

Nu blir det sömn för fröken Wahlberg.

Sov gott!





Fredag men det känns som tisdag

Tanken var god. Väckarklockan var ställd. Vi skulle åka med bussen som gick 08.05 eftersom vi både skulle hinna träna ( O SOLA) äta lunch gå på stan o kolla efter kläder till maskeraden före klockan fyra då jag var tvungen att vara på jobbet.

Klockan 07.38 får jag följande sms av Emma:

(Emma)- Är du vaken?
(Jag)-Oj Jo men jag har sovit för länge
(Emma)- jag med
(Jag)- Jag röstar på sömn till åtta
(Emma)- Haha imorron*(se slutet av inlägget)..gö det du jag  har typ fått mig upp vet inte om jag
lägger mig igen väck mig i sådana fall då du stiger upp :)

Jag kröp fort ner under täcket igen o somnade om i drygt 30 min. Emma somnade hon med o hela dagen blev förskjuten sisådär 2 h haha :)
Men vi hann. Vi hann gott o väl måste jag ändå säga.
Fick träna, äta god lunch(sushi) o prova maskeradkläder. Allt från Dolly till Snövit! Vi har nu bestämt oss vad vi ska vara o jag tror att det blir jättebra!

Imorgon ska min räddare i nöden. Mitt äpple i pajen. Min sjöstjärna i havet, komma förbi mig på jobbet med alla mina kläder o dylikt inför hockeymatchen o ÄLSKA 0910.
Du är bara för bra. Hur ska det gå den dagen vi inte bor sammen längre? Neee.. vill inte tänka på det. Nee idag vill jag tänka på OSS.
För vet du vad Emma?
Jag gillar verkligen OSS!
Jag gillar att ingen av oss orkar gå å knacka på den andras dörr tidigt på morgonen. (För det första är det så jävla kallt sen e det den där eländes trappen som skiljer oss åt. SMS är mer praktiskt :) Gillar att vi alltid har så himla roligt med varandra. Älskar att vi är så lika men ändå så olika. Gillar våra samtal. Älskar att vi börjar fylla i varandras meningar o tankar för den delen. Gillar att vi börjat träna på SATS. Men jag tokgillar verkligen Stockholm, tack för att du fick mig att flytta ner :)
Trycker på Gillar-knappen!





*Imorron: vi vet fortfarande inte vad Emma menade med det!:)


Hemma igen

Hemma i Storstan igen efter två mysiga dagar i Borlänge!

Har inte så mycket att komma med idag. Imorgon blir det att börja bestämma sig för vad man ska vara på maskeraden! :) Spännande! Vi blir ca 30-35 pers tror Nicke. Bra med folk med andra ord :)
Men först gör vi denna helg. Hockey på lördag o det känns bra eftersom "vi" vann idag med 4-1 mot MODO!

Nu GG.


World spins madly on

det var visst runt 10 000 (inte 5000 som jag skrev) personer igår under demonstrationståget. Endast!

Har just kommit hem från jobbet. Nu ska jag packa ihop lite grejer åka förbi arbetsförmedligen, köpa frimärken(glömt det nu en vecka) o sen försöka hinna med att träna innan jag åker till Borlänge!
Så jag har inte tid att sitta här mer :)
Ha en bra tisdag!



Hittade en gammal goding till låt...lyssna o njut!

Vilken bra dag! =)

Vilken kanondag jag haft idag! :) Kan nästan inte med ord beskriva hur bra dag jag har haft!
Vill inte tänka på nå tråkigt, kan inte tänka på nå tråkigt utan jag känner bara glädje idag, trots eländes valet. NE jag orkar inte lägga energi på det idag:)

Jag o min brukare var nu under kvällen in till stan för att göra diverse saker. Påväg hem åkte vi förbi kungsan för hämta upp ytterligen en person. Påväg dit hamnade vi mitt i demonstrationen mot SD. ca 5000 pers endast. Helt galet med folk! Vi blev helt chockade o stod å kikade ett tag. Har nog aldrig sett ett sånt stort demonstrationståg..tyckte att det var lite coolt ..hehe aja..

Nu blire film sen sova :)

Måste även säga att oktobermånad kommer bli hur bra som helst! Vi kommer ha fullt hus varje helg! me like! =)




En Sjukt Glad tjej i den kolsvarta natten på Fraser Island. Tur att Ida "Pannlampan" Eriksson var med:)

hihi!

Adam ringde o att han var med i tidningen idag:)  Det var alltså bilden jag vann med plus bilderna som kom tvåa-femma. Det blev ett jättebra reportage.
T.E valde ut en fin bild på mig oxå. Bra taget empe!
Kameran är iaf värd 5000 så den må ju ska vara rättbra :)Längtar tills jag får hem den!
Så trots all valhysteri så känner jag mig riktigt glad idag :)


Lite svårt att läsa vad det står men så ser det ut iaf =)

Nu träning sen jobb eftermiddagnatt sen träning igen o Borlänge!

bure

Bara några timmar kvar på jobbet innan det är dags för träning med Empe! Undrar vad vi ska hitta på att träna idag?
Till veckan hinns det nog bara med fyra pass. Fyra tuffa pass får det bli, får se hur det går :) Har självklart blivit lite förkyld så det blir väl mest troligt bara gym.

O nu mina vänner får ni ta o nappa på maskeraden! tycker att folk är lite sega på att svara.
Vill verkligen att det ska bli av.. Helgen efter blir det antingen jobb eller så får jag besök så det vore trevligt med en hejdundrandes fest:P
Men nu är det bara att bestämma sig för vad man ska vara. tips nån?

Nästa helg DIF-SAIK på hovet kommer bli en toppenkväll! Häng på alla som vill o heja fram vårt AIK!

Ni alla har säkert redan lyssnat på lilltjoppen i videon, gör det igen. När ska nån sjunga sådär för mig?=)




Pratade med emma för nån dag sen, träffade Elin igår. Mina fina tjejer. Klanen:) Det får mig att tänker tillbaka på bure tiden. nice! Vad roligt vi hade!
Blir varm i hjärtat av att tänka på att fina minnen vi har tillsammans. Alla bus!
Så idag skickar jag en stor kram till mina två Klanenmedlemmar, Bomben och CiderElin. kram!


Dance with me

Idag har jag fått träffa min fina Elin o Mange! Vi gick en sväng runt östermalm sen åt vi en god lunch i Kungsan innan dom skulle dra vidare till Djurgården o Cirkus :)
Hoppas Mange blev glatt överraskad över presenten. Biljetter till musikalen We will rock you! Dom är bara för söta med varandra :)
Mer mys när jag kommer hem vännen.. nästa helt hundra att jag kommer hem i November så då blir det att inviga mitt nya rum kanske :P Om ni har missat det har jag faktiskt ett eget rum i deras hur, eller hur var det ? hhihi:)
Vad har jag mer gjort idag? Jo jag har köpt en halsduk vantar o mössa. Behövs snart tror jag. Jag var även in på Stadium och kollade träningskläder o skor. så imorgon blir det att beställa. Har bara lite beslutsångest angående skorna..hrm.. får se vilka det blir.
Men en eller två nya sportbh:ar, ett par byxor o ett linne blir det iaf :)

--

jag hoppas att min klump i magen har försvunnit tills imorgon. Gillar ej!

--



Blir dock riktigt varm i hjärtat då jag kollar igenom alla kort som Emma tog på mig haha =)

fredagsmys!

Trots att det varit en deppig dag har den ändå varit bra. Träning o sen mys med Emma o Mika! Älskar fredagar. Vi åt gott o såg både idol och film! Mer fredagsmys åt folket.

Imorgon ska jag försöka hinna träffa Elin o Mange en liten stund före dom drar vidare till Cirkus. Nästa gång Elin får du komma hit själv så jag får rå om dig riktigt ordentligt! :)
Sen är det jobb som gäller för hela slanten. Lör 16.00- Sön 16.30 sen träning o mys med familjen!

Sov gott!


...

Jag längtar hem idag...
Men när ska jag hinna åka hem?? November! Vill hem nu!

helg=)

Som sagt dagen har bestått av fotografering, nu får vi bara vänta o se vilken bild han väljer haha =)
Idag skippade jag o Emma träningen(!) det får bli imorgon o söndag för mig o för emma blir det lördag o söndag eftersom båda jobbar ihelgen.
Nu ikväll har vi varit hos Fredde o grabbarna i Handen. Som ni alla vet blev AIK rånade på vinsten. 50-18 i skott säger en hel del. Men på lördag så spöar vi Lule så är det bara.
Vi planerade även in nästa helg. Öl o hockey på Hovet! Kommer bli hur bra som helst! :)
Men först gör vi denna helg. Imorgon blir det först jobb sen träning tillsammans med Daniel o Niklas. Sen under kvällen blir det mys o mat i Axelsberg tillsammans med Mika o Emma! FREDAGMYS på hög nivå alltså.

Nu sova!

Designen får jag fixa en annan dag. Ingen som vill göra den åt mig?=)






....



nu lunch.
skriver mer ikväll!!

ps. håller på att fixa lite med bloggen. Kom just ihåg att det fan var ett elände att göra en ny design haha menmen det blir nog bra

You belong here

Så va intervjun gjord, känner på mig att den kommer låta sådär lagomt töntig haha men det var kul att få bli intervjuad, länge sen sist! Foto ska jag o bästa kombo Emma fixa imorgon :) Jag hoppas verkligen att mamma o pappa hinner få kameran före fredageftermiddag för då kan bästa Elin ta med den till Stockholm! :) Håll tummarna! Jag vill börja fota nu :P
Imorgon ska vi även på SATS o träna sen direkt till pojkarna i Handen och se AIK ! ÄNTLIGEN!

Godnatt!


It will follow the rain

Sitter o väntar på att bli uppringd av Norran. Idag ska vi göra intervjun hihi. Igår blev det mest bara snack om allt möjligt! Ingen aning vad jag ska säga, jag ska tydligen beskriva dagen då bilden togs? Íngen vet men det blir nog bra:)
Jag kan säga att det känns skönt att jag har det att tänka på idag.. tänka på nått trevligt som gör mig glad :)
Känns som att det hade kunnat bli en annan slags dag annars..

Nu ska jag gör mig en god lunch o sätta mig o svara på mitt brev! :)
ikväll blir det träning och möte med en PT på SATS. Sen GG


JAG VANN!

Kan inte fatta att jag vann fototävlingen! Tack till alla er som röstade!! O till er som gjorde reklam för min bild hos era nära o kära! PUSS!
Har gått o småå lett (kan man låta mer norrländsk?)hela dagen, var till och med en tant på tunnelbanan som frågade mig vad jag tyckte va så roligt när jag satt o småskrattade för mig själv haha!
Så  nu mina vänner ska vi ut o fotografera! :)
Ingen vet vilken slags systemkamera jag har vunnit men vi hoppas på nån riktigt fin:)

Ikväll har vi hunnit med ett tufft spinningpass i liljeholmen sen mys hos fina Elin o Linda!

Nu sova ! :)

WIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIE!


Elit*

På tok för lite sömn inatt, dåligt med mat plus en allmänt seg dag på jobbet slutade dagen ändå på ett bra sätt.  Min käre kombo Daniel ringde och peppade upp mig på ett åka och träna ett galet boxpass, o jag är ju inte den som är den så självklart nappade jag på förslaget!
Det var sjukt skoj men  fruktansvärt jobbigt. Haha! Mer boxpass åt folket säger jag. Imorgon blir det träning med Emma, Liljeholmens anläggning står på schemat. Både av praktiska o nödvändiga  själ. Skönt att vara nära till Elin o Co eftersom vi ska dit på te o Idolkväll, sen ska Emma få jobba på Indiska i Liljeholmen på onsdag så vi ska dit å kolla upp vart det ligger :)

Nu ska jag logga ut o lägga mig o sova!:) Ikväll kommer det nog gå lättare än igår.. igår låg jag o funderade över alla resor jag har kvar o göra.  Vart jag skulle kunna tänka mig flytta o vad jag skulle vilja plugga. Låg även o funderade över alla där hemma. Saknar min familj så mycket.. måste nog hem före jul men hur ska jag hinna?
Att jag även har många fina vänner kvar där hemma gör mig inte mindre sugen att åka hem snart.. tur att några av er ska komma o hälsa på mig snart :)
vad som är svårt trots alla fina är att jag för tillfället inte känner det minsta för att flytta hem igen...nada.
Men nån dag så?

Aja

MASKERAD den 2 oktober som sagt. Vi hoppas på en trevlig tillställning :) Hur taggad som helst :)

BAJ




vackraste platsen¨någonsin?
När åker vi tillbaka Ida?=)







Klant

Inlägget jag just skrev försvann. Klant. Orka inte skriva om allt. Men helgen har varit bra som sagt.
Kvällen har spenderats med Nicke. Vi såg en gammal Maffiafilm. Mkt bra!


sitter o lyssnar på några av mina favoriter, 30 seconds to Mars. Jared Leto säger jag bara. 70-talister är giftiga.


Eller hur?

Vet ju att dom var här i mars, just innan vi hade flyttat ner..typiskt! hoppas att dom kommer hit till Stockholm snart igen:)

Sen måste jag bara säg att Engelsmän i jaktkläder inte är någon hit :P

Sov gott!




Do the dance

Vilken gårkväll :) Inflyttningsfest med några glas rött sen utgång på Patricia. Många fina vänner o mkt dans, vad mer kan man önska sig?
Blev dock inte så många timmars sömn inatt men efter x antal kaffekoppar har jag utan några som helst problem klarat mina första 15h på jobbet:P

Imorgon efter jobbet blir det film med Nicke! Ska bli skönt med en hemmakväll framför tvn!

aja nu ska jag se gårkvällens Idol.


Inflyttningsfest

Emma har åkt.. trist! Tur att du är hemma snart igen :)
Igår bestämde vi datum för maskeraden vi ska ha här på Granängsringen. Den 2 oktober är det dags!
Inbjudningar kommer snart :)

Nu ska jag ut o gå en promenix sen in till tyresöcentrum o köpa lite mat o nå gott vin. Ikväll blir det inflyttningsfest hos mina fina Axelsbergsflickor:) Blir en lugn kväll eftersom jag jobbar imorgon.

Hejraa


(:

Vilken trevlig kräftskiva vi var på igår :) Trevligt släkte det där:P Var som sagt andra gången jag åt kräftor i hela mitt liv o jag lyckades mycket bra måste jag säga. Inte alls så svårt! Vad jag gillar mest med sån typ av mat är att man sitter och äter under en läääängre tid. Vanligtvis slevar man i sig maten så fort man bara kan gärna samtidigt man ser på tv OCH läser tidningen. Vi svenskar är allt bra underliga.
--
Emma är min hela dagen, så nu ska vi in till stan o kolla nya träningskläder o skor. Vi är på G nu :) Imorgon åker Emma hem till Skellefteå några dagar.. blir väl lika tomt som vanligt.. Tur att jag jobbar i princip hela helgen plus att imorgonkväll har Axelsbergstjejerna inflyttningsfest.

Nu blir det frukost/lunch..

tjarå!




:)

Ikväll blir det träning sen kräftskiva hos Emmas pojkväns moster :) Kommer bli riktigt trevligt :)
Just nu håller jag på att skriva ut CVn tjoohoo:) så imorgon gör jag stan osäker haha.



<3


jaasi

Hemma i Stockholm igen... trist utan patchew! Roligt att träffa familjen! Men tomt.. tomt utan dig..
Distans är inget jag rekomenderar till någon..gah.. vill ha dig här nu..
Men men vi ses snart igen:)

I veckan måste jag verkligen börja söka extrajobb. Vill få in lite cash, lite ny erfarenhet..  ja nå nytt bara :)

--

har inget mer att komma med idag.

Träning imorgon tjoohoo=)



Sen vill jag bara påminna alla att rösta på min bild:P
Vill verkligen vinna!

Finalist! :)

Jag är finalist i Norrans Fototävling! =) 16 bilder av 3000 är det som har gått till final! Känner mig rätt nöjd faktiskt:P
Nu är det bara upp till alla fina där ute att hjälpa mig att vinna! :)
Man skickar ; Bästabilden 11 till 72091



Där har ni bilden =)

--

Är fortfarande i Borlänge.. Åker hem imorgon! Då blir det att he sig ut o söka jobb.. jobbar inte föränn ihelgen så det passar bra att söka extrajobb o träna! =) Gillar verkligen SATS. Bra ställe det där!


Torsdag:)

sitter på tåget påväg till patchew =) Hoppas att det blir fyra mysiga dagar! Var endast 4 veckor sen vi sågs! Hur klarade jag mig när vi var ute o reste i  drygt två månader? Kan ha berott på att jag hade jäkligt kul o att ida var med:)

Nu hoppas vi på sol i dalarna. Stockholm har levererat fint väder idag så jag hoppas att även Borlänge har lika bra:) Älskar verkligen den här tiden på året!

EMMA.

Vad jag älskar att ha emma som kombo!
Imorse tog både hon och jag sovmorron eftersom vi båda började sent idag... klockan 10.00 vaknade jag av ett sms: "Vaken ? :) /Emma" "självklart" svarade jag och några minuter senare kom emma o knackade på dörren haha.. sötnöt! Morronsnack i min enorma säng börjar typ bli standard haha! Pratade om allt o ingenting, även våra sjukt skumma drömmar. Emma drömmer om mig nästan varje natt, men det är ingen rolig Ingo hon drömmer om. Jag är mest bara sär haha. Jag däremot drömmer bara sjuka drömmar i sig. Om allt o alla. Inatt var jag på kryssning  med familjen, även morfar var med vilket var jätteroligt! Aja nog om det.
Inatt lär jag väl drömma om "Lennart" som spökar här på jobbet. Som tur är har han varit riktigt snäll dom senaste nätterna..får hoppas att det håller i sig:P

Nu blir det lite DH sen sova..imorgon drar jag som sagt till Borlänge!
Så vi hörs nån dag!

PUSS



Studenten 05 :)

Paket :)

Jenny gjorde våran dag idag!

Dagen började med att Emma fick ett konstigt avi. Eftersom Emma inte hade beställt något så  fick vi verkligen något att fundera över. Vi fick fundera under hela dagen eftersom vi inte var hemma förän vid nio o kunde hämta ut paketet.
O vilken spänning det var! När vi  äntligen fått upp det efter många om och men fick vi en trevlig överraskning!  Det var Jenny och Ante som hade skickat paketet. Det innehöll marmelad, skorpor, kakor choklad , te o annat smått o gott! Jenny hade gjort det mesta helt själv, vilken stjärna! stor kram tilll er iaf.. det gjorde våran dag :) 


Vi har även sett en zombieserie.. så emma har lite problem med att sova alldeles ensam i den stora nedervåningen..buuuuuuu!

sov gott=)







fin låt