"Med ena foten utanför"

Sol-regn-sol-regn-varmt-varmt-kallt-sol-REGN-sol? Så var vädret i Stockholm idag.

Före jobbet hann jag med att träffa ElinS o hennes två kompisar :) Vi åt lunch o gick lite på stan, jag var tyvärr tvungen att lämna henne alldeles för tidigt tur att vi ses om några dagar igen.. hade varit så kul att få en heldag+kväll men men ..

Nu är det bara 2 dagar kvar o jag längtar bara mer och mer!

Daniel har förövrigt köpt ett piano. "Jag kan inte spela så bra.." Jo tjenare, imorse vaknade jag av skönspelande musik ifrån vardagsrummet.. underbart! Nu har vi en karl som spelar piano och en som spelar gura, fy fan så surt att varken jag eller Emma är några skönsångare(Emma är självklart bättre än mig men ändå).. gillar  trots det detta skarp! Musik är livet.

Dags för sömn.

Puss*


-Äru nå?? - Joooruu!

Jag har problem med att somna inatt men jag vet egentligen inte varför? Jag är extremt trött, ska upp tidigt imorgon plus att jag lyssnar på min "chilla eller gå" lista.. känns egentligen som en rätt enkel match för en tjuvsovare som mig MEN icket..  kan dock beror på att jag ligger här och funderar.

Idag fick jag en sån där "tankeställare" som jag kan få ibland och den handlade om allt det där som den alltid brukar .........
"Jag vill verkligen göra någonting annat( syftar på jobb), jag vill resa/uppleva/se med av världen..för jag är ju bara 24 år och många år att göra saker under..
Jag älskar verkligen Stockholm. Stockholm är en stad där allting är möjligt. Jag önskar mig givetvis ett liv i ett annat land också, få lära mig ett nytt språk och kanske studera lite..jag vill samtidigt  INTE vara "FÖR GAMMAL" för allt det där andra-barnhushundvolvolivet. Men när är man egentligen för gammal?
Hela världen står bara där med öppna armar och bara väntar på mig att ta mig an den..¨När ska jag känna mig nöjd?"

hrm.

Till något trevligare:

Ikväll blev det familjemiddag (utan Nicke men plus Daniel M).. Daniel A bjöd på en underbar fredagsmiddag bestående av en fantastisk soppa med tillbehör, kan utan tvekan vänja mig vid fredagar som denna!
Efter det åkte vi in till Medis och mötte uppe Hanna Söderström, Anna-Sara, Lisa och Forre, trevlig kväll på Debazer(?) och en öl. Mys;) Blir trevligt i sommar mina vänner då vi ska göra massa annat trevligt!
Men just nu längtar jag hem till Matematikgränd- min underbara säng, mammas mat, pappas chokladbollar, Novak m.familj och mycket mycket mer..
3 dagar kvar nu


Nu måste jag försöka sova igen.. ska träffa Elin-gumman imorgon  vid lunch!


ps. checkade av tre "kändisar idag". Molle, som ville veta vart det fanns nån hiss på centralen(två tap som vi är fann den exakt samtidigt som han".
Sanna Bråding- cooooling
plus en kines man som har varit med i nån film som jag inte har nån aning om vad den heter hahah. Vet inte ens vad han heter haha, har jag nämnt Simon i "Design simon  thomas"?=) Börja bli en hel del "fattiga" men snart kommer kanske Brad hit tjoohoo:P

aja sov gott världen!
Nu går solen upp i Tyresö så bajbaj!




4 dagar kvar

Även denna torsdag har börjat närma sig ett slut. Fredag imorgon vilket innebär att Emma får besök av hennes pojkvän Daniel, jag får träffa min fina Elin, sen kommer även Hanna Söderström och våldgästar storstan så det kan nog hända att det blir lite häng imorgon. Men dagen kommer att börja med shopping-lunch-o sen middag med "familjen" det kommer bli kanon :)
Resten av helgen är det jobb som gäller. Lördag-söndag 16.00-08.00.. men sen är jag ledig i nästan två veckor tjooohoo!
Ser verkligen framemot min vecka hemma i Skell! Nu hittar vi på något bus mina vänner!

--

En del saker ska inte vara så komplicerade som vi ibland gör dom.
Nog för att jag har svårt för att bestämma mig, men ibland tar du klan priset.. ibland måste man bita i det sura äpplet och bestämma sig, vilka konsekvenser det än får.


--

Inatt blir det inga spöken, inatt ska jag drömma om dykning,surf,bintang o sol!



Peace

/ingo

Grattis gumman=)

Idag är det min finaste Susannes dag! :) 24 bast gamling heheh! Längtar till nästa vecka då jag får ge dig en riktig födelsedagskram och kanske en liten gåva :)
Jag hinner inte skriva så mycket mer nu det får bli ikväll.. måste städa mitt rum o dammsuga lägenheten.Sen hinna träna och åka till jobbet!

Måste även hälsa grattis till min bästa morbror som även han fyller år idag!


Dream on

Onsdag o mindre än en vecka kvar, tjohoo:)

Nu måste jag bara berätta om min härliga måndag. Förutom en jättekonstig händelse under måndagsnatten så var dagen klockren. Jag Emma och Gun-Britt hade beställt sol och fick det, o vilken tur då..för hur härligt var det inte att gå runt på Skansen, kolla på alla söta djur och bara känna lugnet! Att Gun-Britt sedan skämde bort oss med underbart god mat och lyxchoklad från Gamla Stan gjorde inte dan sämre. Att vi sedan blev "förföljda" av Johan Rheborg  som sprang runt i Gamla stan o fotograferade var ju trevligt hehe :) Så tack återigen mina damer för en mycket trevlig helg :)
Jag måste bara berätta om min konstiga natt,natten mot måndag. Jag befann mig på jobbet och hade somnat runt 23.00, bara ca.30-60min senare fick jag bara en känsla att nån är inne i rummet, jag kände någon gå riktigt längst sängen, med en klump i magen tände jag lampan och såklart var ingen där..men jag har aldrig varit med om nått liknande?
Berättade allt för min kollega morgonen efter och då säger han att han varit med om nått liknande plus att min brukar också har nämt det, läskigt. Men vi sa att det kanske bara "Lennart" haha får hoppas det :) Så länge det är ett snällt spöke så!

Åkte för Eriksdalsbadet igår  i vanlig ordning och tror ni inte dom hade simträning, utomhus såklart, o nå längtar man tillbaka lite grann:) jag funderar på att dra mig dit nån dag o simma lite annars får jag ta med mig baddräkten hem till Skell o dra några längder där? Nån som är sugen?=)

Men idag blir det ingen siming, idag blir det prommis o sen nån slags träning :) Sen måste jag nog vila ett tag, blev inte mycket sömn inatt på jobbet..


Tisdag!

Jag har så mycket att komma med idag men jag har inte tid att skriva :)
Men imorgon så :)

I'd rather be with you

Helgen har börjat gå mot sitt slut och jag vill bara tacka GB, Emma och Daniel(Niklas har man inte sett så mkt) för en mycket trevlig helg :)
Jag missade tyvärr Joshua Radin 2 gånger denna helg, Emma fick se han i fredags men då var jag på jobb och igår så glömde vi helt bort tiden så Sommarkrysset var bara att lägga ner, så ingen joshua denna helg men nästa gång han gästar storstan kan jag lova att jag ska se honom!

En fjuttig vecka kvar tills jag är påväg hemåt igen! Blir jobb tisdag 08.00-08.00 torsdag 16.00-08.00 sen lördag/söndag likadant plus att jag ska träffa min fina Elin nån dag:) längtar!

-
Jag tänker på er idag! Hade velat vara hos dig nu och krama om dig.. Största kramen till dig gumman!
-


Afterwork i Gamla stan




Emma o jag:)


Mor och dotter på Imperiet :)





Nu ska jag se en film eller nått å sen sova:)

Sov gott! /Flingo

Fredaaag!

Hur härligt är det inte med sommar? Jag älskar detta! Parkhäng vin och grill hade inte suttit fel idag, fick sitta ute hela eftermiddan så jag ska väl inte klaga.. men nog hade jag hellre varit ledig ikväll:) Det ska ju nämligen bli kallare till veckan, buhu, vill ha värme ju.. menmen vi får hoppas på soligt och fint när jag kommer hem istället!
Det är så många man vill träffa och hitta på saker med under dom få dagarna jag är hemma, får se hur det ska gå :)
Annars så är allt rätt bra. "Familjen" har bestämt "inflyttnings"fest, äntligen blir den av! Blir samma helg då Elin flyttar hit så det blir kul, alla som villa får självklart komma :) den 12 Juni är det dags!

Som sagt har vi fått besök av Gun-Britt idag! Ska bli trevligt att få äta god mat och dricka ett glas vin med en av våra fina mammor:)  o Snart är det din tur mamma att göra Storstan osäker, längtar! :)
O Vilken tur att Emma kom på ett sätt att lösa min tragiska helg :) TACK! Skönt att få vara ledig imorgon kväll o jobba dag istället :)

Annars vette klan om jag hr så mycket mer att komma med, lär väl säkert skriva mer ikväll.

O till dig Johanna med familj, självklart ska vi mötas upp i sommar! var så länge sen nu, längtar att få träffa Oliver, lillen som är rätt stor nu :)

Nu måste jag jobba vidare =)

BAJBAJ!



Har både pratat med Elingumman o Tobbe idag! Mycket som har hänt senaste veckan, tråkigheter. Det är så lätt att ta allt och alla förgivet.. det får man sluta med!
Stor kram till er båda fina vänner, jag tycker om er jätte mycke! :)



11 dagar kvar!

Det gick ändå helt okej att jobba igår, trodde att det skulle gå betydligt sämre :) Inte sovit så mycket men det får man ta, jag är ju ung !
Idag har jag och Emma varit duktiga på gymmet, sen har det bara blivit lite god lunch, lite sol och Glee(måste ses, "Barney" är med ). Om 2 timmar ska jag bege mig till jobbet igen, hoppas på en bra kväll!

Imorgon får vi storfrämmen av Emmas söta mamma som ska vara här i några dagar:) Vi får hoppas på fint väder bara, allt blir så mycket trevligare med lite sol! Sen hoppas vi att jag slipper jobba kväll och få jobba dag på lördag istället..skulle vara skönt att få sova hemma en natt :)

11 dagar kvar Bureå/Skellefteå :)

Jag vill även säga grattis till Elin som blivit moster idag:)



IDA: Ha en bra resa nu fina gumma så ses vi snart :)

Förövrigt två nya tjejer från 2006:)

Almost everything

Varför ska det vara så komplicerat..

6 veckor hemma i Skellet i sommar. Jag undrar verkligen hur dessa veckor kommer att se ut. Två av mina favoriter kommer ej vara hemma i sommar, trist. Tur att ni andra är kvar här hemma..men ändå...
Jag kommer att sakna stockholm eftersom det är så otroligt vackert och man kan göra så mycket mer här.
I sommar kommer jag inte heller ha något eget, blir att bo hemma i bure och kanske på mobacken..Nog för att jag älskar bure och elin o mange som kommer att befinna sig där :) Men eftersom jag ska jobba i stan kan det bli drygt..
Jag önskar mig bara en bra sommar. Hoppas.

Vad jag är mest skeptisk till är hösten, jag tror tyvärr inte att så mycket kommer att förändras, inte till det bättre iaf.. Men vad vet jag..

ne idag är det inte min bästa dag, men imorgon ska det bli bättre om jag överlever jobbet det vill säga.. sjukt nervös. Mycket att komma ihåg och viktigt att det blir rätt..men men!




tss..

Tisdag i Stockholm. Solen har börjat titta fram och jag ska ut o sätta mig på balkongen. Emma är hemma igen så nu är det som det ska. Ikväll blir det att titta på tv! :) har fan inte sett tv på evigheter haha..
Sen blir det nån form av träning.. jag är pågång nu :)

Trots en konstig magkänsla så ska nog det här bli bra..

Återkommer senare..



Fan vad kul att få surfa igen!


Brun inne!

Bra gumman haha:) Blir bara lite ego, vill ha dig för mig själv:)

Vilken måndag! Har som sagt varit ute o gått två härliga promenader, solat och bara njutit av denna underbara sommardagen!
Nu ikväll har jag bara tvättat, spelat beta med Elin-gumman o lite annat.. vi har även prellbokat ett datum då tjoppen kommer hit å hälsar på!:) Längtar!

Vill att dom här veckorna ska gå superfort! Vet dock att jag kommer att längta tillbaka hit då jag är hemma haha :) Men det ska bli kul att få träffa alla er fina!

Har förövrigt fått en hel del färg idag:) Me like!



Härliga helg

Helgen har varit kanon.
André kom hit i onsdags och åkte hem till Borlänge igår. Vi har hunnit med en hel del:

  • Bio-Robin Hood, en mycket bra film tyckte vi
  • Sommarvärme
  • Chill i Kungsträdgården och i Tessinparken
  • GLASS
  • Häng med Lukas, Anna och Markus som var på besök i storstan
  • God mat
  • Shopping
  • Kändisar(missade dock Skarsgård och Kate, typiskt)
  • Funderingar angående sommar och framtid
  • osv osv..

så en fullspäckad helg har nu gått mot sitt slut och idag är det måndag igen....suger att ingen är ledig idag och vill leka... men jag har iaf tagit mig en lång promenad runt tyrsö i det underbara vädret, nu blir det frukost och sol på balkongen.
Sen blir det jobb i sinne hela veckan.. plus nästa.. men nästa helg kommer Elin hit vilket blir kul.. tyvärr inte här för att träffa mig men vi ska nog hinna ses ändå:)

En lite pojke blev även född inatt! Grattis Sara och Fredde, längtar redan tills vi kommer hem då vi får träffa lilltjoppen!

Bara 2 veckor kvar tills jag kommer hem, längtar!

Nu är det som sagt dags för frulle och lite samtal.. måste försöka fixa min helg.. jag har idiotiska pass..hrm..




.......................................

uppdatering ikväll

Äntligen helg!

Helg i Stockholm och den kommer bli bättre än bra! :)

nu ska jag hem, andré är redan där :)


Fina damer från 2008:)



09.22

24h jobb kvar sen är det helg för Fröken Storstad! Ska bli så sjukt skoj :)
Får se vad vi ska hitta på allt mest. Anna och Lukas besöker även dom huvudstaden så vi må ju ska träffa dom, sen har jag pratat med lite fler personer som André nog skulle bli jätteglad över att få träffa, ibland är jag bara för snäll :) Hoppas det bara blir av.

Gårdagen bestod av en väldigt trött Ingo. Jag tog mig faktistk till gymmet direkt efter jobbet och gymmade på riktigt bra+löpning.. känns i kroppen idag kan jag gode lova! Men sånt gillar jag, har blivit tok för lite träning nu på senaste..... men det är ju fortfarande några veckor kvar innan man ligga och lapa sol på Sjöbo!

Både idag och igår har vi haft kanonväder här i stockholm, måtte det bara hålla i sig! Vill ha fint till helgen med. Allt blir så mycket roligare med lite sol.

Nu ska jag ringa några viktiga samtal.

Simma lugnt.



SM/ JSM/ USM-99 Halmstad/ Linköping


Flänn

I fredags var det som sagt dags för en liten "kickoff" med mina nya arbetskamrater.. Båten som tog oss runt i Stockholms skärgård var klockren, bra mat härlig stämning plus att det var otroligt vackert. Synd bara att sällskapet inte var det bästa, tyvärr. Det är verkligen fyra snälla och trevliga personer.. men uppenbarligen funkar inte alla vi ihop. Vi sa nästan ingenting under dom 4,5 h vi var där...tragiskt.. men men. Otroligt fint var det iaf..



rätt nice..


--

I lördags begav jag mig till Borlänge för att umgås med Patchew! Vi fick en riktigt mysig helg med bla flyttstäd, grill, film och lite annat! :)

--

O Nu är jag i tyresö igen.. min energinivå är på minus och jag känner ingen som helst lust att bege mig till jobbet.. kommer att jobba följande denna vecka:

Måndag: 16.00-08.30
Tisdag: 16.00- 08.30
Onsdag: 08.00-08.00

Men efter det blir jag ledig i hela 4-5 dagar om ingenting annat dyker upp.. då ska jag och andré bara göra roliga saker.. som att gå på Grönan,  se Robin Hood, shoppa, dricka vin i parken och bara vara!
Hoppas det blir gött!

O nu e det bestämt att jag kommer hem första veckan i juni ! så nu mina vänner gör vi nå trevligt=) Senare under juni har jag några dagar ledigt, då ser jag gärna att någon kommer pch besöker mig=)

Känner mig lite depp idag men det finns nog inte så mycket att göra åt saken.. att jag även ska ha mens, har råååskabbigt hår (vet fan inte om jag klarar mig i tre veckor till alltså, kommer se ut som ett riktigt tap då!) plus att jag har en mage som är helt ur fas gör klan inte min dag bättre... längtar efter er mina fina.. längtar även efter mamma o pappa..

Jag borde vara mycket gladare idag?

Hej så länge

/ Fröken Flänn


Överklassnytt

Har ingenting vettigt alls att komma med idag. Emma har åkt iväg på jobb hela helgen så jag är alldels själv hemma. Idag kommer dagen bestå av tvätt, träning och kickoff med det nya jobbet. Vi ska äta middag på en båt som ska ta oss runt i skärgården, blir nog bra :)
Imorgon beger jag mig till Borlänge för att vara där tills på måndag sen kommer han till mig på onsdag! Blir sista gången andré kan komma hit före sommaren..

..

Min kusin har fått tag i en lägenhet i Hammarbysjöstad. Den är på 40 kvadrat, 4500 :- i månaden? Funderar omjag å emma ska ta oss en titt, trivs riktigt bra här i tyresö men det är ju en bit bort?
Ska ringa Jenna imorgon!
Nu blir det däremot att ta tag i mina byten som jag vill göra! Hoppas det går vägen för då kan jag komma hem första veckan i juni plus att mamma kan komma hit veckan efter! hoppas hoppas hoppas!
Sen skulle man ha bokat in Elit, Ida (om du hinner gums) o kanske Suz om vi inte tar det i höst? Men Ni får väl komma nån vardag, inte många helger kvar :) O sen har jag min fina Erica i Åre också, hur klan ska detta gå ihop=)



Förövrigt måste jag besöka en frisör och det är omgående haha! Ser förtaskig ut i håret nu! Lindy kan du vara snäll att boka in en resa till huvudstaden ? :)



Att få somna i soffan slår klan det mesta!

Äntligen onsdag. Trött som få men jag känner taggen för imorgon då jag jobbar min sista dag denna vecka :) Ni ska veta att det är rätt tufft, men roligt, att gå från arbetslös/ledig i flera månader till att jobba i sinne. Men det är det värt :)
Idag var dock min energinivå bland dom lägsta på väldigt väldigt länge, så jag har en väldig tur att jag har världens sötaste sambo som står ut med mig. Klockrent att få jobba med henne idag också, att vi sedan struntade i träningen och stannade hemma för att somna i soffan och bara känna lugnet var verkligen någonting båda två behövde. Suttit framför  tv:n  är något jag inte gjort på länge eftersom den oftast är upptagen av våra två andra sambos , detta tv-spelande grabbar..skärpning haha :)

--

Idag på t-banan stod jag och tänkte på det här med komplimanger. Tänk vad lite en "vanlig" komplimang kan göra för just dig? din dag?ditt välbefinnande? Oavsett vem som ger den är dom viktiga. Viktigast av allt är att kunna ta åt sig av dom. Som en god vän till mig sa "Det viktigaste är att säga TACK ta åt sig UTAN att känna sig tvingad att säga detsamma, du oxå bara för att vara artig" då flyttar man genast fokus till den andra personen utan att egentligen ta åt sig av vad hon/han sa.
Jag har börjat lära mig, blivit lite bättre iaf. Den bästa komplimangen på väldigt länge fick jag bara för några dagar sen och den har verkligen gjort min vecka, speciellt nu när allt har varit lite motigt. Mer komplimanger åt folket. Ge fina komplimanger till era nära och kära, varför inte era kollegor eller personen brevid er på t-banan :)

Detta med kritik är också viktigt. Jag tror på att man ska kunna ge kritik likaväl som man ska kunna ta det. Men det handlar om att veta hur, var och när man ska ska göra det.
Att hela tiden påpeka allt negativt löser igenting. Kritik ska användas som ett redskap för att få saker och ting bättre. Får man aldrig höra att man är dålig på att göra tex korvstroganoff(kasst exempel men) så kan man aldrig bli bättre på just det. Nå klan vill då jag gör god korvstroganoff? O hur kan man veta om nån aldrig säger det?
Får man höra att man är dålig på det mesta, att allt det man gör blir fel så blir man aldrig hellre "bättre" för man har ingen aning vad "det mesta" eller "allt" innebär och kan aldrig hellre utvecklas.  Man hjälper inte på det viset.
Man ger bara personen ifråga ett kasst självförtroende och  en urkass självkänsla.
Ge kritik som hjälper inte stjälper.

Dags för sömn. Och vad jag ska sova. Fyra nätter sen jag sov i min alldeles egna säng :) skönt!




10.01

Andra eftermiddag-nattpasset  i rad och ett tredje kommer ikväll.. snark... riktigt trött idag faktiskt!
Hann nämligen inte vila så mycket igår, blev en snabbprommis o sen mötte jag upp FreddeMaja o Pelle en snabbis på stan innan jag var tvungen att ta mig till jobbet. Första passet på mitt extrajobb och det gick väl rätt bra, men är nog tur att det bara är extra.
Imorgon slutar jag sju och då ska jag hinna ta mig till Solna till mitt andra jobb för att jobba dag och ha intro med Emma-gumman! Så det blir en bra onsag.. sen blir det klan spinning eller nått gumman?

Det var snack om Grönan idag kanske? Men det verkar nog inte bli utav. Jag tar mig en promenad eller kanske en nap istället:) sen måste det handlas mat.. vi har verkligen INGENTING hemma..




Kung!


Ett bra avslut på en händelserik månad

Sista helgen i Maj och den spenderades med goda vänner, vin och solsken! Plus allt detta:

  • Emmas bästa kompis Elina var på besök 
  • Besökte en gaybar tydlig:) Bobby var såklart på plats!
  • (Sol sol sol sol sol och gröna gräsmattor!)
  • "Familjen" lyckades med en mycket trevlig fredag tillsammans, vissa vek in rätt tidigt men det straffades sig mohaha  med  lite ladyshave och en bläckpenna kan man göra underverk
  • Grill och öl i Handen hos Fredde och Amanda. Många gamla bekanta  var närvarade.
  • Film, popcorn och mys ( typ skönt att sova i soffan ?)
  • God bakismat. Fräsch pizza, inge flott här inte bara nya o fräscha ingredienser 4 pizzabagare av 5 möjliga. MUMS!
  • CECILIA LILLTHORS! Längtar redan till i juni då vi ses igen!
  • Snack..
  • Jobb.
  • Jag har funnit LIVE igen..underbart!

Tack för i helgen!













Sov gott!





tröttare än medel

Rätt trött idag.. återkommer ikväll med ett längre inlägg:) O även lite bilder från helgen..




vilken kväll!

 Säger bara ett ord :FAMILJEN! :I

Återkommer imorgon!

puss