Måndag

Helgen är varit bättre än bra ! =) Tack alla inblandade..mest tack till dig Emma! =)
jag har även flyttat hem till bure nu...känns på ett sätt rätt skönt att få sällskap igen,..men samtidigt är det trist att lämna ifrån sig lägenheten..älskar ju att bo där!
Saknar min patchew så sjuk mkt nu....förhoppningsvis ska jag ner redan september...måste kolla upp det där idag..

Ne jag har inget vettigt att skriva om idag...sorry... bara det att jag är sjuuukt trött...kan det bero på helgen som var..blev itne så mkt sömn?

aja nu ska jag jobbar i 2,5 timme till sen blir det träning! Hur klan ska jag palla det?

varför kan jag inte lägga upp en
video idag för då?Klicka på länken istället..pixie lott e typ bra!



patetisk

Jag känner mig som dag och natt....ena stunden är jag huur glad som helst... sekunden senare är jag verkligen  super deppad ......har en sån dag idag.... jag går från att vara yber peppad på livet,resan,hösten,våren ja allt! Till att tycka att allt är sämst...andré har flyttat(verkar absolut inte vara lika jobbigt för honom som för mig) folk har börjat skola igen och det känns som att man är ensam kvar...
Patetiskt? jora..men är man en känslomänniska så är man...

Vill inte ringa andré stup i kvarten heller.. idag har vi bara hörts en gång..förutom det korta samtalet jag fick för en liten stund sen......det har fan inte ens gått en vecka! Hur ska jag klara av alla dessa veckor?..... när jag sedan tänker längre fram i tiden...hur fan ska jag klara (kanske) 3,5 år!! Det går ju fan inte.....helvete oxå....
Att jag bara lyssnar på depplåtar på min spotify gör fan inte saken bättre... töntingo..


Nu börjar nedräkningen!

Kan inte fatta att vi tillslut fick tummen ur och bokade!! Vi åker den 25 oktober till bangkok där vi har våran utgångspunkt, sen får vi se vart vi tar oss i asien, en månad där å sedan en månad i australien! gaaaaaa bara två månader kvar sen åker vi!
O innan det ska jag hälsa på andré en eller två gånger,och åka  ner till stockholm för pliktverket =)
Vi kommer hem den 23 december så ni kan ju hålla tummarna att flygen inte blir  försenade för då blir det tight att hinna hem till julafton=)

Gaah vad jag längtar efter dig gubben!!


Idag har jag varit med SnutElin iaf!! Kul att få hänga en sista gång innan hon åker tillbaka till Umeå! Kommer att sakna dig din lilla rackare..

Ne nu måste jag jobba vidare....BAJ


ahah vad hände här?


jaaadaaa

Nu tandläkarn sen lååååångpromenad med Snut-Elin !

Skriver mer sen

Dot dot dot..

detta går sakta men säkert framåt...resan är nära..

saknar dock min lilla patchew....första nollningsdagen idag... dom verkar ha hur skoj som helst=) Bra att det börjar bli lite roligare babe=)

men vi ska ha minst lika skoj i helgen vi med=)

aja ska förska sova lite nu... lär väl drömma nån mardröm om filmen vi såg!=) Var förövrigt hur kul som helst att få träffa emma lina o tobbe igen..har inte blivit så mkt i sommar...tyvärr...men me så är det...suringar i bure snart?=)

BAJ

   

    


Årets surströmming i Falket!(adams stuga för en gångs skulle) andrej gör en "supergod" macka till adam haha

neee..det var visst inge bra ändå...



snart snart snart

Oh nooo

hahhaha good luck chuck!=)

Jag tror att jag ska sno med mig Novak hem till stan... jag vill ha sällskap!
Veckan verkar då bli bra, längtar till helgen=)
Har dock bestämt mig på riktigt att  ta tag i  mig själv=) Efter 6 veckors semester så har det hänt en del haha..
Det känns bra må jag säga! Nån som känner sig manad att hänga på mitt lite halv sundare liv? Man kan ju inte utesluta allt haha,,


10.30

Till alla er som var och såg Coldplay igår, jag är nåååådigt avis=) Nästa gång dom kommer til sverige kommer jag att vara där, var så säkra=)

Helgens jobb har gått hur bra som helst..trevligt att sussie stannade på jobbet enda till klockan fyra...för då fick jag o nova ligga o gosa i soffan haha:P

Idag ska jag ta tag i lägenheten igen..har haft en paus nu på två dagar..men nu e det dags igen...lika bra att få det gjort..



Men vad händer med vädret, det spricker upp! Prommis nån??

=(

Kom hem nu!!

Jag pallar inte det här.....=(




hur kommer detta att sluta..

Den här dagen som började så bra har verkligen gått och blivit den sämsta på mkt mkt länge..

Förmiddagen/lunchen bjöd på två lyckade träningspass och en mysig lunch med Elin på Öhrlings..=) Eftersom mötet med chefen blev flyttat en timme passade jag på att besöka min andra söta elin en liten stund...( får man kanske tigga sovplats hos er nån natt i höst?:D
Aja..på mötet blev inte mtk sagt.. bara det att det har blivit betydligt bättre än då vi gick på semester, vilket känns skönt=) Snart jobbfest baaaaabes!
Men som sagt.. efter en bra för-och eftermiddag så kom känslan ikapp mig.. känslan jag helst vill slippa....denna jävla ångest och illamåendet.... jag försöker hålla humöret uppe och vara glad.. men det går fan inte längre....  All denna flytt o skit går ut över allt annat..! Ingenting känns bra.... vad fan ska jag ta mig till..? Det kommer bli så jävla tomt här hemma ut dig/er....
Hoppas det vänder snart... men det har jag svårt att tro ......Hur kommer detta att sluta?




För 10 dagar sen var det sol,bad och sommar...nu e det höst igen, ett år till nästa sommar...hur länge känns inte till det?


2 dagar kvar....=(



Det e snart dags... RESA RESA RESA

Bra att jag får leka med dig på fredag gumsan... måste göra nå roligt eftersom det e dagen andré flyttar=(
Jobb dygn lördag.. typ skönt! Sen blir det en vecka full med jobb,flytt,städ o massa maaat:P

haha


3 dagar kvar

Helgen blev mer än lyckad! Tack ! Blev en mer än lyckad fest här på getberget! Tack igen! Söndagen mådde man som man förtjänade hehe... blev då människa runt middagstid.... då vi mötte upp mamma o pappa hos simon,Mp o Novak för lite pizza! Mums!
Sista gången alla träffas innan andré och simon flyttar....=/ jag och MP ska då styra upp suringar ändå =)

Ida har vi börjat städa ur lägenheten.. fy klan vad grejer man har... Det känns verkligen bajs att andré ska flytta från mig=( Bläää säger jag bara.... måste boka resa nu ida så vi har nått att se framemot!

Nästa helg e det då matfesten å det e ju alltid nått att se framemot! Få äta upp sig lite igen haha



sötnötar


namnamnamnaam..

Det var länge sen jag skrattat så mkt som jag gjorde igår! Nivån för kvällen sattes redan vid halv sex tiden när det var dags för suringar, Adam T vilken stjärna du är!
Vi lekte alltså i Adams stuga( som e granne med andres stuga  i falkan)... jag elin h o patchew stod som gäster för kvällen och det kunde inte ha blivit bättre=) Som sagt åt vi suringar-god efterrätt å lite snacks..spelade massa spel, kort ovh hade det bra sjukt skoj!
Björken dök upp efter ett litet tag (2 h efter han hade ringt)......vad ska man säga.... sjuk som vanligt =)

Ikväll ska vi ha fest här hemma...sista festen i lägenheten...imorgon ska vi börja städa ur den...fan så knäppt det känns! Jag älskar ju att bo här..med dig...gah.....
tur att jag har världens bästa föräldrar som mer än gärna(?) ser att jag bor hemma ett tag=)

Vi har fått nya förslag till en resa nu iaf... tror att jag o ida må sätta oss ner en dag å kolla upp lite grejer=)

Nu ska jag läsa lite bok.. BAJ



!!

Spinningen gjorde susen! =) Känner mig som en helt ny människa haha... vad som mer toppade min dag var tack-kortet jag fick av min söta joja! Saknar dig bara mer vännen...gah...!


blää

Blä...

vill inte till jobbet idag....vill vara hemma med andrej..

spinning nu iaf

......

Ingenting, ingenting hade förändrats på jobbet.. allting är precis som det var för 6 veckor sen...
Jag känner mig inte precis super taggad på jobba.. men jag tror att allt bli så mkt lättare då vi får tummen ur och bokar en resa!

Jag måste även börja om o träna... har verkligen legat av mig nu i sommar... men det får man=) Så ikväll blir det spinning tro jag...

9 dagar kvar  och visst ska man med så få dagar kvar tillsammans vara glada..

Ska återgå till Edward o Bella nu... sen blir det tvätt....




10 dagar kvar..

Fjuttiga 10 dagar kvar tills Andrej flyttar ner till borlänge...ball!
Fy fy fy...säger jag bara..

Vi har, trots all denna flyttångest, haft världens bästa helg! Vi började fredagen med att åka till Pite för att bada,äta,sova,mysa o bara vara med varandra ! =) Inte dumt!
På lördagen var vi i falkan o badade å solade! =) På kvällen blev det fest hos Elit, för hon fyllde 23 år! Vilken succé det blev! Hade verkligen hur skoj som helst! Krogen besökte vi i ungefär en 1h sen blev det tillbaka till Elin för korv med bröd..mums=) Men kvällen slutade inte där... utan vi fortsatte festen i Falkan. o vilken efterfest..haha folköl bad o lite naket haha!
Sjukt ball.. och så passande att vakna ute i stugan då det är 28 grader varmt och man är i stort behov av ett bad! Söndagen spenderades alltså även den i Falkan, men bad bakishäng å härligt gäng!

Vi skulle ha sovit där även inatt.. men jag har börjat om o jobbat så det gick som dåligt.. men men.. vi får göra det nästa år isället=)

Aja..Nu ska jag äta lite mat sen försöka få tag i Ida för att prata om hösten... lägenheten är snart uthyrd å jag är peppad på resa!



Japp..

Snart gummibåtar-öl-grill-party me like=)

Jag har ringt kilroy nu iaf.. hon gav oss rätt bra förslag.. nu e det bara att börja spara ihop lite pengar!



=))

Så underbart att solen är här!
DEt har blivit bad både idag och igår! myyys!
Imorgon blir det älven sen lite fest med tjejerna från jobbet(utan ida o sussie..) o kanske elit lina o ElinH! blir nog skit skoj=)

Jag har även blivit kallad till pliktverket! oh my!

Joja o Emma har även fyllt år! Grattis vänner!


Veteran ja visst

Festen hos Elin blev hur lyckad som helst! TAck tack tack! =) God mat , underbara tjejer, lite lekar å massa snack=) Inte dumt!
Idag har jag varit å spelat veteran match på Myggvalla=)haha fy fan så kung vi var.. förlorade tyvärr..men ändå en mkt stabil insatts=)
Jag måste typ börja om?

aja ska gör amig klar nu sen ner till gaffla å se lite triad wiie=)
På återseende