joda!

snart bär det alltså av till thailand=) men först tre dagars jobb plus en mysig tjejkväll med god mat å film=)
 såg alldeles nyss klart oth s05e08... jävligt bra..... trist att det inte blir som man vill bara =)

ajajaja.. ska typ packa=) BYE

Alla hjärtans dag !

Alla hjärtans dag idag! Själv så jobbar man så inge mys för ingo! men vi hade mysdag igår istället!

Idag har jag varit å klippt å färgat håret! blev mye bra.. känns alltid så jävla kort bara.. me det växer ju snart ut igen=))

10 dagar kvar tills värmen, solen, beachen, bungalows, dykning, fest å underbara vatten å öar!! =) å otroligt billig shopping=) här ska det handlas=)) jag längtar så mkt!!

aja ska börja bege mig till jobbet!

kram på er alla!

aj

fy klan vilken träningsvärk =) Det var jäkligt skoj men vaderna idag mår inte bra haha=)  men my bra träning!
Får se om det blir nå mer... blir nog efter thailand i sånna fall!

På torsdag e det alla hjärtans dag..! trist att jag jobbar.. me man kan ju alltid köpa nått iaf=) får mysa på fredag istället=)

utbildning idag.. blir la bra. suger dock att det e nästa måndag oxå! men men...


ingu

jag kan itne påstå att du e på min topp tio lista idag!

snart fussball=) blir kiing! kommer dock inte att orka hahaha=)

lööördag

Dag- eftermiddag- natt hos Håkke idag! Har gått bara fint... lite för mkt snooker bara... menmen.. tog med mig datorn.. så jag å den är bänkade i sängen å ser lite serier=) Ingen e ute på msn heller..alla bara festar å festar! man må ju bete sig =)

Imorgon e det som sagt dags.. ska träffa elin å träna lite fussball .. haha jag kommer inte att orka! H tyckte att jag skulle ta det lugnt så jag inte bröt nå ben haha å det e ju iofs sant !

Jag har käka mängder med godis å annat onyttigt nu två dagar.. el fan ändå sen i onsdags då vi hade knytis! haha va fan... å nu har jag även tre varningar på friskvårds.. så det går inte boka nå pass vilket suger =) ska komma lite mer i form dessa två veckor som e kvar tills vi åker=) ska trots allt i en jävla bikini! haha.. men det må ju va..

Nästa helg ska jag leka med suz... blir lite alkohol å skoj =)
 
Vad jag inte ser fram emot e just "det".. att det kan hända vilken dag som helst... blir nog att dra upp det på tal imorgon igen! palla säger jag bara..


ida e saknad

myemye bra

sista dagen med jojje,, mye trist... =( så nu dröjer det väl några månader tills nästa gång! Kanske i juni?=) ska peppa mor och far min! Paris vore inte dåligt!

ikväll blir det bara lugnt.. ska vara lugn hela helgen.. jobb hela dagen imorgon så inge fest! Men fotboll på söndag=) Elin har peppat mig mkt mkt bra=))


Bajbaj!


Elin kom hem vettja :P

Min negativa syn på tillvaron har ändrats.. =) efter ett långt gym pass.. å en otroligt underbar å snäll far blev allt mkt bätttre!! =)
Min mobil dog dock men det må ju vara ! =)

Nästa helg tycker jag att elin ska komma hem från umeå så hon kan umgås med mig! =) Bra då e de tbokat... sen fotboll på söndagen?=)

iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

image4jag sov till halv tolv idag! myemye sköönt!..

Jag är verkligen i valet å kvalet.. ska man kanske börja om med fotbollen,, då har man ju något roligt att se fram emot ? eller??=)
jaa vi får se!! ser ju rätt bra ut för bure iaf=) haha sen så spelar ju elingumman där!

ajajajaj.. men som sagt.... K*K skelle ! =)

Bleeding Love

Closed off from love
I didn't need the pain
Once or twice was enough
And it was all in vain
Time starts to pass
Before you know it you're frozen

But something happened
For the very first time with you
My heart melts into the ground
Found something true
And everyone's looking round
Thinking I'm going crazy

But I don't care what they say
I'm in love with you
They try to pull me away
But they don't know the truth
My heart's crippled by the vein
That I keep on closing
You cut me open and I

Keep bleeding
Keep, keep bleeding love

isterband och kaviar

skellhellfuckingj*vlaskitstad!

Ber om ursäkt för kommande felstavande  ord och gramatikfel i texten nedan! Klockan e halv fyra å jag har druckit lite öl haha
Efter en underbar kväll i bureå med god mat.. trevligt sällskap så skulle ingo hem till stan.. Ida och Broder e i staden.. så självklart blev det krogen för att träffa en eller båda ... det blev ida å många andra på balzac... För det första e jag frisk nu..king mådde kabbe imorse.. men inge feber längre å halsen mår bra.. så att.. men nog om det.. balzac sög som vanligt .. jag fick  mig dock en rejäl tankeställare.... jag kom verkligen fram till en hel del saker... jag kan itne vara kvar i skellhell så mkt längre till.. om det inte var för jobbet å kärleken hade jag bott någon annanstans för länge länge sen...

Vad skellhell har att erbjuda är inte mkt... ett sugande uteliv.. alla personer i denna lilla stad känner för det första allt å alla... vet allt om varandra... har legat me varenda en...haha osv... alla tränar på samma gym... aldrig något nytt ansikte någonstans..
Jag e så fruktansvärt less denna stad.. vet knappt hur jag ska orka  med sommaren och tiden innan.. sommaren brukar dock vara en lättare tid.. semester.. sol/bad/skoj... men va fan.. jag kommer bara toklängta till höst... för då e det fan dags att ta tag i livet å göra något vettigt.. antignen studera.. långt här ifrån.. eller...flytta å jobba! trivs dock som handen i hasken hos H å alla härliga arbetskollegor! Men va klan.. jag må göra något.. jag är såååååå instängd i denna lilla stad.. som inte har något vettigt att erbjuda.. inte nu iaf.. sorry elin för att jag e peppad på skell!!=)

aja... annars så vet jag itne vad jag ska tycka om att vi e som vi e hahah,,,, jag kan ju säga om du så mkt som skulle kröka ett hårstrå på någon som jag bryr mig mer om än dig så skulle du få smaka som aldrig förr haha.. (JAG ))TA INGEN SKIT!!=))

just nu lyssnar jag på missy higgins -where I stood...mkt bra låt..
kanske dock e dags att stänga ögonlocken... soffan som gäller ida goxå=).. sjuk igår.. onykter idag=)) vill ej störa babe!=) han må ju få sin skönhetsömn... ska drömma om thailand, utlandet, bad å sol.. om allt annat än skelletown..

en stor kram å puss till alla er fina underbar vänner som vet att ni betyder mkt för mig... ..

Jag vill så mkt mer .. god natt!

isterband och kvaiar är bland det äckligaste jag vet...:P

sicko

Jag hade inge större fel ... vilket känns bra! hade dock feber, rätt mkt.. så jag blev hemskickad.. med tipset..VILA+VATTEN! Så här ligger jag.. i soffan.. med min vattenflaska .. en roligare fredagkväll har man väl varit med om.. men det e lika bra att blli frisk,.. ska till bure imorgon så jag måste ju vara pigg då!!

Jag tror nästan att jag ska börja nedräkningen till resan nu..
såå..23 dagar kvar till Thailand

Ida-gumman e hemma wiie=) må ju ses!!

ajajaja ska se min film nu som jag har hyrt... den e säkert kabbe.. lyckas alltid hyra skitfilmer när jag e hemma själv!

trähäst

idag blire att besöka vårdcentralen.. hoppas jag inte har nått iaf...
ja vill ju hänga i bure imorgon ju!