Dingo!

Började jobba redan halv åtta imorse.. men det var skönt. då fick jag gå hem tidigare iaf!!.. Idag är det mkt att stå i.. måste göra allt klart innan helgen.. för på torsdag kommer vi vara bakis och inte orka städa, köpa öl eller göra nått annat vettigt =).. sen måste jag verkligen ladda för lördag, kommer bli en tung och jobbig dag.. tur att jag har världens bästa vän som ska leka med mig och H!.. ingen annan kan ju så!! du e bäst=)

längtar till lööönen.. får jag ens i närheten i vad sussie fick så kommer jag bliii råå nöjd! känns inte så dumt :P

Mysmiddag med klanen ikväll som sagt... längtar!! Embla ska bjuda på gooo math... hehe! KOmmer bli kanon tro jag.!! nu ska jag tvätta klart fönsterna... sen blire faktiskt träning.. har legat av mig ett tag nu =) må ju ta tag i det igen...!

puss på ida och emma som är hemma igen !=)) jag är såååå glad!

Ingo är lycklig=)

jag är nog världens lyckligaste tjej! =))

----------------------------------------------------------------------------------------------------------





Fina grabbar=)

Nicko!

mysdag med ida-SVART idag på stan! tack! det behövdes! =) ska leka med dig varje dag hela veckan haha säg det åt din mooor=) neeee.. vi får dela på dig!
På onsdag drar vi till bureå.. blir middag med emsan! Mums... klanen blir då åter samlad haha....  fasiken vad laddad jag är för hela veckan!! kommer bli kanon skoj jue!

Bajbajbaj

joooru!

Då är midsommarhelgen över och jag tackar och bugar för alla trevliga personer som var och firade med oss i falkan! =) var kanon trevligt.. och att peter och adam skulle komma sist i tipsrundand var väl intemer än väntat.. dock att nina och mange kom etta var en lite större överraskning! =) grattis haha =)
Lördagen blev lugn,.. blev pizza på trekronor.. sen film hos fredde och sara... ( GE MIG EN OLIVIA SÖGER JAG BARA.. kanske inte nu.. men sen ) =)...
Igår blev det Novak och övriga i bure. smörgåstårta muums.. efteråt spelade vi fotboll på sörböle.. blöött men skoj!!

Nu ska jag leka med idagumman!!! Nu ska det även laddas för festivalveckan.... ladda för att jobba lördagmorgon oxå.. ej peppad!

sunshine!!

solen är påväg!!

Ÿ

midsommar

MIDSOMMAR IDAG! Kan bli en kanonkväll.. vilket jag tror... dock suger vädret.. men efter¨några snapsar så spelar nog inte vädret någon större roll!

Vi fick våra kläder idag.. kunde självklart inte ha klänningen! Så antingen blir det självsvält i några veckor, eller beställer jag en ny!.. Det blir nog det sistnämnda! Svälta är ju jobbigt.. ska ju även dricka öl hela sommarn! Nja jag slopar det förslaget!

Ska strax hem från jobbet! H fick jordgubbar idag! =) Jag är så snäll haha

ida e snart hemma wiie=))

puss på daj snertan


sämst

jag är gudomlig att sova med! :P
Men trots det så kommer jag och elin flytta till ryssland, då kan man iaf vara glad för sitt land ..  sverige var inte på topp idag va... har lagt ner matchen...gaaaleeeet sämst...

GÖTET OCH ÅRE! =)

Götet är givet snuttan=)  Även åre! :P ska sätta mig ner med karln och planeera åre snuttis
 Götet får bli när det finns biljetter , men I be there =) Ni e för söta bara!!

Idag har jag haft en underbar dag i solen, tillsammans med Mp Simon och sötvovven Novaaak haha .. han är underbar! =) hade rätt mkt damp men det må ju vara.,. ett par tulpaner fick rötterna uppslitna och blev rätt söndertuggade.. meen det må ju vara!.. Hundvakt snart säger jag bara! =)

Ikväll blir det att försöka övertala H att se fotboll, kommer inte gå så vidare bra, så jag får väl försöka se den på något annat sätt... tror tror faktiskt att man kan beställa hem matchen via internet och se? ska titta lite närmare på saken. man vill ju inte missa sverige och F.Ljungberg, som kanske gör sin sista landskamp på köpet, neee icke det.. det ska ses,, om det så ska hotas och mutas eller till och med köpas!!
Om dom går vidare har vi myskväll på lördag .. sugen elin?.. vet iofs att du inte kan säga nej till mig, du är som erica, ni kan inte leva utan mig :P haha nee.. men skoj vore det!

tack för skönsången  på jobbet idag ELIT!! Du e en stjärna.. BAAAAAAAAAAAAJ


sprängd

haha givetvis är det Du snerro som har den nya fina designen=)

Iallafall.. Micke e hemma igen och människan har inte ringt mig=) han  förtjänar ett kok stryk!! neee men vi må ju hänga tjopppe!!

Kan inte fatta att Juni månad snart är slut, två sommardagar har vi haft och inte kan man säga att man har så mkt sommarkänslor?.. men nästa vecka under festivalen kanske det blir la bättre?=) Får la hoppas på det va! 
 Börjar jobba kl 16 idag! Fan så skönt att slippa jobba dygn.. måste gäöra om schemat brudar.. det är dags att lägga ner dygnspassen=).

Annars då.. jaa jag ´legat vaken sedan andre åkte till jobbet.. har såå jävla mkt träningsvärk i benen och ryggen är helt sprängd! Synd om ingo... så jag ligger och ser lite film på datorn =) Skönt! Är tydligen kanon väder ute oxå? Kommer väl  strax att börja regna eller nått.. kan ju aldrig vara sol en heeel dag.. det vore ju dumt!?..

Förövrigt hoppas jag att segchefen har lyckats byta bort min lördag dag nästa vecka. då e jag ledig en heeel vecka! Vilket vore jäävligt jävligt skönt  ! =)))
Efter det är det bara två veckor kvar tills ingo går på semster! Då ska jag inte göra ett piss.. bara ta det lugnt mysa dricka lite öl kanske å bara vara!! galet!!

nu ska jag se klart min fiiiilm! sen kanske man må dra sig ut i solen.. ! Blir nog inte nå mer joggning för mig i veckan mnén man kan ju gå=)

puss och kram till min söta tjoppe!♥

jooo

Jag vill oxå ha en ny och snygg design på min blogg.. hur fan gör man?=)

aja.. just ni håller jag iaf på att ladda upp lite pix på pixbox , har varit dålig på¨det ett tag nyu.. men ska börja bättre mig ! =)  Idag är det städning och tvättning som gäller..  finns väl roligare saker att göra , men tyvärr städar inte lägenheten sig själv.. inte ens smutstvätten kan fixa sig själv.....Behave!-

snart ska jag ut och springa en sväng tro jag.. innan det börjar regna.. elin ville ju inte träna med mig idag så då får det fan va haha :P



har inte träffat patchew på flera dagar! längtar  tills ikväll!! PUSS

Ida-svart!

Hur ska man då sammanfatta helgen... !? Har varit med om en hel del under dom få dagar vi var borta..  men vad har vi då lärt oss under vår lilla semester?..jo. japaner har svårt att nå upp till fönstret i finska bussar, örebro-raggare är rätt härliga lirare,  jag och bror har världens bästa föräldrar,  finlandsbåt är underskattat, jävligt dyrt att ringa sötgubben från grannlandet, styrdans är fan skoj, men även att borta är bra men hemma är fan alltid bäst!  Nog för att jag är på jobbet nu.. men det är ju mitt "andrahem" så.. =)
Jävligt många sköna kommentarer och folk... har en hel del att berätta, men vi får ta det senare!=) gaaalet!=)

IDA SVART E KING!! haha...


På fredag är det då alltså midsommar.. trist att det ska vara dåligt väder, för vi ska ju sitta ute och grilla och mysa i sommarsolen!... men det löser sig säkert! får hoppas det iaf ! Vädret får då fan ta och bete sig snart... festival om en vecka .. då är det fan bäst att det är sol annars kastar jag in handduken och skiter i hela helgen!!!?? eller?=) nja man må ju gå ändå.. men vädret spelar fan stor roll!!

Love u babe! =)


mike e du hemma!?? galen man!

Ganasch!

Igår var det dags för mobackavägens årliga gårdsfest!=) Som tur var fick vi kanon väder och kunde sitta ute hela kvällen... efter elva någongång liftade vi med Karin och hennes mor till getberget! En jätte trevlig kväll med gotdmat och vin! mums! Även en rolig men lite svår tipsrunda :P, tasch sussie för hjälpen hehe

Sol nu på morgonen oxå! Får hoppas att det fortsätter i samma anda.. midsommar måste ju bli bra.. annars vetteklan vad vi ska hitta på och göra!! Så vi får be till vädergudarna! :P

Fotboll ikväll..... det blir nog att ladda med lite öl.. och kanske nån drink ! =) kommer blii awesome!

puss på IDA MÖRK :P

innngoo

vilken kanon dag! =) spinning med suz.. galet jobbet men skoj! sen blev det mys med både hon och tobbe på waynes! =) jag och tobbe tyckte även att en glass skulle sitta fint så vi gick på ainas!=) hehe
Vi fick även sol nu på eftermiddagen! Kanske kommer finare väder nu kan man hoppas !=)

har inget vettigt att komma med idag haha.. bajbaj

asdffaasf

jag ångrar mig!
fyy klan!

Man ska inte läsa en bok två gånger..

Gårdagens match slutade som tur var med vinst! =) Jag och elin satt och peppad sönder oss själva, medan Freddan svek :P och andré låg och sov !=) Men skoj var det!!
Bra att folk inte kan bete sig bara.. sluta ring på nätterna kamo! =)

Två veckor kvar till stadsfesten och endast en till midsommar! vilka kanon veckor det kommer bli! =) Efter det är det fan itne länge kvar till semester och allt vad det innebär!.. ska ta tag i bokandet av resor och börja kollla upp om det må tas ledigt nåt mer kanske =)

--
En god vän sa till mig här om dan " Man ska inte läsa en bok två gånger".. det var klan klockrent! Håller med fullständigt.... det fick mig faktiskt att tänka till.. man ska inte göra en så stor sak av ingenting... tasch du! =)
--

Du är söt!♥


sämst att jag inte kommer kunna ha klänningen jag beställde.. men får väl beställa den igen eller nått =) ska ha det så äre det bara!






vad klan

Mitt huvud värker.. min mage krampar och jag är allmänt jävligt less.. jag blir så jävla in i helvete sur och ledsen! pallar typ inte..

Och vilket jävla piss väder vi har oxå! Jag har min lediga vecka och det är K******************************************K väder! Värt..
blir då staden imorgon med sussi... har inga pengar.. men hon får shoppa iaf!=)

mjo...

siter hazel - your winter /champaigne high liiite spaninen 06...  det var tider det!


det är väl lite bättre i humöret idag..men det är fan långt ifrån bra!!

mys med elin och freddan imorgon det blir nice!

jvbbvj

jag fattar bara inte hur du tänker människa!
palla..

tack till alla söta gummor och gubbar ! Ni är guld värda..

ida kommer snart hem vilket känns gött. elin flyttar hem å alla ni som kommer hem för sommarjobb!! GÖTT=)

förövrigt kommer jag och sussie vara snyggast i stan i sommar hahaha..  hittade fan snyyyga klänningar.... kändes bra , hände då en bra sak idag.... är fruktansvärt upprörd.. men jojjes tips var fan en plan ? ska typ styra upp det,.. vore la trevligt! ELLER??????????????????????????
du ligger inte på min plus sida om jag säger så.,..


godismonster!

DRA HIT DRA DIT!!!!!!

Godismonster borde förbjudas.. !!

Höger ..LIIIITE åt vänster....mer åt höger..G A L E N

---

En annan sak.. varför är alla snygga kläder redan slut!! jag hittade hur mkt som helst...men nej.. inte i min storlek... värt.. varför kan dom inte ta bort dom plaggen så man slipper se dom?.. vore ändå en god plan tycker jag... för jag vill ju ha dom annars!! måste hitta klänning till bröllopet..gah.. kläder till finland midsommar festivalen! VAD SKER!!! kanska ska kolla igenom mina garderober före... ta en sväng förbi bure.. kanske hittar något  vettigt där ?=)  em vet.. aaja

tasch snerro.-. du förstår mig mkt bra!!

--

Men som sagt GODISMONSTER  eller ISTERÄTARE som man oxå kan säga.. borde bannlysas , iaf idag... jag har huvudvärk  och känner mig lite halv sjuk.....

slick

SAME SAME

Klan vad grill och mys det har blivit sista dagarna...onsdags var det grill med klassbrudarna , torsdag blev det grill med bror MP och Novak i bure, fredag blev det bara mys i falkan.. Simon med familj dök oxå upp, novak fick en ny vän... igår blev det bure IGEN! =) Grill med elin mange sara fredde å lilltjoppa! Mums.. blev lite fussball.. fan skoj att det kommit igång nu ,EM ALLTSÅ, spelade lite kubb å tjoade.. en mkt trevlig kväll! =)... Tisdag blire sverige på getberget !

Idag är det jobb för hela slanten.. sista dagen innan min ledigvecka!! Känns galet skönt..! =) Sämst att det ska vara bajs väder... men då får man mkt gjort däremot!=)

Kom dock på vad jag hatar mest  med vissa personer.. att dom inte kan bete sig.. att man är EN SKÖN dissare och att man inte kan stå för det......grr

♥ äre att skaffa sig en SAME-VIKING!? :P



jasi=)

Fy klan vilket kanonväder vi har idag! Igår var det ju varmt, men idag är det ju klan nästan OLIIIDLIGT varmt! =) Tur att man e ledig ch kan lapa lite sol..  ska nog på "uppfinnar" och sola tro jag! Ingen annan e ju klan ledig idag=)

Det senaste e är skicka mess till 118 100 jhaha hur skoj är det inte! Igår frågade susanne Hur man gör  för att bli rik? och fick världens längsta tips,   Hur man gör för att ha sex med  Johnny Depp? tjaaa  hon som svarade på det trodde att det var lättast att  bara fantisera om honom.. haha tja varför inte! =)
Som sagt en kanonkväll igår.. jäääävligt god mat må jag säga!

Nee blir ingen spinning idag! RÄTT KALLT P FRISKVÅRDS! Får hitta på nått ikväll!

Puss*

Nästa vecka e jag heeel ledig! sen är det bara 4 veckor kvar tills jag går på riktig semster! LÄNGTAR!

jo men jo

fy fan alltså säger jag bara..

iaf .. spelat volleyboll två kvällar i rad.. mkt bra skit=).. skippade det idag.. kanske lika bra det haha.. :P
tjejkväll ikvälL!! bra skit!!
Tack för att ni finns säger jag bara!

Sweet!

TAKE A BOW! daaalig låt!

Imorgon är det balen här i skelle.. tre år sen man gick själv! Fan så snygga vi ändå va=)Det var la roligt!

Idag har jag och mor gjort staden osäker.. blev en hel del shopping, men mest shopping åt mor !.. Hann med math å en fika, sen kom gugge och vill shoppa lite han oxå! Hur underbara föräldrar har man inte!
Fick ett par staine snygga glajer av mor! söt-mamsen.. vi ska skämma bort na i sinne när vi ska åka fiiinfärja till Helsingfors! =)

Dags för Maxi med babe! =)

puss på ida!


=)

ootärd man är idag då! Sov endasdt tre timmar förra natten.. och inatt blev det inte så hemskt mkt heller! Men men.. ska snart och träna,.. sen mys på stan med maami!
Verkar bli oovarmt ikväll.. då vet vi vad som gäller ! =)

fan vad allt känns bra ändå!! Livet är allt bra härligt ibland!

LOOOSER!

Då var det Juni då=) Fan vad gött det känns.. äntligen är vi påväg mot sommaren.. PÅ RIKTIGT!.. I fredags så blev det lite kubb å fussball å utskjutning! Finns ju mer seriösa folk än andra..som Kamo haha..=).. Under lördagen jobbade jag mellan 12-18.. då var vi hurtiga som gick med H från Moröbacke till stan, hängde där till ungefär fyra då gick vi tillbaka !=) En bra tur .. 15km blev det ungefär.. plus lite sol å god mat på calles,., mkt bra dag på jobbet! =)..
Grill å ferre igår, även lite brännboll med freddan å dom .. mkt soft!.. var tänkt att ta ett glas vin.. men det blev lite mer.. men inte för mkt.. långt ifrån.. jobbade ju extra idag ¨på homeservice, 7-12.. så jag är rätt pigg nu!  Ska lägga mig å vila så jag pallar kvälln =)

Jaa men annars då.. Take a bow med rihanna e king !=)

Längtar till alla trevligheter dom närmaste veckorna =) Så länge folk beter sig som dom ska äre ju lungan!

jag hade även ett mkt efterlängtat samtal med ida nu på eftermiddagen...!! tack babe.. alltid kul att pjata med daj!
å även flummelinpelin som pluggar LITE NU! Kram på dig!

gavin degraw,, mkt bra NY cd! bravo!!!

Hängde emd bror MP  och min älskade Novak för ett tag sen..! Hur söt får man bli! Hundvakt nästa!!