=)

HELG! Äntligen!

Jag tog mig ut på en springtur idag...inte för att jag får det ännu, men jag kände mig nästintill tvungen... gick väl sådär=)
Hade glömt bort hur mitt knä brukar reagera på olika underlag... broarna gick bra.. men inte asfalten påväg hem..hrm.,
men men
nu laddar vi för imorgon!!


Vilken kväll!

Vilken tjejkväll vi fick vara med på hos Marrre igår ... o vilket härligt jobb hon verkar ha!
Sjukt intressant.. ...xxxx kr fattigare men nöjd som få=) Det här var jag värd=)
Nu ska jag bara sminka mig med mitt nya bra smink så jag blir lite söt.. sen ner på stan för att hitta ¨något till suz o maami!
see yaaa!!

Helgen kommer bli ääääcklig!


puss



Löning ,löning hela dan

Idag fyller min söta Suz år! Grattis gumman!

Min dag som började sådär verkar fortsätta i samma anda... jag ska dock försöka bryta trenden och bege mig ner på stan för att inhandla något fint, KANSKE till mig eller kanske nått till mor min?
O ida, vi bokar typ götet dirr... vi har som sagt många resor att ta igen pözz!



Suz när hon fyllde 22år -08


....believe dreams come true

Enligt 118 100 finns det 244 länder i världen... och  jag har besökt ynkliga 14 av dessa...
Känner ni inte suget efter att utforska världen ? Vet att jag är tjatig angående detta, men jag kan bara inte sluta tänka på allt man vill göra...men hur klan ska man få tiden eller pengarna för den delen att räcka till?
Jag skulle göra allt för att vinna en stor summa pengar så jag kan sägaupp mig från jobbet å resa resa resa resa. måste nog köpa en trisslott imorgon..kanske e min dag imorgon=)

Vinner jag inte på tisslotten imorgon kan jag iaf gotta mig i att jag ska på kalas i veckan!:P Mums mums!


Ne nu ska jag jobba vidare...sen ska jag bums i säng... huur trött som helst idag...imorgon är det bara EN vecka kvar...oh my!


I seg int ommä

Jag skulle väl aldrig glömma bort dig Iduusen! =)

Vilken dag dåra... blev nöjd efter min och elins insatts på facket idag.. dom är bra att ha å göra med! Håll tummarna för förändringar nu, efter det gick vi förbi Elit o kollade läget. Eftersom dom har hus och gård så är dom så husliga och duktiga av sig=)Vill typ oxå ha gård.
Sen blev det dags för promenix i det fina vädret tillsammans med min söta ida=) På onsdag ska vi gå igen, bra med prommisar=)
Min doktor ringde mig idag förövrigt... jag hade även kikhosta, grattis till dig störda sjuksköterska som gav mig rådet att dricka vatten...bra jobbat

Aja stort grattis till Fi-Fi som fyller år idag=))




Uno dos tres

Det börjar dra ihop sig till fystesterna. Jag börjar känna mer och mer panik... hostan har inte släppt än, trots mina två veckor med penicillin.. har en vecka kvar på kuren å sen är det fystesterna.... blir jag inte kvitt den där jävla bakterien blir det nog tight att klara av löpningen... men vi får hålla tummarna för att tävlingsmänniskan i mig kommer fram, har ju tävlat förr då jag varit sjuk så det borde kanske gå! Dock hade jag lite bättre grundkondis på den där tiden haha..
aja annars får ajg satsa på nästa år... om det ens är polis jag vill bli?

Igår hade jag stora problem med att somna, mkt berodde nog på min långa o sköna sovmorron, men att inte kunna somna där vid kvart i tre är inte likt mig...
Så istället för att somna låg jag och tänkte på framtiden.. jag har bestämt mig för att skriva en lista på saker jag vill göra och saker jag vill se... har för mig att jag har tänkt samma tanke förr, men det har uppenbarligen inte blivit av=)
Så nu är det dags,, får se hur det här slutar...
En annan fundering jag hade igår natt var hur jag skulle göra med jobbet... jag känner att det är dags att byta inriktning.. jag började starkt fundera på Oslo igen.. spara ihop lite pengar och sen åka iväg ågonstans.... Det finns ju så mkt att se och uppleva!
Man blir gammal nog fort ändå och att inte passa på att leva som en 23åring när man lix är det ser ajg som ett nederlag....Nog för att staaaan  är ett rättså bra ställe att bo på... men det är fan inte dags att stadga sig än...? Livet är ändå tok för kort.. min värsta mardröm är att vakna upp som 50åring och inse att jag inte gjort ett skit medans jag väl var ung...

Aja morgondagens projekt är att scanna in högskoleprovet, lägga ut cykeln(dags nu), fylla på mobilen så jag kan ringa facket eller ska jag ta upp det idag då vi är där på annat uppdrag hrm...


ps. Har du sagt jag älskar dig till den du tycker om idag?


Du fick uppenbarligen inte nog med kärlek som barn:P

Elit har kommt hem tll stan igen,o jag känner att det är dags att börja planera in den där festen(där bara tjejer är bjudna)snart =)
Eftersom Ida inte kunde bete sig igår o inte ska festa föränn i höst så ska hon självklart vara med o festa , nu när jag snart är symptomfri  haha=) puss
HE bli bra det här!

O min söta Snerro... jag säger bara det! Tur att jag har dig som tycker exakt som jag =)

Nu ska jag spela lite pd sen blire sängen, hoppas H är snäll inatt o inte väcker mig:P

Imorgon är det broarna å facket som gäller!


....

2 timmar kvar!

ont i magen

Middagen är bortdukad  och all disk är bortdiskad och H ser nöjd och belåten ut.
Själv sitter jag och äter lite välförtjänt godis(jag tyckte att jag var värd det idag då jag befann mig på ica för att köpa middag...nu i efterhand ingen smart idé) och ser Greys. Har sett om alla  avsnitt från säsong 1 och fast jag minns ganska precis vad som ska hända i varje avsnitt så är det minst lika bra. Man får drömma sig bort ett tag, sitta och fantisera om all den där perfekta  kärleken som sprudar men samtidigt ta del om en hel del hemskheter... Mye mye bra...
Har just sett klart säsong 4 o ska börja på 5 nu..sen ska jag nog se om OC eller nå sånt? det var länge sen =)

Nu ska jag lägga bort godispåsen, är verkligen inte värd den nu så här i efterhand.. är inte ens så förtjust i godis längre? Men har man haft en halv kass dag och INTE FÅ TRÄNA så får man trösta sig med lite ister. Ska ut på en långpromenad imorgon så jag kan äta allt gott som ska bjudas på imorgon då vi ska fira min morbror som fyller jämt.Det blir nog trevligt!

Aja.. är det ingen som är sugen att fara till Bali eller nått i höst? snälla nån, ge mig nått att  se framemot!



Pratade just med andré! Han körde förbi norra järnvägsgatan, en balkong har ju rasat samma ! Fy farao så läskigt... o stackars lina som var där o hjälpte till=/


Forever

Jag har en sådan olustig känsla i kropppen idag..

Fy fy fy vad drygt, hade en rättså jobbig dröm också, vad fan är fel !!









Don´t let me stop you

Nu trotsar jag vädret och går ut på en långpromenad! Paraplyet ska med så även min mp4 med goo musik!

Already gone

Klockan är bara ett och jag har redan åstadkommit en hel del. Har fickat id-kortet på kommunen, Najsbajs.. efter det gick jag o väckte Elit för en morgonprommis! =) jag älskar verkligen morron promenader, hur trött man än är så blir man så mkt piggar och allt blir så mkt bättre !
Direkt efter det blev det handling med mor o far! Eftersom jag har "diabetes light"  så var jag lite små grinig i början, men som tur är vet dom exakt hur jag fungera, så vi gick och åt lite god lunch å poff så var "hon" bort och Ingo var åter på besök=) haha Ni är bäst!
Det är även så skönt att höra att jag alltid tyckt så här.. att mina åsikter aldrig har ändrats haha.. nått måste det ju bero på varför jag inte kan släppa det?
Skönt att få prata lite med mamsen som förstår precis=)


Ne nu ska jag lägga mig o lyssna på lite go musik å bara vara!



Me like..

In the blink of an eye

med ett leende på läpparna lämnade jag Lyckogränd o begav mig hemåt, påväg hem svängde jag förbi ica, mitt paket hade just  anlänt wieehoo tänkte jag o forsatta min cykeltur hemåt... Glad och liite uppspelt över paketet slet jag upp dörren och där låg det, det där kuvertet jag har väntat på tjoohoo äntligen tänkte jag. Jag slängde av mig jackan började med att riva upp kuvertet med loggan kommunals a-kassa, jag rev upp brevet  läste snabbt igenom  det och  sen en gång till, VAAA ingen jävla ersättning?, En NÖJD suckandes Ingo började därefter öppna paketet istälet, med allt det där roliga i (ooo vad jag har längtat) men vilken jävla besvikelse.. det var då dom fulaste byxor som har skådat denna dag.. skorna hade jag inte ens tagit på mig så om jag ahde fått dom gratis! LYCKAT
Får då gotta mig i att jag får tillbaka pengarna jag har lagt ut på kläderna sm jag beställde, särskilt nu när jag inte får nån jävla ersättning... värt.... ska ringa fakcet imorgon o kolla upp lite grejer....Den här våren ska verkligen jävlas..

Aja !

Nu har jag då bestämt mig för att gå ur kyrkan oxå...dom där pengar kan jag lägga på annat.. lägga dom i nån fond eller nått

tssss.... nu ska jag äta mat å tänka på annat....


14.10

det suger att alla serier har slutat för denna gång! gah längtar redan till i höst =)

Idag har det varit en bra dag på jobbet. Jag har donat på bra, känne rmig duktig idag haha=) snart får jag sluta för dagen wiiiee!

BAJBAJ så länge

"Främlingen"

Vilken härlig kväll jag har haft! Direkt efter jobbet blev det 2 greys avsnitt o lite math. Sen vidare till Elit för en härlig prommis  vid älven i den härliga kvällsolen! UNDERBART.
Kl 20  var det dags för fika med TobbeG o Emma, o vad jag har skrattat haha Det var länge sen jag mått så här gott! Längtar tills tobbe kommer hem i sommar, så mkt skoj vi ska ha ! =) puss!

Nu sitter jag bara o väntar på att patchew ska sluta jobbet, han ska få en stor kram o en blöööööt puss.. han klarade ju teorin idag o det må ju firas haha


Ne nu ska jag ta med mig den här härliga kvällen till imorgon, allting blir så mkt lättare med goa vänner o allt detta skratt.. jag är ju ingen bitter människa egentligen, har bara haft lite missflyt.. nu är det dags att bli den glada Ingo igen, bort med allt det där dåliga å in med lite "främlingen" och "skitsnack" haha=)



Pippi"Tobbe"Långstrump djuriskt ball!
Bild snodd av
oattraktiva.blogg.se

over and out!


neeeeeeeeee

tsssss..... vill inte jobba dag! det suger !! dag imorgon oxå ..suck... jag vill vara ledig hela sommaren nån som vill ge  mig lite pengar?

Ska vi flytta till Oslo igen?

neeee, jag har jobbat 1h20min o jag känne redan nu att jag vill hem... kanon väder idag ju... tsss vill vara ute i falkan o lapa sol... men nu är det bara att försöka se ljuset i tunneln, 6 veckor kvar till semester!!
Vad gör vi i höst mina vänner?=)


Härligt Norge!!

Då var man hemma igen efter en mysig kväll med grillning o lite slager =) Jag måste säga att barn som är 2+ är underbara, mysiga o roliga på alla sätt o vis=) Kul att Olivia var uppe länge idag , alltid kul!
Dock blev ja lite besviken att alla vek in årorna så tidigt , jag är nämligen hur pigg som helst o har klan problem att gå i säng då jag sover själv.. men men tur att jag har ett bra jobb på så sätt, jag behlver inte vara i  det piggaste laget för att för att jobba 7 h =) Vi får hoppas på bra väder, för då ska jag o H lapa sol i sinne =)
Sen blir det suringar med peter o nina i hennes stuga, mumma!

Ne ska lägga mig och se nån bra film eller nått!

hoppas att alla ni som skakar era lurviga har en härlig kväll!=)

Min lilla halvnorska



Pratade just av mig lite med Embly=) Hon hade lika mkt att berätta så det kändes nog bra för båda =) 
Kan inte fatta att det gått två år nu sen vi gick på karlJohan under 17 maj o firade Norges Nationaldag, underbart! Måste typ lägga upp nå gamla pix sen!

Aja köttet är marinerat o om ca 1½ blir jag upphämtade av En tredjedel av klanen o hennes fästman! bilr nog en bra kväll ikväll!
Kommer dock bli väck inatt då Andréj  kommer hem från Pfesten, brukar gå rätt hårt till då=)

Hade

Jajjejapp..

Då hade man sett Änglar och demoner, en som jag som inte läst boken tycker faktiskt att den var helt okej, Blev ruggit sugen att läsa boken, men måste nog vänta ett tag så jag inte kommer ihåg allt=)

Eftersom  det snart är dags för den där veckan så är jag oerhört känslig och tjollrig... Det är fan otroligt att man bara genom att tänka knäppa tankar kan bilda sig en uppfattning om hur allt kommer att gå, vad som kommer hända osv...Egentligen vet jag inte ens varför? Fast joo, en liten aning har jag nog, men hur får man någon annan att förstå hur man menar?
Jag vill börja planera hösten nu, jag måste ha något att se framemot...

Aja ska bege mig isäng nu... det kommer ju en dag imorgon oxå...

Fluminlägg..?


sov gött

fredag

oh big big no!

Att jag fortfarande inte har lärt mig. Jag vet ju att allt känns så mkt bättre efter lite träning, ojavisst det gjorde det idag oxå!
Man får tänka på något  annat för en stund!

miss u

haha  la in korten från pfesten hahaha så sjukt ball, måste bjuda på några härligheter!









Sussies öga på sista bilden är sjukt ball=)
Må snart göra om det igen tjejer


what to do..

Vilken sjuk dröm jag hade inatt... drömde såklart om dig o mig tillsammans i Änglar och demoner-filmen? friskt! Slutet av drömmen utspelades i Bure-centrum tillsammans med Lucas Scott från Oth, o det som hände då vill jag helst inte ta upp nu hehe

Varför blir jag och sussie tok-mobbade för att vi ska o se Britney?? =) Ni är bara avis haha:P jag tror iaf att det kommer bli en grym show=)

--

Min vecka har pendlat från att ha varit underbar till kaotisk...jag blir fan knäpp snart....jag förstår verkligen inte varför jag lägger ner så mkt energi på saker jag inte kan göra nånting åt! jag måste ju fan börja bete mig!
tsss...

what to do what to do

ne nu ska jag bara se positivt på saker o ting, 6 veckor kvar till semester o då ska vi ha fruktansvärt skoj med bra väder o skönt folk! visst??


o min söta vovve♥

=)

Vilken mysig dag jag har haft idag!
Först prommis med Andrej o Elit, sen lite fusksolning.. efter det blev det stoooorhandling på coop? Typ bra skit, det kändes som att vi fick mkt mer för pengarna än vad vi brukar. Är coop så mkt billigare? Ingen vet, men det tåls att tänka på om det är mer ekonomiskt att handla på Coop istället för maxi.

Ser typ framemot helgen... Imorgon ska vi o "Elin´s" gå och se änglar och demoner..o köpa lite ister.. är hur sugen som helst på godis så imorgon ska jag nog slå till haha=)
På lördag kan det bli grillning.. beror lite på? Annars får jag och suz leka själva, mysig hemma kväll med god mat och lite slager kanske? he blir nog bra=)

Nu ska jag ringa o peppa suz på lite yoga!=)


hahaha Piff i Puff under ett träningsläger för många herrans år sedan=)



trallalalalaa

Elit o Ida boka ni oxå=) Vore staine ball!!

Medicinen har typ sin verkan, jag hostar då lite mindre nu iaf=) Hopps jag blir kvitt detta nu! =)
Ikväll blire challenge! gaaaah, typ nervös!



Annars då... hrm. jo Embla var hemma igår =) Min söta embla kom bara hem o vände haha, typiskt henne! Men som tur var fick vi hänga några timmar iaf=) Puss på dig, flytta hem vettja=)


Britney here we come!

Efter en fenomenal insatts av Susanna fick vi tillslut våra biljetter! ääääckligt!!


Plingu är på gång

sprutar ju bara blogginlägg idag....haha varför blir det alltid så här då jag jobbar?  Den enda  vettiga förklaringen jag kan komma på är följande: BRIST PÅ ANNAT haha

Jag känner peppet nu inför hösten, jag har börjat se ljust på framtiden o känner mig mer motiverad än på länge... suget efter att resa blir inte mindre och jag känner på mig att det kommer bli bra det här! Vem hänger med mig ut i vida världen?=)

tjoohoo

Jag har nu bestämt mig att lägga ut nå kläder på tradera? Typ en plan, saker som aldrig mer kommer att användas värt att det ska ligga å skräpa i garderoben? Nån kanske vill ha det=)
Sen ska har jag faktiskt tagit kort på cykeln som ska ut på blocket, snowboard har jag inte"hunnit" med heeh känns som att det är ltie fel säsong nu oxå.. men vem vet! DEt här blir nog bra.. behöver lite pengar så! Håll tummarna att nån vill ha det=)


Äntligen fredag

Igår var den bästa dagen på länge, det blev goo lunch med bror på tatung sen vidare till solbacken för lite vin o annan medicin=)
Vad mer hann jag me igår, jo jag röjde upp efter karln som har tendens att tappa sina kläder överallt, grrr. Behave
Haha o eftersom simon ska ha koll på min löpträning nu så hade jag inget annat val än att dra mig till  ´360 o försöka springa dom där 2 km under 10min, kondisen är fan ine som den en gång varit, jag trodde fan att jag skulle dööö! Som tur var körde vi lite yoga sen,  det är fan helt underbart, för både kropp o själ =)

Aja idag är det då äntligen fredag vilket innebär lite solning, barbell, kanske lite shopping(?) b a r a nått litet till imorgon kanske, sen blire jobb för hela slanten. Typ skönt att jobba helger, lagomt lugnt får vi hoppas!

Ne ni... Dags att ta tag i dagen, imorgon är det dags för den efterlängtade jobbfesten, till er som inte var taggade till tusen på party tycker jag ska börja tagga upp! :P


"FulFia"



Sötis

Jo tack

Fy vad trist väder, ställde därför inte prommisen med anna.. får ta det imorgon istället!
jag ska snart iväg på lunch med Elin, Kalina o Karin.. sen blire fika med jobbtjejerna=) Nicenice

Pepppepppepp på lördag!


ge mig

tingeling tingeling!

Jag vill handla kläder o skor o väskor NU... men icke, pengarna räcker fan inte till denna månad, får satsa på nästa månad istället.. kan bli huvdstaden vem vet!

Annars får nån gärna ge mig en slant eller två så jag har råd till nå läckra grejer till helgen=)

btw så ringde doktorn idag, jag har tydligen nå twarbakterie som vi nu ska ta död på via mer medicin.. hoppas det ger sig nu bara...


blää

Självklart försov jag mig imorse... hade tänkt vara hurtig o köra core på morgonen, gick sådär va.. får ta en vilar dag idag.. för imorgon är det challenge igen=)

Klumpen i magen blir fan inte mindre...hur ska jag göra!!
Känns sådär att åka o jobba idag, har nog mkt att tänka på....aja
Längtar till helgen iaf..

haha kom hem ida så kör vi en favorit i repris

mkt har hänt på två år=)









Ont i fötterna!



ont i fötterna efter en skön prommis med anna, nu väntar det spinning å core... sen är det dags för mina dagliga sysslor haha

peppa för lördag tjejer!


Tjoohoo!

Gårdagen spenderades med häligt väder sköna vänner o ett glatt humör haha =)
Ska ut i solen, sen hem till bureå!

haha sen kan jag inte låta bli att skratta, för hela situationen är fan skrattretande=)


zingooo

Vår vår vår=)
Har just kommit hem efter ett långt men skönt spinningpass, nu ska jag väcka karln sen blire nog stan sen falkan! Maami o paapi ska komma oxå.. kanske bror o co med =) Blir en bra dag!
skriver mera sen va=)