Onsdag

Vilken bra dag vi fick idag! Jag och emma var sjukt flummig som bara vi kan vara, kommer sakna dig den här veckan=)
VAr bra att vi fick oss för att träna innan vi träffade Lina för en go lunch på stan! Alltid lika trevligt=)

Jag har verkligen ingenting att skriva idag! haha

bjuder på en råå härlig låt istället




Tisdag del 2

Vitberget är en av få platser här i skellefte som jag inte är less att befinna mig på o vad vackert det är nu när det blivit höst! =) Mer av fina höstdagar åt folket!
Promenad där på torsdag?
Funderar även att ta mig en simtur på torsdag..får se om jag hinner..har nog ingen bil på torsdag så det lär väl bli att gå från stan till MB hodden..hrm får la se hur jag styr upp detta=)

nu ska jag se lite hockey! Inte dumt att kunna se hockey under arbetstid:P Men på lördag kan det faktiskt bli livehockey? vore jävligt skoj! En öl på det? tåls att tänka på!


(Skulle lägg in en bild som vi tog idag, men det verkar inte gå!! o varför inte det? hatar när det jävlas)


Bjuder på en annan pärla!



Tisdag

Jag har träningsvärk och jag känner enbart lycka! Så jag har längtat haha... idag ska jag och Emma ta oss till vitberget och köra lite intervallträning=) Får se hur det går! Men jag är laddad!

Annars rullar allt på som vanligt.... händer ingenting vettigt i Skelletown och jag laddar bara mer och mer för resan! Saknar andré jätte mkt idag..,. vill boka en resa till borlänge nu!

LÄngtar redan till helgens bravader, fredagen blir det mys med ida, lördagen kan bestå av ett glas vin eller två..min söta snut-Elin kommer hem till stan=)

Ne nu ska jag umgås med min moder!

BAJ underbara tisdag


söndag

Söndag

Om fyra timmar är det dags för jobb igen. Jag är rastlös och skulle behöva någon som peppade mig på träning eller promenad.. har nämligen ingen som helst motivation som helst.. behöver verkligen ta tag i träningen igen.. efter 10 dags "semester"  känner man sig jävligt urform....blää..

Magkänslan från igår sitter kvar men i en mildare grad....

Men jag hatar fortfarande att inte veta....befinner mig just nu i en jävligt luddig ljusgrå zon....svårt när man inte sitter på svaren själv...o vem vet när jag får veta något som kan få mig att se ljust på framtiden?




En månad kvar!

Då var jag hemma i stan igen då! Efter en vecka hos André i Borlänge + 3 dagar i stockholm är jag mer än nöjd!
Att fått vara på pliktverket och utföra de sista testerna kändes bra.... fick en idiot till psykolog men hade istället två bra poliser under polisintervjun.. nu är det bara att hålla tummarna på att jag tar mig in..endast 140 av 900 som fick komma till  pliktverket(ca.8000 sökande totalt) tar sig tillsist in på skolan´..så tar jag mig in ska jag vara jäkligt nöjd!

Gårdagen spenderades hos Elin o Mange...mysigt som vanligt!

Idag är det dock jobb som gäller...jobbar även extra imorgon...bra med pengar.. men jag hade helst varit ledig imorgon=)
Jag och ida har iaf städat hos H, nu är det tamme klan skärpning för alla iblandade...kan ju inte få se ut hur som helst! =) Om jag fick bestämma skulle det se ut så här jämt..städat,snygg och dammfritt!!

---

Varför måste jag lägga ner så mkt energi på saker som absolut inte spelar någon som helst roll?
vad beror det på??
Magkänslan jag har nu vill jag bli kvitt men hur?



Bild stulen av Ida-gumman!





Påväg

Nu är jag påväg till stockholm och pliktverket. Men innan det ska jag träffa freddemaja och markus för en middag:) blir trevligt! I borlänge har jag haft det helt underbart! Vi har haft det så roligt och mysigt! Hoppas jag hinner dit en till gång innan vi åker, det vill säga innan en månad :) för snart åker vi wei:)

14.08

dagen jag sett så mkt framemot, känns just nu väldigt väldigt långt bort

Morgonen började som jag trodde....inge vidare...vet inte hur jag ska försöka ändra på det faktum att morgondagen kommer med all sannolikhet kännas likadan..
Jag kan inte heller förstå hur det ska bli bättre...
Detta suger verkligen så jävla hårt....gah..nu ska jag gå på ica o handla något trevligt att äta till middag..
sen ska jag läsa ut min bok..det är fan dags snart.. har legat av mig ett bra tag nu


.....

jag är ju fan inte helt hundra ibland....men jag har så svårt att spela glad o peppad då det känns som att det kommer att sluta dåligt...

neee idag känns det inge bra....

jag vet hur det kommer att sluta ändå...o allt kommer att vara mitt fel som vanligt

GRATTIS IDA

Vilken helg...att jag var fortfarande var bakis då jag vaknade imorse var inte helt oväntat..
Vi började iaf helgen med en trevlig fest hos ida i boviken! goda drinkar, härlig sällskap, målade naglar och simon fick platt hår! Syskonen Eriksson blev även "portade" en gång var men kom sig in tillslut, vi drack shotar fast vi inte skulle och "efterfesten" med Elit o Co var topp 5!(länge sen ajg skrattade så mkt) men varför filmade ingen våra MJ moves!
Söndagen bestod av bakishäng hos elit...jag var en fattig räv som kräktes och mådde skit.. jag o ida fick oss tillslut till bure iaf för lite tacomiddag o planering av resa...det blev ingen planering..det blev en mysig söndag med lite film istället=)Tack tjoppa!

Just nu är det jobbhäng som gäller.. 3 dagar kvar nu till andrej men jag känner mig nästan lite deppad...jag vill inte att min resa dit ska ta slut..känns underbart att få träffa honom men samtiditgt tråkigt att behöva lämna han igen....=/ knäppa ja!

Idas dag idag! grattis babe!

Nu ska jag pröva äta lite mat igen... känner mig rätt hungrig faktiskt..


blää

Veckorna bara rullar på.. en vecka kvar nu till borlänge och sen är det fan inte länga kvar tills vi åker ut i vida världen!
Jag kan inte fatta det! Nog för att jag har en riktig skit dag...men tanken på att få komma bort härifårn gör mig glad=) Kommer dock att sakna mamsen o papsen(riktigt mysigt att bo hemma faktiskt) sen alla andra söta som ska vara kvar här hemma =) Men man kommer ju tillbaka!

Jag ser även framemot helgen.. imorgon ska jag vara dukig att morgonträna..efter det ska även jag få bli fin i håret! Sen blir det lunch på stan med ida och anna. wiie=)

nu må jag jobba vidare!

BAJ


blä

Ne fy fan säger jag bara!
orka vara deppad

hade en trevlig kväll med atham och lucky iaf!

Nu taggar vi igång för en trevlig helg istället..!

HALLÅJAA

Känner mig så tragisk...jag har inget kul, eller tråkigt för den delen, att skriva om...NADA

Tycker att Ida ska ta med sig lite fika imorgon så vi har något trevligt att se framemot =) Sötagumma som har bakat i typ en hel vecka om inte mer! Tänk om man kunde vara så duktig=)

Ne en halv timme kvar sen ska jag skynda mig till 360..ikväll blir det idolkväll! tjoohoo!


MÅNDAGSBARN

Hemma igen efter en lång jobbarhelg! När jag kom hem där vid två tiden började jag rensa bland mina papper....hur klan kan man spara så jävla mkt skit som jag har gjort? värt? Ne, men nu är jag äntligen klar..två pärmar med bara viktiga papper i =) Känns skönt att det är gjort!
Nästa projekt blir mina skor!

BAJBAJ har inget vettigt att skriva


Det känns bra idag ska ni veta!

Det är söndag och vi ser äntligen slutet på den här helgen. Inte för att den varit tråkig på något sätt (skönt med jobb å tjejmiddag igår, länge sen jag skrattade såååå mkt)men för imorgon är det måndag vilket innebär att det bara är 11 dagar kvar tills jag får träffa min söta andrej! =)

Igår var vi som sagt ett par tjejer och åt middag hos Emma...hade någon sett eller hört oss hade dom nog trott att vi hade haft fest med mkt alkohol men icket, vi kan vara sjuka och ha jävligt skoj ändå! =) Jag tror nästan att träningsvärken i magen beror på allt skratt  istället för  den tuffa träningen igår! =)
Att jag sedan fick sova över hos susanne och emil och inviga deras nya bäddsoffa var inte dumt det heller..sov hur gott som helst...jag är även stolt över mig själv att jag kom ihåg att sätta mobilen på ljudlöst, 3 missade samtal från andré(plus ett röstmeddelande) sen ett missat från Lukas(som befinner sig på bröllop,är det inte dags för er snart?=) Så det var tur för er att jag inte hade ljudet på, stackars ingo skulle ju upp och jobba! =) haha!

I veckan har jag en hel del planer..lunch med krisse imorgon! Blir trevligt! Hade även tänkt mig en runda på stan? Nån som ska med?
Eftersom jag jobbar dag tisdag-torsdag så blir det bara kvällsträningar...middag någon?=)
Jag och Ida ska nog även styra lite festligheter p ålördag? Sen har vi tacomiddag på söndag i bure( då vet du mor) Vi måste ju börja planera resan lite!:P

Det känns bra idag ska ni veta!





Ingo=Lisbeth Salander

Igår fick jag ett efterlängtat samtal...min söta Joja ringde från Paris!=) Vi hade så ofantligt mkt att prata om..var nämligen ett bra tag sen sist...men förhoppningsvis blir det oftare nu när jag är bosatt i Bureå!

Min dag än så länge har varit rätt bra..fick äntligen sova ut lite! Har varit så förbannat trött hela veckan(måste vara alla dagturer?) så imorse var jag värd en sovmorron! =) Vid lunch var jag och Emma duktiga och for å tränade...spinning o barbell stod på schemat..sjukt jobbigt..men det börjar kännas bra nu=) Vi är på gång :P
Jag har även hunnit med att vara förbi Marre och hämta mitt smink...är mkt nöjd över mina inköp och till vilket pris då!

Helgen består som sagt av jobb... började fyra idag(var här redan halv tre men det må ju va, alltid lika trevligt att träffa Ida) och jobbar då till imorgon...jobbar även h-passet imorogn och dygn på söndag..Så det blir en lugn helg..blir grill o chill med några trevliga damer imorgon..ska även tigga till mig en sovplats i stan tänkte jag:P

Just nu sitter jag å ser sverige-norge..vilken tragisk start?? 2-0 i baken ...iche baaaa..


Blev ruggit besviken idag....lättpåverkad  som jag är när (det kommer från dig )så har jag  börjat  fundera...Men vem ska man lita på...dig, mig själv  eller alla dom andra som är sååå positiva angående detta att jag kan inte tro att dom skulle kunna ljuga om det? hrm..



Snart är det iaf dags att se Flickan som lekte med elden! Kanske blir att se den i borlänge?
Drömde även inatt att jag var Lisbeth Salander, jag var även nära på att bli dödad..var nästan exakt som i boken..läskigt!



Babe

Någon som har en bra pepplåt att ge mig? Jag känner mig taggad nämligen!=)

Bara två veckor kvar tills jag får träffa min söta Patchew!JAG LÄNGTAR IHJÄL MIG!

Jag har fan inget att skriva idag haha..som vanligt då...förutom att jag blev stoppad av en jävligt söt polis idag, jag fick visa körkortet å blåsa..självklart gick det hur bra som helst, grejen var bara den att för det första var  jag apskabbig(åkte just från jobbet) att jag i samma veva fick en allergichock gjorde fan inte saken bättre, snor-tårar-o röda ögon...vilken babe va?
Måste ha sett ut som en stoorknarkare haha men vem vet det kanske var min blivanade kollega vem vet?

Nu bli det true blood å sen ska jag tamme klan göra mig ett fotbad...!




Äntligen!

Jag har äntligen bokat en resa till Borlänge=)) den 17 september åker jag o stannar nästan en hel veckan=) Då får jag en bra uppladdning för pliktverket=) GAH vad jag längtar!

Idag har jag som sagt hängt med ELin en liten stund.. hann även med att gå förbi marre och lindy för lite inhandling av idprodukter och bokning av färgning (EJ vackert nu)
Efter det for jag o EMma och var duktiga på 360, helt sjukt jävla jobbigt var det idag? Vart har alla muskler tagit vägen! Ingen vet!
Imorgon ska vi prova på ett nytt pass...ett liknande boxpass skulle jag tro! Blir spännande!

Nu ska jag fortsätta med mina kläder....


54 dagar kvar!

Snart åker vi Ida!=)

O spinnarn i bakgrunden åker till utlandet imorgon hon! Hoppas att ni får en underbar vecka i Turkey!